Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok guzel tebrik ederim

❤ sık gelmesen de ben senin samimiyetine güvenirim hep teşekkür ederim önemseyip yazdığın için.

Menümü yazim bende.

Senin menün oldukça az. Muhtemelem çok yememek için yapıyosun bilinçli ya da bilinçsiz ama az.

Sabah 3 zeytin nedir? Yumurtası peyniri nerde?

Akşam köfte kafi meyvelerin de var ama kahvaltın çok az.
Suyu ne kadar içiyosun?

Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandı bütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah

Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn

Cok guzel bir haber. İnsallah onları da verir hemen. Eşin işe başladi mi

Hayırlı uğurlu olsun :)

Hayırlı günler

Sabah:1çorba kaşığı kaymak (hazır değil kaynattığım sütün üzerinden alıyorum) 1 tatlı kaşığı bal, menemen, 3-4 dilim ekmek, ceviz büyüklüğünde tulum peyniri
Şimdi 1 orta boy muz yedim
yemeğim hazır değil
Bonus ben uslu bi kızım bak sözünü dinledim kahvaltımı sağlam yaptım şaka bir yana sabah afyonum patlamıyo uyanır uyanmaz yiyemiyorum midem bulanıyor bugün de öyle oldu
Amine Busra instan var mı bilmiyorum ama öyle tarifler var ki bomba

Muzun yanında az bi yoğurt süt ayran olursa ceviz falan olursa daha iyi olur şekerini dengeler.

Ne bişiriyon?

Olmazzzz mi, diyet hesabi bile açtım kendime. Cok guzel tarifler var ah bide zamanim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…