- 19 Mart 2011
- 1.365
- 1.987
O zaman guzel bir uyku uyumaya calis ki odem olmasinBen çok şişkin hissediyorum ya inşallah sabaha kadar geçer :/
Ben çok şişkin hissediyorum ya inşallah sabaha kadar geçer :/
Aman sakın yeme bu saatte. En fazla 1 salatalik yeAy kızlar baya acıktım benama inatla yemeyecegim
Aman sakın yeme bu saatte. En fazla 1 salatalik ye
Bıravo harikasınGünaydın. Kapanista benden açılışta maşallah
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Fark: 2.1
Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inş.annesi, çocuklarda hızlı iyileşme oluyor üzme kendini, bende büyütürken yataktan filan düştükleri olmuştu ...Saolun kızlar Allah razı olsun insAllah 7 buçuk aylık küçük daha ama aşşırı hareketli yerinde duramıyor bı türlü
Çok iyi maşallahGünaydın. Kapanista benden açılışta maşallah
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Valla helal olsun süpersinGünaydın. Kapanista benden açılışta maşallah
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Çok geçmiş olsun cnmBedenen iyi ruhen felaketim canım moralim çok bozuk diplerdeyim bugün sabah oğlan yataktan düştü baya ağladı acile götürdük muayene etti önemli bişey yok bulantı kusma aşırı uyku hali olursa tekrar getirin tomografi çekilsin dedi eve geldik bı kaç saate sol kolunu hareket ettiremedi tekrar acile götürdük röntgen çekildi malesef köprücük kemiği kırılmış aşşırı vicdan azabı çekiyorum eve gelene kadar ağladım kendime çok kızgınımyarın ortopedi bölümüne gidicez tekrar çok küçük olduğu için medikal aparat bulmamız da zormuş sargı da yapmıyorlar çok dikkat etmemiz gerekiyor bı sure aktif olmayabilirim hastaneden eve dönerken de park halinden arabayi tam hareket ettirecektik ki öndeki yürüdü arkadan hızla gelen motosiklet ile çarpıştı şok olduj korktuk herşey üst üste geldi resmen
Geçmiş olsun cnmİyi yapmışsın canım.Bulamiyorum ablam zaten önür boyu kan sulandırıcı içiyor oba rağmen kkovid geçirince baya değer oynamıştı eniştemin de kritik seviyede çıkmıştı dr iyi pıhtı atmamış demiş. Hala aspirin kullanıyor
Evet cnm öyle oluyor ama herkes illa kullanacak diye bir şey olmuyor rutin tedavi listesinde yokCanım bu korona baya baya msnı koyulaştırıyor ve pıhtı attığı için zaten bazıları çok ağır atlatıyor. Bu hastalıkta kan sulandırıcı işe yarıyor işte. Yine de sağlıkçılar daha iyi bilir demiBulamiyorum @yst38
Tesekkur ederim. Eksin daha fazladır.bozmak yok yola devamSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah......Aminnnn
Dün gece biraz karışık olaylar olunca gece 2yi geçiyordu yattımErkek kardeşimin WhatsAppina biri girmiş ve ben olmak üzere millete de saçma yazılar gelmiş Bana da ondan gitmiş gibi görününce gece gece beni aradı hayırdır Abla diye oylelikle uyandı Allah'tan Neyseki format atıp düzeltmiş ama Tabi olan benim uykuma oldu
Tartıda ekşi görünüyor ama çok azDaha dün çok daha fazla ekşi vardı ve sanırım uykusuzluk yüzünden ödem oluştu Neyse moral bozmak yok Aynen devam
Valla helal olsun süpersin
Harika bir sonuç.Toplamda -19 kilo,dolu bir damacanayı üzerinizde devamlı taşımaktan kurtulmuşsunuz.Günaydın. Kapanista benden açılışta maşallah
Geçen hafta 98.1
Bu hafta 96
Ödemdir,haftaya beklenenden fazlası gidecektir.Bildirim
Kilo : sabit (126.4)
Spor :yok gibi
Moral :sıfır gibi
Tebrikler,çok iyiGünaydın kızlar
Dün ise basladim çıkışta çarşıya gittim evde bir şey kalmamıştı alışveriş yaptım. Uzun zamandır hareketsiz olunca bir de hastalıktan dolayı sanırım bacaklarım çok ağrıdı. Gece geç yatmistim uykumda vardı saat 22de yattım uyudum. Çocukları eşim yatırmış hiç duymadım bile sabah alarma uyandım.
Dünkü menüm
12.30 2 haşlama yumurta, peynir, 5zeytin, fındık
16.15 türk kahvesi
19.00 2 baget tavuk yoğurt ceviz
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.4
Bugün 100.2
Fark -1.2
Çok geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun cnm
Evet cnm öyle oluyor ama herkes illa kullanacak diye bir şey olmuyor rutin tedavi listesinde yok
Geçen haftaya göre - 300 gram
Daha dün 1 kg'dan fazla fark vardı ama işte elimde delil yok
Neyse haftaya daha güzel olacağı Garantiuykusuz gece bana ödem olarak döndü buda ispatı
Yanlış hesaplamadiysam yüzde - 0.39 %