• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı
2 yumurta ile domatesli omlet 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık yeşil çay
P10304-104306(1).webp

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusum :KK43: Soğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile :KK43:
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdü :confused: sabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı o_O
Allah şifa versin ne kursu acil deyilse dinlende git bari🤔

Allah şifa versin ne kursu acil deyilse dinlende git bari🤔

Canım gittiğim kurs Çocuk Gelişim kursu yani sadece oturup dinliyoruz o yüzden pek sıkıntı olmaz ama işte gidip gelirken baya yoruluyorum yürüyünce :(

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusum :KK43: Soğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile :KK43:
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdü :confused: sabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı o_O
Gecmis olsun inşallah ciddi birsey yoktur

Çıktı canım haftaya ortapediye gidicem dr a. Kızıda götürdüm nasıl değil siğil dedi bişey sıktı ara ara gidicez evde de bişey sürücez.
İnşallah geçer. Eşimin de ayaginda birkez birsey cikmisti dr yakmıştı orda. Kan tahlillerin nasil çıktı

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva,1/2 nar,2 çiçek fırında karnabahar kızartması,2-3 yemek kaşığı süzme yoğurt, 2 çatal kek
Akşam: Yumurta piyazı (2 yumurtadan)
2.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah foto attm
Öğlen 1 kase mercimek çorbası

Ara çeyrek çörek
1 muz
Akşam 1 kepçe çorba
Az pirinç pilavı
Karnıyarık ve beraber pişirdiğin dom biber
Cacık yeşillik
Bugünü iyi kapattm çok şükür

Patlıcanları kızarmadan yaptm. Fırınlanmış. Şimdi Kiraz sapı çayımı içiyorum.

Slm kizlar
Biraz işlerim var menü yazmaya geldim. Şimdi yazmazsam ilerleyen saatlerde uyuyup kalabilirim. Resim çekmeyi unuttum malesef yarın inşallah. Bugün önceki günlerden kalan yemekleri değerlendirdim.

9 filtre kahve
13 dünden kalan salataya peynir doğradım ve biraz fındık
16 türk kahvesi
19 geçen günden kalan fasulye yemeği (tuz ilave ettim) ve kabak yogurtlamasi
İlerleyen saatlerde soda içerim

İyi akşamlar kızlar sabah erken kalkıp eve yemek yapmıştım. sonra işe gideyim dedim ama öğlene doğru baş ağrısı, regli durumu oldu kötüleştim baktım iş durumumda hafif gitmedim. evde uyudum hala başım ağrıyor ve kendimi şiş hissediyorum zaten beslenme adına başarılı bir hafta geçirmedim umarım önümüzdeki hafta daha dikkatli olurum şubatı boş geçirdim umarım mart daha iyi olur....

İyi akşamlar kızlar sabah erken kalkıp eve yemek yapmıştım. sonra işe gideyim dedim ama öğlene doğru baş ağrısı, regli durumu oldu kötüleştim baktım iş durumumda hafif gitmedim. evde uyudum hala başım ağrıyor ve kendimi şiş hissediyorum zaten beslenme adına başarılı bir hafta geçirmedim umarım önümüzdeki hafta daha dikkatli olurum şubatı boş geçirdim umarım mart daha iyi olur....
İnşallah mart bol eksili olur benim Şubat da iyi geçmedi hiç.
Regl bana da bir gün uğrar umarım 😅

Back