Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah mart bol eksili olur benim Şubat da iyi geçmedi hiç.
Regl bana da bir gün uğrar umarım
Senin yaşında genç işte tüm bunlar kilo vermemizede engel, tekrardan bir dr. gitsen düzene girmek için. bende 6 ay kan hapı içeceğim daha ilk ayım bile bitmedi. çeken bilir o hapların ne kadar iştah açtığını. üstelik çoğumuzda insülin direnci var buna rağmen çabalıyoruz ama çabalarımızın yarısı sonuçsuz kalıyor.....

Çok iyi anlıyorum seni neredeyse 1 yıldır ben de kan ilacı içiyorum. Acayip iştah açıyor

Çok iyi anlıyorum seni neredeyse 1 yıldır ben de kan ilacı içiyorum. Acayip iştah açıyor
Evet mecburen içmem lazım ilk defa saçlarım bu kadar azaldı halsizliği filan boş verdim kan hapı dışında ekstra içten dıştandan bakım yapacağım henüz almam gerekenleri almadım birde rutin oluşturup hergün kullanmak çok zor geliyor

Evet maalesef. Ama doktora gitmeyi de o kadar istemiyorum ki :/ Bu konuda iyi bir doktor bulamadım bir türlü.

Önceden diaformine vermişti doktor. Ben de geçen eczaneden önceki reçeteye baktım günde 2000 mg vermiş.
Yarım yarımla başladım bu hafta ve o kadar farketti ki. Tatlı krizleri biraz azaldı. Boşuna işkence çekiyordum. Moralim bozuluyordu.

iyi yapmışsın iyi bir doktor bulamamak konusunda sana katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…