Teşekkür ediyorum,inşallah bir daha almamak üzere hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.misafir1001 maşallah sana ne kadar azimli kilo verdin böyle. Resmen erimişsin helal olsun valla
Güzel menü ara öğünün biraz daha sade olsa daha iyi olur.
Suyun iyi sporun var mı?
ben serbest gün yapınca rakibem S Seferye hatun da rahat takılmış bu akşam demekkiKeşkek tatlı doğru anladıysam pide çok hepsi. Bugün daha dikkatli ol bari karbonhidrat ağırlık olmasın
Ov fasulye durşu doğal gaz tesisi
Sporun yok cici kız bengisu deli gibi lesli yapar haber vereyim
Yürüyüş artı lesli yaparbengisu022 gaza geldimi
iyi geceler kızlar
bugün serbest gün yaptığım için menü yazmıyorum
ben serbest gün yapınca rakibem S Seferye hatun da rahat takılmış bu akşam demekki
Yok canim rahat değildim ama çokta katı sayılmaz. Bugünki menümiyi geceler kızlar
bugün serbest gün yaptığım için menü yazmıyorum
ben serbest gün yapınca rakibem S Seferye hatun da rahat takılmış bu akşam demekki
Bende sürekli unutuyorum yaAy hiç su içmemişim yine ya
Bende sürekli unutuyorum ya3 bardak falan
Pilav miktarı neydi?Yok canim rahat değildim ama çokta katı sayılmaz. Bugünki menüm
Sabah melemen iki dilim ekmek yesillik
Öğlen portakal biraz fıstık
Akşam çorba yoğurt etli pilav
İki tane rulo kat ve kapanış
Yok keşkek yarmadan yapilan bir pilav diyelim. Ama yinede çok oldu karbonhidrat haklısınKeşkek tatlı doğru anladıysam pide çok hepsi. Bugün daha dikkatli ol bari karbonhidrat ağırlık olmasın
Ov fasulye durşu doğal gaz tesisi
Sporun yok cici kız bengisu deli gibi lesli yapar haber vereyim
7 yemek kaşığı. Su tavsiyenede yarın uyacagim insaAllahPilav miktarı neydi?
Yok keşkek yarmadan yapilan bir pilav diyelim. Ama yinede çok oldu karbonhidrat haklısın
İyi geceler
Gunduz yediklerimi yazmıştım
Aksam biraz corba ve kuru fasulye yedim. Fasulye tanesi az suluydu. Doyurmadi 1 tane yumurta kirdim yedim. Yine ekmek fazla kaçtı 2 dilim ekmek yedim. Salata vardi az da. Sonrasinda kahve ve 4 top çikolata
7 yemek kaşığı. Su tavsiyenede yarın uyacagim insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?