Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnmSüpersin canımHa gayret haftaya 2li haneleri göreceksin insallah
Darısı benim başıma
İnşallah cnm bugün daha iyiyiz elhamdulillahTekrar gecmis olsun inşallah iyi olacaksiniz üzülme
Şekersiz mandalinalı irmikli tatlı mı? Tarif isterükSelam bende menuyu vereyim. Günü kapadım.
Saat 11.30
Soganli menemen 3 yk
1 dilim ekmek
Çay
3 zeytin
1 kk peynir
1 çk tahin pekmez
15.00
6 fındık 3 hurma+nescafe
17.40
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
Günlük bitki çayım
20.15
Menengiç kahvesi
Şekersiz mandalinali irmikli tatlı![]()
Yine iyisin masaAllah ben 15 dk anca yapıyorumLeslie 2 milin sonunu getiremedimbayadir spora ara verince tabi normal. 25dk dayandim
İlk basladigimda onuda zor yapiyodum bende. Zamanla artiyorYine iyisin masaAllah ben 15 dk anca yapıyorum![]()
İşte burada :)Şekersiz mandalinalı irmikli tatlı mı? Tarif isterük![]()
İyi olmaniza çok sevindim canim insallah boylece gecip gitsinslm kızlar
çok şükür bugün biraz daha iyiyiz
kendim biraz iyi hissediyorum kızlara atıştırmalık hazırlıcam kek vs. abur cubur yemesinler diye
Bende iki hafta önce tüm gün aç kalmıştım dışarda 2 lahmacun yedim aman Allahın ne kadar kötüydü anlatamam yedikten sonra çok rahatsız olmuştumHerkese hayırlı pazarlar
Dün biraz halsiz hissettim kendimi bir duş alayım daha iyi olurum dedimmeğer eşim gribini bana satmış
Büyük kızımda dün burnum akıyor demeye başlamıştı şimdi ana kız yamulduk.
Bu arada dünkü menümü paylaşmayı unuttum
Cumartesi menüsü;
Sabah uyanınca
1 fincan sıcak su
Kahvaltı 10.30 gibiydi sanırım
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 salatalık
Ara 11.30 gibi
1 fincan ananaslı yeşil çay
Ara 13:00de
1 büyük bardak ayran
Ara 15:30da
1 kayısılı Bitkisel çay
Akşam 19:00da ( kızım orucluydu )
2 adet lahmacun
1 bardak ayran
Anam yemez olaydımeşim kızımın canı çekti diye ısrar edince hadi bir öğün ödül gibi olsun dedim başka da bir şey yetmediğim halde inanılmaz rahatsız etti
eskiden olsa rahat 3 tane yerdim belki daha bile fazla ama bu kez mideme oturdu
Eşim miden ufaldi demekki dedi
Midemi sonradan okadar bulandırdi ki biraz af edersiniz çıktıBir daha tövbe dedim
![]()
Kolay gelsin canım, daha iyi olmanıza sevindimslm kızlar
çok şükür bugün biraz daha iyiyiz
kendim biraz iyi hissediyorum kızlara atıştırmalık hazırlıcam kek vs. abur cubur yemesinler diye
Yok kuzum hiç dikkat edemedim geç kahvaltı yaptım zaten öğleden sonrada kahve ile bir kase sütlü tatlı yedim sonrasında akşam bişey yemedim ama dengelenmişmidir sanmamGünaydın, güzel bir haftasonu diliyorum
74FRIDA arkadaşına kahvaltıya gidecektin aman çok kaçırma, sağlıklı seçimler yap
![]()