Bende de oluyor cogunlukla. Çünkü beynimizdeki obezi yenemiyoruzPatates yedim bi tabak Allahım o kadar uğraşıyorum motive olayım diye dokunmim yemim diyorum başka yiyecek bişeyde var yani bi anda neden denge değişiyor irade denen şey neden bende çalışmıyor?
Ben de katılıyorum ama oynakbaşı34 görünmüyor.Rahatsızdı sanırım,umarım önemli bir şey yoktur.Rekabete girişenler kimlerdi hatırlayalım
lolaxx bengisu022
Bulamiyorum S Seferye hatun
Bonus Amine Busra
Diğerlerini iptal edelimmisafir1001 den ses ve nisan34 ten ses çıkmadı.
Haftaya @Fit mutlu anne ve @Minik Meleklerim ve @74FRIDA sizde katılın mutlaka bu hafta adapte olamadınız
İyi akşamlar arkadaşlar
Fit hatun seninle mi eşleşmiştik? Sen evde değilsin ben kendimde değilim bu haftalık böyle olsun
Bonus ben bunak bi kadınım ne yediğimi unutuyorum öğünleri ayrı ayrı paylaşsam olar mı
Hasibecigim güzel rakibem sağol amaiyi akşamlar kızlar
bugün oruç günüm menüm yok
iş yerinde sıkıntı olmadı ama eve gelince üşeme geldi battaniye örttüm üstüme sizi okudum şimdi.
yedik işte bir şeyler karıştırma oraları
afiyet olsun cnm bence biraz daha yiyebilirsin hiç sıkıntı yok
hoşgeldin cnm
Yok yapamadım maalesef diz altımda bir şişlik sertlik var. Zorlamak istemiyorum.ama bütün gün ayaktayım ve açım bakma bugünkü menü kabarık görünse de kontrol ben de şekerim.
Geçmiş olsun efenim sağlık olsunYok yapamadım maalesef diz altımda bir şişlik sertlik var. Zorlamak istemiyorum.ama bütün gün ayaktayım ve açım bakma bugünkü menü kabarık görünse de kontrol ben de şekerim.
Abbovvv maşallahKızlar bir de neyi farkettm biliyor musunuz diyete başlayınca ilk kol bileklerim zayıflıyor. Sizde de öyle mi??lolaxx bileklerimde fark valla bu hafta güzel bir eksi gelecek
Odemin gider bence sevinnelisin :)Bu arada 3 ay üstüne regl oldum sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum valla dengem şaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?