• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sakın bırakmayın.Bu hafta biraz dikkat ederseniz beklenenden daha fazla bile gider.
Geçen hafta +1 dim, bu hafta biraz dikkatle -1.5 oldu.Ben bile şaşırdım,beklemiyordum, -0.7 ,-0.8 olur diyordum.
Teşekkür ederim cesaretlendirilmek iyi geliyor 😊😊
Canım sende sakın moral bozma eminim haftaya süper bir bildirimle bizleri sasirtacaksin :KK66: Prş etmek yok bizde 2li rakamları görüp dahasini da vereceğiz
Ben de inanıyorum. Ya vereceğiz ya vereceğiz. Almamak üzere inşallah 😊😊

Hazır aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah 08.15de uyandım ;)

Açılış; 08.30da
1 fincan sıcak su

Kahvaltı 09.15de
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 zeytin
1 bardak ayran

Ara 10.00da
1 fincan ananasli yeşil çay

Öğlen 13:00de
1 porsiyon sebzeli makarna

Ara 14.45de
1 fincan kayısılı Bitkisel çay

Akşam 18.00de
1/2 kase çorba
1 porsiyon taze fasulye
2 adet tavuk köftesi

Gün içinde 2 litre su içildi ama yatana kadar 3 olur o ;)

Şu anda bile kendimi çok hafif hissediyorum ve ancak yatana kadar 1 kahve yada çay içerim ;)

İyi akşamlar

Gündüz bakamadım iyi hissetmiyorum dünden beri kendimi.

Annem bazen çok vuruyor aklıma dün bütün gün ağladım Doğan Cüceloğlunu dinlemek daha da fena yaptı.

Belim çok fazla ağrıyor salı gününe randevu aldım gitmişken dahiliye bölümünede aldım tahlillerimi yaptırmak için.

Bu sabah sağlık ocağında işim vardı acele ona çıktım unuttum tartılmayı yarın sabah tartılırım inşallah.

Artılar var gördüm bu benim gibi sekteye uğradığınızı gösteriyo 🙁

Ekside gördüm 🧿
Tabloyu pazartesileri yapıyorum fırsat bulunca öncesinde de yaparım.

Bulamiyorum Bulamiyorum nasıl oldun?
@Matmatass 2 haftalık gitmiştin hiç uğramadın etiketten çıkarmıyorum geliceksin diye
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere sen nasıl oldun?

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun

İyi akşamlar

Annem bazen çok vuruyor aklıma dün bütün gün ağladım Doğan Cüceloğlunu dinlemek daha da fena yaptı.

Belim çok fazla ağrıyor salı gününe randevu aldım gitmişken dahiliye bölümünede aldım tahlillerimi yaptırmak için.
Daha acın çok taze. Unutabilir mi hiç insan. Ama hayat işte bir şekilde yeniden bağlanmak zorundayiz. En cok evlatlarin için

Fitik varmiydi sende

Slm kizlar.
Bugün daha iyiyiz çok şükür. Böyle giderse çarşambaya kadar baya toparlarim insallah. Çarşamba iş başı.
Bu sabah sağlık ocağında işim vardı acele ona çıktım unuttum tartılmayı yarın sabah tartılırım inşallah.

Artılar var gördüm bu benim gibi sekteye uğradığınızı gösteriyo 🙁

Ekside gördüm 🧿
Tabloyu pazartesileri yapıyorum fırsat bulunca öncesinde de yaparım.

Bulamiyorum Bulamiyorum nasıl oldun?
@Matmatass 2 haftalık gitmiştin hiç uğramadın etiketten çıkarmıyorum geliceksin diye
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere sen nasıl oldun?

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun
Benim tartı kafayı yedi 3 gün önce 156 kilo gösterdi beni eşimi de 120 kilo 😂 sensörleri bozulmuş. Eşim tamir olmaz bu dedi. Yeni tarti aldim. Bugün geldi kargo. Ben de sabah tartilip bildirim yaparım inşallah.

Merhabalar kızlar 💕
Gelemedim canım sıkkındı biraz. dikkat ediyorum eksi göremiyorum. o beni demoralize etti biraz biraz bozuyorum hemen tartıda🤷‍♀️ yaşa bağlı olarakta kilo vermem gittikçe zorlaşmış onu anladım. şu kan hapıda beni bayağı zorladı bu sabah içmedim ama yarın devam ederim içmesemde olmaz. Hapı yenileyeceğim sindirim sistemini durdurmayan bişey kullanmam lazım
Bonus Bonus bu hafta izinli yazabilirmisin yada geçen haftaki bildirimi göz önünde bulundur lütfen olur mu...

Hazır aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah 08.15de uyandım :KK66:

Açılış; 08.30da
1 fincan sıcak su

Kahvaltı 09.15de
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 zeytin
1 bardak ayran

Ara 10.00da
1 fincan ananasli yeşil çay

Öğlen 13:00de
1 porsiyon sebzeli makarna

Ara 14.45de
1 fincan kayısılı Bitkisel çay

Akşam 18.00de
1/2 kase çorba
1 porsiyon taze fasulye
2 adet tavuk köftesi

Gün içinde 2 litre su içildi ama yatana kadar 3 olur o :KK66:

Şu anda bile kendimi çok hafif hissediyorum ve ancak yatana kadar 1 kahve yada çay içerim :KK66:
Afiyet olsun canım güzel menü
İyi akşamlar

Yasamadigim için acını anlayamam ama eminim çok zordur Rabb'im sabrnızı bol versin cennette kavuşun insAllah evet zor ama mecburen hayata dönmelisin zaman zaman dipte hissetmem normal hala taze acın çünki
Merhabalar kızlar 💕
Gelemedim canım sıkkındı biraz. dikkat ediyorum eksi göremiyorum. o beni demoralize etti biraz biraz bozuyorum hemen tartıda🤷‍♀️ yaşa bağlı olarakta kilo vermem gittikçe zorlaşmış onu anladım. şu kan hapıda beni bayağı zorladı bu sabah içmedim ama yarın devam ederim içmesemde olmaz. Hapı yenileyeceğim sindirim sistemini durdurmayan bişey kullanmam lazım
Bonus Bonus bu hafta izinli yazabilirmisin yada geçen haftaki bildirimi göz önünde bulundur lütfen olur mu...
Doğal şeyler yükseltmez mi ki cnm kuru üzüm, keçiboynuzu, pekmez falan

Merhabalar kızlar 💕
Kan ilacini birakma ama diyetide birakma. Zor biliyorum hepimiz icin oyle zor. Bak inan bugun evde tam bir kaos var. Cildirdim kac defa.ama yemedim birsey. Yemem hicbirseyi degistirmicek. Cocuklarin aglamasi durmicak, benim sinirlerim duzelmicek. Olan yine bana olcak. Zaten kaç ayı boşuna geçirdim. Neden daha fazla erteleyeyim.haftasonunu atlatabilirsem alismamda kolay olur

Yasamadigim için acını anlayamam ama eminim çok zordur Rabb'im sabrnızı bol versin cennette kavuşun insAllah evet zor ama mecburen hayata dönmelisin zaman zaman dipte hissetmem normal hala taze acın çünki

doğal olan şeyleride yapacağım canım ama değerlerim çok düşükmüş, yan etkisiz bir takviye bakacağım bullana kadar ellimdeki ilaçlara devam ederim artık
Kan ilacini birakma ama diyetide birakma. Zor biliyorum hepimiz icin oyle zor. Bak inan bugun evde tam bir kaos var. Cildirdim kac defa.ama yemedim birsey. Yemem hicbirseyi degistirmicek. Cocuklarin aglamasi durmicak, benim sinirlerim duzelmicek. Olan yine bana olcak. Zaten kaç ayı boşuna geçirdim. Neden daha fazla erteleyeyim.haftasonunu atlatabilirsem alismamda kolay olur
tamam canım mevsimden mi nedendir bende zorlandım. birde yürüyüşü hayatıma katmam lazım bir gerçek varki eskisi gibi kilo vermelerim yok artık! bende şaşırıyorum o zaman ben neden dikkkat ediyorumki diyip bir salıyorum artılar hemen geliyor . yarın arkadaşıma kahvaltıya gideceğim ....

19 şubat menüsü

Kahvalti 12.30
Peynirli sucuklu yumurta kizlarla ortak yedik
4 zeytin
1 dilim ekmek
Nescafe

Ara menengic kahvesi

16.00
Elma
Yeşilçay

18.40
1 tabak yesil mercimek yemegi
Bol salata
1 dilim ekmek

Birazdan nescafe icebilirim. Cocuklar sinirlerimi cok zorladi bugun
doğal olan şeyleride yapacağım canım ama değerlerim çok düşükmüş, yan etkisiz bir takviye bakacağım bullana kadar ellimdeki ilaçlara devam ederim artık
Şifa olsun cnm insAllah bulursun

tamam canım mevsimden mi nedendir bende zorlandım. birde yürüyüşü hayatıma katmam lazım bir gerçek varki eskisi gibi kilo vermelerim yok artık! bende şaşırıyorum o zaman ben neden dikkkat ediyorumki diyip bir salıyorum artılar hemen geliyor . yarın arkadaşıma kahvaltıya gideceğim ....
Cok dikkat et lutfen. Almak oyle kolay ki. Ben kendime ilk olarak bir hafta verdim. Bir hafta dayanicam ve biliyorum alışıcam. Mesela benim gibi tatliya dayanamiyorsan tarcin mutlaka tuketmelisin. Ben yoğunluktan bu hafta hic tuketemedim ve tatli kazanina düştüm resmen. Agzimda hep bir seker tadi, acimsi acimsi. Midem yaniyor, basim agriyor. Yani kilo disinda aslinda bedenimize zarar veriyoruz. Bir yerde ne peygamberimizin öğüdüne uyuyoruz ne Allahin yarattigi bedene sahip çıkabiliyoruz

Cok dikkat et lutfen. Almak oyle kolay ki. Ben kendime ilk olarak bir hafta verdim. Bir hafta dayanicam ve biliyorum alışıcam. Mesela benim gibi tatliya dayanamiyorsan tarcin mutlaka tuketmelisin. Ben yoğunluktan bu hafta hic tuketemedim ve tatli kazanina düştüm resmen. Agzimda hep bir seker tadi, acimsi acimsi. Midem yaniyor, basim agriyor. Yani kilo disinda aslinda bedenimize zarar veriyoruz. Bir yerde ne peygamberimizin öğüdüne uyuyoruz ne Allahin yarattigi bedene sahip çıkabiliyoruz
doğru söylüyorsun bende dikkat edeyim, 2 gündür fena tatlı yedim yesek bile sonra bıraktığı histe hiç iyi değil ....

İyi akşamlar

Canım Rabbim yüreğine Ferahlık versin inşallah :KK60:
Bazen bir başkasının ölümü bile tazeliyor acıları ama yapabileceğin en güzel şey sadece dua etmek yada rahmetli olanların ruhuna diyerek hayır yapmak ki sen bunları zaten biliyorsun ;)
Lütfen kendini salma :( bak Annecigin de sağ olsa kızını sağlıklı ve mutlu görmek isterdi ;)

Çok teşekkür ederim canım ;) Cuma da olsa kendini salmak istemedim ;) Sonuçta yolum uzun ve süreci uzatmanın âlemi yok ;)

19 şubat menüsü

Kahvalti 12.30
Peynirli sucuklu yumurta kizlarla ortak yedik
4 zeytin
1 dilim ekmek
Nescafe

Ara menengic kahvesi

16.00
Elma
Yeşilçay

18.40
1 tabak yesil mercimek yemegi
Bol salata
1 dilim ekmek

Birazdan nescafe icebilirim. Cocuklar sinirlerimi cok zorladi bugun

Okadar strese rağmen müthiş bir menü canım Tebrik ederim ;) haftasonu da aynen devam ;)

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva, 5 çubuk kraker, 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1 fırında balık,ekşi soslu mantar ve brokoli,yeşil salata, kuru soğan, 1 su bardağı şalgam
Sade kahve
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Back