- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.218
- 698
OlurSüpraayyzzz mart ayı için kura çekicem kim kime düşerse onunla çekişip kilosunu versin diye.
Siz ne diyirsiiiz?
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
oynakbasi34
Mthn83
Bulamiyorum
S Seferye hatun
İşe yaramismiydiBen cocuk istedigim zaman yapmistim
Evet temizlik için bende öyle anladımBenmde bilgim yok ama amaç bi tür temizlikse kilo verirkende buna çok ihtiyaç var
İdrar yolu enfeksiyonu için iyi bir temizleyici ama çok su içmek gerekirKızlar adetliyken soğan kürü yapılirmi? Zayıflamak için
Bizim evde de normalde abur cubur çok sık almayız. Ama ne zamanki dikkat etmeye başlarım herkesin canı abur cubur çeker ve alırlar hiç şaşmazİyi akşamlar ❤
Günümü çok güzel geçirdim kendi adıma ama biraz önce cips yedim bu son diye diye.
Eşim 10 senedir almadığı cipsi son iki aydır alıyor deli gibi.
Bi yerde çok zorlanıyorım dayanamıyorum çocuklarada ayrı zarar.
Yürüyemedim bugün çünkü ev işleri belimi baya ağrıttı.
Çok iyi olur cnm. Maşallah bugün herkes menüye resim koymus çok güzel görünüyor. Fırsatım olursa ben de resimli yaparım.Süpraayyzzz mart ayı için kura çekicem kim kime düşerse onunla çekişip kilosunu versin diye.
Siz ne diyirsiiiz?
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
oynakbasi34
Mthn83
Bulamiyorum
S Seferye hatun
Yaramadi maalesefİşe yaramismiydi
Geçmiş olsun canım hava çok soğukSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusumSoğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdüsabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?