• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi günler diyeyim artik ☺️
11 gibi kahvalti yaptik. Sonra evi toplayip süpürüp dışarı çıktım çocuklarla. Şu selulit kreminide sürdüm bunca yakmaya bari işe yarar inşallah.

Disariya gitmeden birseyler hazirladim

Maden suyu, 2 ceviz içi, az kuru uzum, 1 hurma yedim

Kahvem acı geldi zor bitirdim. Bir daha kuru meyveyle içicem 😒

Eklentiler

• IMG_20210309_153158_987.webp
    IMG_20210309_153158_987.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 23
Mutlu günler

Bonus Bonus sana gelsin
Sabah:1 dilim ekmek 3 zeytin

Öğle: 1 kase tarhana çorbası, tel peynir, pırasalı yumurta ve lavaş yedim bir miktar 🤥

Sabah az yemişsin dediğinizi duyar gibiyim okula giderken pek bişi yiyemiyorum. Daha doğrusu uyku kahvaltıdan daha tatlı geliyor 🤤
Sonra baska seylere saldirmadikca sabah az yemek normal. Bende cogunlukla az yiyorum. Yani cesitli seyler hazirlayamiyorum

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 6-7 çubuk kraker, 3 yemek kaşığı biberli süzme yoğurt
Akşam: 1 kase çorba,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Afiyet olsun, ana yemeksiz olmus bugun

İyi geceler kızlar bugünün menüsü iç açıcı değil.ams yazacağım biraz utanayım🤦‍♀️🤦‍♀️
Kah 2 haş yumurta 9 zeytin havuç brokoli Çökelek
Öğlen 1 kase dom şehriyeli çorba
Ara alınca tattmak zorunda kaldım (bikaç minik lokum bir çikolata ve cevizli pestil vs) yulaf lapasi
Akşam çiğköfte yeşillik ayran turşu
Yarım d baklava 1 halka cevizli pestil

İyi geceler kızlar bugünün menüsü iç açıcı değil.ams yazacağım biraz utanayım🤦‍♀️🤦‍♀️
Kah 2 haş yumurta 9 zeytin havuç brokoli Çökelek
Öğlen 1 kase dom şehriyeli çorba
Ara alınca tattmak zorunda kaldım (bikaç minik lokum bir çikolata ve cevizli pestil vs) yulaf lapasi
Akşam çiğköfte yeşillik ayran turşu
Yarım d baklava 1 halka cevizli pestil
Bu menü eksi getirmez canim iki gun cok dikkat et

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68: Ve hayırlı kandiller :KK66:
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn

Şükür kavusturana :confused: Bir kaç gündür omuzlar üzerine de şeker derken ben yine 300-500 kafasindaydim o_O
Sanırım farkında olmadan kendimi biraz fazla zorluyorum ev işi yaparken :KK43:
Omuzlar için maalesef randevu alamadığım için doktora gidemedim malûm pandemi de özeller bile randevu vermeden bakmıyorlar :KK66:

Çok şükür bugün daha iyiyim hatta kursa bile gideceğim :KK66: ama dönüşü minibüse binerim çünkü düşünüyorum da dönüşte okadar yolu yürüyüp terledigim için carpiliyor olabilirim :KK66: geçen hafta dönüşte bir de arkadaşa deng gelip terli terli yol ağzında sohbet edince fark etmeden baya rüzgarı yedim :KK70:

Malum kandil olduğu için kurs dönüşü önce kvye sonra da kendi Anneme birer saat uğrayacağım gönülleri olsun diye :KK66: artık yarın itibariyle tekrar sahalara dönmüş olurum :KK68:

Back