Tatli işte yaNe yedin
Bonus dogru diyor. Yedin ictin bitti. Yarindan itibaren temiZlenirsen bu cuma olmaz belki ama haftaya eksi geleceksinBir telafi gününden kurtulmaz herhalde yarın dikkat edeyim ama...
Çok guzel tebrik ederimHayırlı kandiller
Bugün yediklerim
Sabah:1 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 avuç yer fıstığı
Ara: elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam:mercimek köftesi 8-10 kadar yeşillikle tel peynir
Ara: 1 portakal
Bonus başıma iş açtın zorla zayıflatıcan beni senin menülerin nerde
Hayırlı kandiller
Bugün yediklerim
Sabah:1 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 avuç yer fıstığı
Ara: elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam:mercimek köftesi 8-10 kadar yeşillikle tel peynir
Ara: 1 portakal
Bonus başıma iş açtın zorla zayıflatıcan beni senin menülerin nerde
Cok guzel bir haber. İnsallah onları da verir hemen. Eşin işe başladi miSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandıbütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah
Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn
Cok guzel bir haber. İnsallah onları da verir hemen. Eşin işe başladi mi
Kendimi hazirlamaya calisiyorum alternatif tatli tarifleri topluyorumMaviş bende senle şekersize başlim
Selamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandıbütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah
Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn
Hayırlı günler
Sabah:1çorba kaşığı kaymak (hazır değil kaynattığım sütün üzerinden alıyorum) 1 tatlı kaşığı bal, menemen, 3-4 dilim ekmek, ceviz büyüklüğünde tulum peyniri
Şimdi 1 orta boy muz yedim
yemeğim hazır değil
Bonus ben uslu bi kızım bak sözünü dinledim kahvaltımı sağlam yaptım şaka bir yana sabah afyonum patlamıyo uyanır uyanmaz yiyemiyorum midem bulanıyor bugün de öyle oldu
Amine Busra instan var mı bilmiyorum ama öyle tarifler var ki bomba
Zeytinyağlı pırasa, köfte namaz kılıyım da öyle başlarımMuzun yanında az bi yoğurt süt ayran olursa ceviz falan olursa daha iyi olur şekerini dengeler.
Ne bişiriyon?
Olmazzzz mi, diyet hesabi bile açtım kendime. Cok guzel tarifler var ah bide zamanim olsaHayırlı günler
Sabah:1çorba kaşığı kaymak (hazır değil kaynattığım sütün üzerinden alıyorum) 1 tatlı kaşığı bal, menemen, 3-4 dilim ekmek, ceviz büyüklüğünde tulum peyniri
Şimdi 1 orta boy muz yedim
yemeğim hazır değil
Bonus ben uslu bi kızım bak sözünü dinledim kahvaltımı sağlam yaptım şaka bir yana sabah afyonum patlamıyo uyanır uyanmaz yiyemiyorum midem bulanıyor bugün de öyle oldu
Amine Busra instan var mı bilmiyorum ama öyle tarifler var ki bomba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?