- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Yarın bı de siyah nokta bandı alayım ikisini de deneyim canım burnumdaki siyah noktalar canımı baya sıkıyor yanlız iyi denk geldi bende şu bı kaç gündür krem saç bakım yağı, şiirde siyah nokta için birşeyler bakıyordum netten ha bire saç dibim gelmişti onu boyayacaktım yapamadım bı oğlanin kırık olunca kaldıGözenekler açılıp kullanınca baya geliyo banda şu an müsaitsen hemen dene bence erteleme
Yarın bı de siyah nokta bandı alayım ikisini de deneyim canım burnumdaki siyah noktalar canımı baya sıkıyor yanlız iyi denk geldi bende şu bı kaç gündür krem saç bakım yağı, şiirde siyah nokta için birşeyler bakıyordum netten ha bire saç dibim gelmişti onu boyayacaktım yapamadım bı oğlanin kırık olunca kaldı
Aynaya bakarak yapiyorumİyi akşamlar ❤
Bende yazıcam inş. Tabloyuda yapıcam ilk fırsatta.
Benim aktif olduğum bir topikte salı cuma bakım gecesi yapıyoruz burda da yapalım mı
Ne dersiniz?
Amine Busra
bengisu022
@74FRIDA
@lolaxx
misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@oynakbasi34
@yst38
@HasibeG
@Seferye hatun
Aynaya bakarak yapiyorumkrem aldim, yüz temizleme jeli fircasi aldim. Sayili kez yaptim...
Cocuklar daha uyumadi. Unutmazsam yapayim.Boşver yapmadıklarını ben düzenli hatırlatıcam o günlerde yapsan yeter.
Hadi o jelle temizle öyle yat.
Bende jelle temizliyim eşlik edim sana
Cocuklar daha uyumadi. Unutmazsam yapayim.
Saclarim cok kötü benim ya.. cok açıldı ön taraf ciddi ciddi üzülüyorum. Hani eskiden beri vardi da bu sene hepten erkek tipi açıldı. Endokrinoloji ye de randevu bulamiyorum bir türlü. Şu burun bantlarindan bende alayım
Tamam canım bakarım yarın insAllah saolasinA101 den aldım bu sefer iyi yani parasına göre baya
Evet sıkı topluyorum biraz hic acik dolasmiyorum. Hep tokalı. Kestirsem diyorum cesaret edemiyorum. Kisa sacla da iyice moralim bozulur diyeÇokmu sıkı topluyosun saçını? Evde örtülümü duruyosun?
Tamam yapmaya caliscamDaha namaz kılıcam bende uyutursan yap yaz olur mu olmazsa sabah ilk kalktığında yapAmine Busra
Ozel bi sebeple almadim bakim olsun diye ama 3 5 kez ancak yapmisimdirAmine Busra niye jel almıştın? Bende parlama oluyodu onu engellemek için aldım baya farketti.
Bide hediye gelmişti bana titreşimli makine ondan da memnun kaldım.
Ama ruşur taşını tavsiye ederim peeling için al mutlaka aktardan. Bak netten nasıl olduğuna
Lastikle değilde mandal gibi olanlarla topla lastik sıkıyo kırıyo saçı.Evet sıkı topluyorum biraz hic acik dolasmiyorum. Hep tokalı. Kestirsem diyorum cesaret edemiyorum. Kisa sacla da iyice moralim bozulur diye
Ozel bi sebeple almadim bakim olsun diye ama 3 5 kez ancak yapmisimdir
Bende dışarı çıkacağımda bone içine sıkı bağlarım anda gün içinde gevşek bağlamaya çalışırım açık nadir dururum kısa bana hiç yakışmıyor bende kesemiyor en kısa hali omuz altı oluyor benimde doğumdan sonra banyoda tararken aşırı kopmaya başladıEvet sıkı topluyorum biraz hic acik dolasmiyorum. Hep tokalı. Kestirsem diyorum cesaret edemiyorum. Kisa sacla da iyice moralim bozulur diye
İnan tarayamiyorum zaten bazen oyle bir dolasiyorki zor ayiriyorum. Cok uzunda degil ancak toplancak kadar işte. Kestircemde boyutuna kararsizim. Bazen diyorum kısacık kestireyim kökü bende ama evliyim neticede eşimde sanirim pek sicak bakmiyoLastikle değilde mandal gibi olanlarla topla lastik sıkıyo kırıyo saçı.
Bi kere zayıfsa kötüyse uzun olmasının hiç bi güzelliği yok bunu düşün kestir.
Bebeklisin sen bakım yapamazsın bazen taramak lüks olur e uzun olunca daha zor hep bakamadığını düşünmek daha kötü yapıyo insanı.
Ben mutlaka kestir derim.
Bende lise zamanından beri hep vardi ama bu sefer ön kısım cok acildi işte. O canımı sıkıyor. Pco etkiside var sanki yaş ilerledikçe. Ayriyetten kıllanma sorunumda cok artti..Bende dışarı çıkacağımda bone içine sıkı bağlarım anda gün içinde gevşek bağlamaya çalışırım açık nadir dururum kısa bana hiç yakışmıyor bende kesemiyor en kısa hali omuz altı oluyor benimde doğumdan sonra banyoda tararken aşırı kopmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?