- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Gece mesajları okuduktan sonra uyumuş kalmışım
Dünkü menüm
9 filtre kahve
13 fındık (çok yogundum kahvaltı hazırlayıp yapmaya vaktim olmadı)
14 türk kahvesi
18 filtre kahve (mesaiye kaldığım için içtim acikmayayim eve gidince yemek yiyeyim diye)
20 bulgurlu ıspanak yoğurt findik
22 türk kahvesi (bimden yeni makine aldım eşimle onu denedik)
Kahve biraz fazla oldu
Geçen hafta 100.4 ya da 100.2ydim tam hatırlamıyorum.
Dün 100.4
Fark sabit ya da +0.2
Pazartesi +1dim anca düştü. Buna da şükür.
Resmi acamiyorum ben kim kiminle olduYer değişmek isteyen şu hanım olursa daha iyi yarışırım diyen var mı?
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Mthn83
Bulamiyorum
S Seferye hatun
Stres falan da etkiler diyolar ya da hormonal olabilir dediğin gibi pco kaynaklı her bünyede farklı oluyorBende lise zamanından beri hep vardi ama bu sefer ön kısım cok acildi işte. O canımı sıkıyor. Pco etkiside var sanki yaş ilerledikçe. Ayriyetten kıllanma sorunumda cok artti..
Bende yazacaktım aynen Nisan çok aktif değil ben genel olarak gelmeye çalışıyorum deneyelim bı hafta şu sıra bende çok aktif olamıyorum gerçi motivasyon olarak iyi değilimKura böyle çıktı.
Şöyle bi durum var ki meselanisan34 grubumuzun imamı olur
cumadan cumaya gelir
Fit mutlu anne çok daha aktif belki iyi bir rekabet olmaz.
Bunu değişelim derim.
Başka değişiklik isteyen?
Amine Busra -
Bonus
bengisu022 -
lolaxx
Bulamiyorum - S Seferye hatun
nisan34 -
Fit mutlu anne
oynakbasi34 -
misafir1001
74FRIDA -
Minik Duduklu Tencere
Bende yazacaktım aynen Nisan çok aktif değil ben genel olarak gelmeye çalışıyorum deneyelim bı hafta şu sıra bende çok aktif olamıyorum gerçi motivasyon olarak iyi değilim
İyi şükür canım yaramazlık peşinde toparlayacam insAllah olur ben bayadir sporu saldım adımlarım çok az artirmaliyimYavru nasıl dağıldın sen ama toparlanırsın canım hiç kötü düşünme adım yarıştırırız burdan da
Ne yapiyoruz şimdi bireysel yarış mı yoksa ekip mi olduk
Stres etkili olsa da bu kadar olmaz canim ya. Resmen kıl çıkıyor siyah siyah... Biyik, çene, boyun, dudakalti. Diger yerleri söylemiyorum bile. Belki yazdan sonra lazere başlarım. Kış dönemi evde geçiyor nasilsaStres falan da etkiler diyolar ya da hormonal olabilir dediğin gibi pco kaynaklı her bünyede farklı oluyor
Değişiklik yapabiliriz benim için sorun olmazEn iyisi haftalık yapalım memnun kalan devam etsim çünkü benlolaxx ıda istiyorum böyle tuş edeyim
Çenede benimde çıkar siyah siyah onun dışında göbek backlarda fala cokyok ağda ile idare ediyorumStres etkili olsa da bu kadar olmaz canim ya. Resmen kıl çıkıyor siyah siyah... Biyik, çene, boyun, dudakalti. Diger yerleri söylemiyorum bile. Belki yazdan sonra lazere başlarım. Kış dönemi evde geçiyor nasilsa
Benim aşırı iste o yuzden endokrine gitmek sonrada lazere gitmek istiyorum. Hayirlisi ile çözülür inşallahÇenede benimde çıkar siyah siyah onun dışında göbek backlarda fala cokyok ağda ile idare ediyorum