• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar 🥰

Gece mesajları okuduktan sonra uyumuş kalmışım 😔

Dünkü menüm
9 filtre kahve
13 fındık (çok yogundum kahvaltı hazırlayıp yapmaya vaktim olmadı)
14 türk kahvesi
18 filtre kahve (mesaiye kaldığım için içtim acikmayayim eve gidince yemek yiyeyim diye)
20 bulgurlu ıspanak yoğurt findik
22 türk kahvesi (bimden yeni makine aldım eşimle onu denedik)

Kahve biraz fazla oldu 😔

Geçen hafta 100.4 ya da 100.2ydim tam hatırlamıyorum.
Dün 100.4
Fark sabit ya da +0.2

Pazartesi +1dim anca düştü. Buna da şükür.

Günaydın kızlar 🥰

Gece mesajları okuduktan sonra uyumuş kalmışım 😔

Dünkü menüm
9 filtre kahve
13 fındık (çok yogundum kahvaltı hazırlayıp yapmaya vaktim olmadı)
14 türk kahvesi
18 filtre kahve (mesaiye kaldığım için içtim acikmayayim eve gidince yemek yiyeyim diye)
20 bulgurlu ıspanak yoğurt findik
22 türk kahvesi (bimden yeni makine aldım eşimle onu denedik)

Kahve biraz fazla oldu 😔

Geçen hafta 100.4 ya da 100.2ydim tam hatırlamıyorum.
Dün 100.4
Fark sabit ya da +0.2

Pazartesi +1dim anca düştü. Buna da şükür.

Bugün bol su iç onu atmak için inşallah. Güle güle kullan makineni

Günaydın ❤🍀
Mutlu haftasonları ❤🍀

fe26c092a31abbb036ddc9d28e579fd4.webp

Eklentiler

• 16150185570148615036081603797565.webp
    16150185570148615036081603797565.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 26
Bende lise zamanından beri hep vardi ama bu sefer ön kısım cok acildi işte. O canımı sıkıyor. Pco etkiside var sanki yaş ilerledikçe. Ayriyetten kıllanma sorunumda cok artti..
Stres falan da etkiler diyolar ya da hormonal olabilir dediğin gibi pco kaynaklı her bünyede farklı oluyor

Kura böyle çıktı.
Şöyle bi durum var ki mesela nisan34 nisan34 grubumuzun imamı olur 😌 cumadan cumaya gelir Fit mutlu anne Fit mutlu anne çok daha aktif belki iyi bir rekabet olmaz.

Bunu değişelim derim.
Başka değişiklik isteyen?

Amine Busra Amine Busra - Bonus Bonus

bengisu022 bengisu022 - lolaxx lolaxx

Bulamiyorum Bulamiyorum - S Seferye hatun

nisan34 nisan34 - Fit mutlu anne Fit mutlu anne

oynakbasi34 oynakbasi34 - misafir1001 misafir1001

74FRIDA 74FRIDA - Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Bende yazacaktım aynen Nisan çok aktif değil ben genel olarak gelmeye çalışıyorum deneyelim bı hafta şu sıra bende çok aktif olamıyorum gerçi motivasyon olarak iyi değilim

Bende yazacaktım aynen Nisan çok aktif değil ben genel olarak gelmeye çalışıyorum deneyelim bı hafta şu sıra bende çok aktif olamıyorum gerçi motivasyon olarak iyi değilim

Yavru nasıl dağıldın sen ama toparlanırsın canım hiç kötü düşünme adım yarıştırırız burdan da

Stres falan da etkiler diyolar ya da hormonal olabilir dediğin gibi pco kaynaklı her bünyede farklı oluyor
Stres etkili olsa da bu kadar olmaz canim ya. Resmen kıl çıkıyor siyah siyah... Biyik, çene, boyun, dudakalti. Diger yerleri söylemiyorum bile. Belki yazdan sonra lazere başlarım. Kış dönemi evde geçiyor nasilsa

Stres etkili olsa da bu kadar olmaz canim ya. Resmen kıl çıkıyor siyah siyah... Biyik, çene, boyun, dudakalti. Diger yerleri söylemiyorum bile. Belki yazdan sonra lazere başlarım. Kış dönemi evde geçiyor nasilsa
Çenede benimde çıkar siyah siyah onun dışında göbek backlarda fala cokyok ağda ile idare ediyorum

Back