Dışardaydım anca geldim acıktılar onlara acil bişeyler yapıcam kendimede sanırım brokoliAksam yemekleri yapildi mi neler yenilecek deyin hele
insAllah cnmBenim aşırı iste o yuzden endokrine gitmek sonrada lazere gitmek istiyorum. Hayirlisi ile çözülür inşallah
Bizim öğlen yine kaçtı akşam ne olacak hiç fikrim yokAksam yemekleri yapildi mi neler yenilecek deyin hele
Gel de sana tuşu göstereyimEn iyisi haftalık yapalım memnun kalan devam etsim çünkü benlolaxx ıda istiyorum böyle tuş edeyim
Kıllanma konusu benim de öyle çoook sinirimi bozuyor. Kaç kere doktora gittim ama doğru düzgün bir tedavi olamadım :/Bende lise zamanından beri hep vardi ama bu sefer ön kısım cok acildi işte. O canımı sıkıyor. Pco etkiside var sanki yaş ilerledikçe. Ayriyetten kıllanma sorunumda cok artti..
Hayırlı olsun güzel isim olmuş içim açıldı.Değişiklik yapmak istedim ismimi değiştirdim
yeni nick in hayırlı olsun. dışarı çıkmıştım bildik bir yerden biraz midye aldım. akşama onun yanına biraz balık yapacağız. yanına da turp otu salatası.Aksam yemekleri yapildi mi neler yenilecek deyin hele
Ben gittim test yaptırdım tüylenme için bi bozukluk yoktu ama insülin bazen tüylenme kararma yaparmışKıllanma konusu benim de öyle çoook sinirimi bozuyor. Kaç kere doktora gittim ama doğru düzgün bir tedavi olamadım :/
Hayırlı olsun güzel isim olmuş içim açıldı.
EnfessssSalata oluyo bunlar
Ondan muhtemelen bir de pco var tabi. Kısır döngüBen gittim test yaptırdım tüylenme için bi bozukluk yoktu ama insülin bazen tüylenme kararma yaparmış
Hasibe benim rakibim deyilmiRakibemBulamiyorum bu hafta hiç şansın yok kuzum pek hırslıhım şu an
Teşekkür ederim cnmBugün bol su iç onu atmak için inşallah. Güle güle kullan makineni
Bence haftalık yapalım herkes herkesle rakip sun ondan sonra uyuşma durumuna göre sabitlenebilirEn iyisi haftalık yapalım memnun kalan devam etsim çünkü benlolaxx ıda istiyorum böyle tuş edeyim
Senin rakibinRakibemBulamiyorum bu hafta hiç şansın yok kuzum pek hırslıhım şu an
Evet cnm biz rakibiz. Yarın serbest günüm umarım cumaya toparlamış olurumHasibe benim rakibim deyilmi
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 lokma kek,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,7-8 çubuk kraker,2 lokma peynir ekmek
Akşam: 1 fırında balık,ekşi soslu brokoli ve mantar,kuru soğan,1 su bardağı şalgam,1/4 dilim ekmek
Sade kahve
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Bugünün menüsü
Kah 11
5 zeytin 1 haş yumurta
Çökelek 1.2 d peynir
Biraz kuru et
Dom sal yeşillik
Öğlen
1 cennet hurması
Yulaf 1 d. Balık
Akşam 6 da
Kuru sebze yemeği
Bir kase bulgur pilavı
Yeşillik yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?