Afiyet olsunBenimde öğlen yemeğim :)
Sağol fena acıkmıştım birde başım ağrıyordu bir voltren içtim işe yarar umarımAfiyet olsun
Ben gec kahvalti yaptim diye az once yarim muz yedim. Birazdan maden suyu icip parka çıkarız
Büyük uyuyor hâla. Uyandircam artik. Çünkü küçüğün uykusu geliyoSağol fena acıkmıştım birde başım ağrıyordu bir voltren içtim işe yarar umarım
sizede iyi gezmeler meden suyunu al parkta iç çabuk çıkın hava dahada serinlemeden
Güzel menü afiyet olsunİyi akşamlar herkese
10.00 2 yumurta ile omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek salatalık yeşil çay
13.00 1 tabak patatesli enginar 1 kase salata 4 yk tavuk göğüs
15.30 3 incir 10 badem yeşil çay
19.15 1 tabak enginar yemeği yarım lavaş turşu
3 lt su
Ek olarak belki bir meyve yerim çok geçmeden
Senin menü de iyi. Düzeni oturturmuşsunMerhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 nar, 1 elma, 7-8 çubuk kraker, 4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: 3 yemek kaşığı kıymalı makarna, küçük tabak üzeri sarımsaklı yoğurtlu bakla yemeği
2.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Tebrikler canım güzel eksiHayırlı cumalar
Geçen hafta 103. Küsüratlı bişeydi unuttum yazamamıştım buraya özür dilerim
Bu hafta 102.0
Süper canım tebriklerGünaydın kızlar beklemediğim eksiyi gördüm sanırım spor etkisi.
Geçen hafta 92.
Bugün 90.90
Fark eksi 1.1
Tebrikler canım çok güzelGünaydın
Bildirim 125.2
Fark -1.2
Spor yok
Geçen hafta kaçtın ki canım hatırlayamadımGünaydın
Kilo bildirimim 111.5
Yeniden verebilirsin canım bende artıdayim maalesefMerhaba hayrlı sabahlar. Geçen 90 dım
Şimdi 90 900 verdiğimi geri aldım bu hafta yada adet yüzünden
Tebrikler canım süperGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 80
Giden:0.6
Toplam giden: 15.7
Hedef: 65
Geçen hafta kaçtın bilmiyorum ama sabaha göre eksidesinKilo bildirimi
Sabah 109.5
Öğlen 109,1 tabiki öğlen
İyi akşamlar ❤
Bende yazıcam inş. Tabloyuda yapıcam ilk fırsatta.
Benim aktif olduğum bir topikte salı cuma bakım gecesi yapıyoruz burda da yapalım mı
Ne dersiniz?
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Mthn83
Bulamiyorum
S Seferye hatun
Bulabileceğim malzemelerle paylaşacağınız şeyler olursa denemek isterim benim şu sıra adet düzensizligu kaynaklı mi bilmiyorum yüzüm çok bozulduCilt bakımı en kolayından temizleme evdeki ürünlerle maske yaparız.
Yumurta akı en basiti.
Ben bugün maske yapmıyorum ruşur taşı aldım onu denedim yüzümde. Ayak bakımı yapıcam inş pek ihtiyacım var
İyi akşamlar ❤
Bende yazıcam inş. Tabloyuda yapıcam ilk fırsatta.
Benim aktif olduğum bir topikte salı cuma bakım gecesi yapıyoruz burda da yapalım mı
Ne dersiniz?
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Mthn83
Bulamiyorum
S Seferye hatun
Tebrikler canım güzel eksi
Süper canım tebrikler
Tebrikler canım çok güzel
Geçen hafta kaçtın ki canım hatırlayamadım
Yeniden verebilirsin canım bende artıdayim maalesef
Tebrikler canım süper
Geçen hafta kaçtın bilmiyorum ama sabaha göre eksidesin
Bulabileceğim malzemelerle paylaşacağınız şeyler olursa denemek isterim benim şu sıra adet düzensizligu kaynaklı mi bilmiyorum yüzüm çok bozuldu
Kaydettim canım mesajı deniycem insAllah ya siyah nokta bandı hep niyetlendim ama emin olamadım ben kardeşim falan ise yaramıyor dedi sankiYumurta akı yap hemen fit bi temizlensin yüzün.
Siyah nokta bandı bulundur evde maskelerden sonra iyi oluyo.
Yada yumurtayı sürünce kurumadan tuvalet kağıdı gibi ince peçeteyi buruna çeneye yapıştırıyosun oda kuruyo yumurtayla.
Nasıl yapıcan 1 yumurtanın akının hepsi çok gelir ziyan olmasın bi kaseye kır beyazından 1 çorba kaşığı falan al çatal yata küçük telle 1 dk çırp köpük köpük oluyo.
Komple yüzüne sürüyosun gıdıyada olabilir. Aşırı geriliyor kurudukça mümkünse konuşup gülüp mimik yapma. Tamamen kuruyunca yıka bolca
Kaydettim canım mesajı deniycem insAllah ya siyah nokta bandı hep niyetlendim ama emin olamadım ben kardeşim falan ise yaramıyor dedi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?