Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin ne kursu acil deyilse dinlende git bariSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusumSoğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdüsabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı
![]()
Allah şifa versin ne kursu acil deyilse dinlende git bari![]()
Allah kolaylık versin canım, ne güzel sürekli düzenli yürüyorsun. Ben evden çıkamıyorum bile inan buda nimetCanım gittiğim kurs Çocuk Gelişim kursu yani sadece oturup dinliyoruz o yüzden pek sıkıntı olmaz ama işte gidip gelirken baya yoruluyorum yürüyünce![]()
Gecmis olsun inşallah ciddi birsey yokturSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusumSoğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdüsabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı
![]()
Bonus tahliller çıktı mı, kizi doktora götürdünmü
İnşallah geçer. Eşimin de ayaginda birkez birsey cikmisti dr yakmıştı orda. Kan tahlillerin nasil çıktıÇıktı canım haftaya ortapediye gidicem dr a. Kızıda götürdüm nasıl değil siğil dedi bişey sıktı ara ara gidicez evde de bişey sürücez.
Nasılsın sabah kendini kötü hisediyordun ?Selamlar
Menüm
10.30 2 yumurta ile domatesli omlet 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık yeşil çay
16.00 2 incir sade kahve
18.00 1 kase kereviz 5 yk makarna 3 yk yoğurt
2.5 lt su
Daha iyiyim ❤Nasılsın sabah kendini kötü hisediyordun ?
İnşallah mart bol eksili olur benim Şubat da iyi geçmedi hiç.İyi akşamlar kızlar sabah erken kalkıp eve yemek yapmıştım. sonra işe gideyim dedim ama öğlene doğru baş ağrısı, regli durumu oldu kötüleştim baktım iş durumumda hafif gitmedim. evde uyudum hala başım ağrıyor ve kendimi şiş hissediyorum zaten beslenme adına başarılı bir hafta geçirmedim umarım önümüzdeki hafta daha dikkatli olurum şubatı boş geçirdim umarım mart daha iyi olur....