- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Afiyet olsun canım güzel menüİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva, 5 çubuk kraker, 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1 fırında balık,ekşi soslu mantar ve brokoli,yeşil salata, kuru soğan, 1 su bardağı şalgam
Sade kahve
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Daha acın çok taze. Unutabilir mi hiç insan. Ama hayat işte bir şekilde yeniden bağlanmak zorundayiz. En cok evlatlarin için
Fitik varmiydi sende
İnsallah ilerlememiştir. Git en azindan araştırılsın tekrar. Dahiliyeye de gitmen iyi olurVardı olmaz mı
O kadar zor bir haftaydi ki anlatamam. Kucuk olan hic durmuyor hep agliyor gobek fitigi olcak ondan da korkmaya basladim. Hep paçamda kucagima alsam kucakta da durmuyor ne derdi var anlamiyoruzAmine Busra tebrik ederim seni o kadar daralmayla bşşey yemediğin için ❤
Afiyet olsun hepsi karbonhidratli olmuş canım daha dengeli menüler yaparsan daha iyi olurMerhaba arkadaşlar. Hayrlı geceler herkese insaAllah musmutlu güzel huzurlu günlere uyanirsiniz
Sabah iki dilim ekmek melemn
Öğle bir kase tarhana corbasi
Akşam kısır ve iki dilim börek.
Akşam 10 gibi kestane.
Bugün ipin ucu kaçtı ama yarın daha dikkat edip telafi edeceğim insaAllah
O kadar zor bir haftaydi ki anlatamam. Kucuk olan hic durmuyor hep agliyor gobek fitigi olcak ondan da korkmaya basladim. Hep paçamda kucagima alsam kucakta da durmuyor ne derdi var anlamiyoruz
İnşallah cnm. Onlar da pozitifAh canim insallah hemen iyileşirsiniz. Annenin ve esinin sonucu nasil geldi
Günaydın kızlar
İyi hafta sonlarimiz olsun inşallah
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta 103.6
Bugün 101.0
Fark -2.6
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
İnşallah cnm. Onlar da pozitif
Tekrar gecmis olsun inşallah iyi olacaksiniz üzülmeGünaydın kızlar
İyi hafta sonlarimiz olsun inşallah
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta 103.6
Bugün 101.0
Fark -2.6
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
İnşallah cnm. Onlar da pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?