Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler kızlar güzel eksi görmüşsünz ben tartilmadim bı kaç gündür oğlanin durumundan ötürü hiç dikkat etmedim adet oldum snrm evde de değilim WC sıkıntım da var hepsi üst üste geldi haftaya eksi görürüm insAllah
Oglan nasil oldu canim?
Sen iyi olda önce

Oglan nasil oldu canim?
Sen iyi olda önce
Çok şükür cnm uğraşıyoruz sürekli kucağımızda gözümüzün önünde oynuyor keyfi yerinde acısı yok çok snrm sadece bırakın beni diye tepikliyor bazen baya zorluyor alışacak bklm bende iyiyim toparladim annemlerdeyim her fırsatta bende uyuyorum dinleniyorum çok iyi geldi bana

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,limonlu soğanlı yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 lokma börek,marul
Akşam: Avuç içi kadar lavaş,1 tabak tavuk sote,1 lokma tantuni
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

10.00 1 haşl yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek salatalık biber salçası yeşil çay

12.00 2 incir 15 fıstık

14.30 5 yk tavuk sote 1 kase salata 3 yk yoğurt

16.30 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 minik domates yeşil çay

19.30 4 yk kıyma 2 salatalık yarım paket başak 1 mandalina

2. 5 lt su

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,limonlu soğanlı yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 lokma börek,marul
Akşam: Avuç içi kadar lavaş,1 tabak tavuk sote,1 lokma tantuni
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Akşam menüsünde 1 kase yoğurt da vardı,yazmayı unutmuşum.
lolaxx ın menüsünü okuyunca aklıma geldi.☺️

Uyuyup kalmadan menümü vereyim 🤭
11.00 türk kahvesi
13.30 domates, salatalık, 3zeytin, peynir, fındık
15.00 filtre kahve
19.30 geçen günden kalan 1 tabak Brüksel lahanası yemeği, bulgurlu kara lahana sarması, yoğurt
İlerleyen saatlerde soda içerim

Çok şükür cnm uğraşıyoruz sürekli kucağımızda gözümüzün önünde oynuyor keyfi yerinde acısı yok çok snrm sadece bırakın beni diye tepikliyor bazen baya zorluyor alışacak bklm bende iyiyim toparladim annemlerdeyim her fırsatta bende uyuyorum dinleniyorum çok iyi geldi bana
İyi olmuş canim sevindim iyi olmaniza

Kızlar benim diyet falan çok kötü. Resmen yeme krizleri geliyor. Bugün kan tahlili verdm kan ilacı ve d vitamibi vermiş dr. Troit ilacımn da dozu değişti.inş bunlar yoluna girince daha iyi olacak pazartesi okul açılıyor okul olunca daha düzenli beslenebiliyorumbıgün baya baya artı da gördüm. Pazartesinden itibaren menü yazacam sözz

Kızlar benim diyet falan çok kötü. Resmen yeme krizleri geliyor. Bugün kan tahlili verdm kan ilacı ve d vitamibi vermiş dr. Troit ilacımn da dozu değişti.inş bunlar yoluna girince daha iyi olacak pazartesi okul açılıyor okul olunca daha düzenli beslenebiliyorumbıgün baya baya artı da gördüm. Pazartesinden itibaren menü yazacam sözz
Haftasonu abartma yine de.
Bizim en buyuk zaafimiz hamur işi ve tatlilar bence. Cogumuzun boyle. Bunlara hayir demedikce maalesef kg veremeyiz. Versekte koruyamayiz

X