- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 18
- 32
İnsaAllah kala bilirim çok teşekkür ederim sagolBenim ilk cocuk tedaviyle oldu. Pco vardi. Dr kilo ver demisti 6 kg verip 86 ile hamile kalmistim. İkincide supriz oldu. O zamanda diyetle 101den 87ye düşmüştüm. İnşallah kg verdiginde sende kalirsin
Teşekkür ederim cesaretlendirilmek iyi geliyorSakın bırakmayın.Bu hafta biraz dikkat ederseniz beklenenden daha fazla bile gider.
Geçen hafta +1 dim, bu hafta biraz dikkatle -1.5 oldu.Ben bile şaşırdım,beklemiyordum, -0.7 ,-0.8 olur diyordum.
Ben de inanıyorum. Ya vereceğiz ya vereceğiz. Almamak üzere inşallahCanım sende sakın moral bozma eminim haftaya süper bir bildirimle bizleri sasirtacaksinPrş etmek yok bizde 2li rakamları görüp dahasini da vereceğiz
Daha acın çok taze. Unutabilir mi hiç insan. Ama hayat işte bir şekilde yeniden bağlanmak zorundayiz. En cok evlatlarin içinİyi akşamlar
Gündüz bakamadım iyi hissetmiyorum dünden beri kendimi.
Annem bazen çok vuruyor aklıma dün bütün gün ağladım Doğan Cüceloğlunu dinlemek daha da fena yaptı.
Belim çok fazla ağrıyor salı gününe randevu aldım gitmişken dahiliye bölümünede aldım tahlillerimi yaptırmak için.
Benim tartı kafayı yedi 3 gün önce 156 kilo gösterdi beni eşimi de 120 kiloBu sabah sağlık ocağında işim vardı acele ona çıktım unuttum tartılmayı yarın sabah tartılırım inşallah.
Artılar var gördüm bu benim gibi sekteye uğradığınızı gösteriyo
Ekside gördüm
Tabloyu pazartesileri yapıyorum fırsat bulunca öncesinde de yaparım.
Bulamiyorum nasıl oldun?
@Matmatass 2 haftalık gitmiştin hiç uğramadın etiketten çıkarmıyorum geliceksin diye
Minik Duduklu Tencere sen nasıl oldun?
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Bulamiyorum
S Seferye hatun
Ah canim insallah hemen iyileşirsiniz. Annenin ve esinin sonucu nasil geldiCanım kahve içmek istiyor ama içtiğim şeyin sıcak sudan farkı yok
Afiyet olsun canım güzel menüHazır aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;
Sabah 08.15de uyandım
Açılış; 08.30da
1 fincan sıcak su
Kahvaltı 09.15de
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 zeytin
1 bardak ayran
Ara 10.00da
1 fincan ananasli yeşil çay
Öğlen 13:00de
1 porsiyon sebzeli makarna
Ara 14.45de
1 fincan kayısılı Bitkisel çay
Akşam 18.00de
1/2 kase çorba
1 porsiyon taze fasulye
2 adet tavuk köftesi
Gün içinde 2 litre su içildi ama yatana kadar 3 olur o
Şu anda bile kendimi çok hafif hissediyorum ve ancak yatana kadar 1 kahve yada çay içerim
Yasamadigim için acını anlayamam ama eminim çok zordur Rabb'im sabrnızı bol versin cennette kavuşun insAllah evet zor ama mecburen hayata dönmelisin zaman zaman dipte hissetmem normal hala taze acın çünkiİyi akşamlar
Annem bazen çok vuruyor aklıma dün bütün gün ağladım Doğan Cüceloğlunu dinlemek daha da fena yaptı.
Belim çok fazla ağrıyor salı gününe randevu aldım gitmişken dahiliye bölümünede aldım tahlillerimi yaptırmak için.
Doğal şeyler yükseltmez mi ki cnm kuru üzüm, keçiboynuzu, pekmez falanMerhabalar kızlar
Gelemedim canım sıkkındı biraz. dikkat ediyorum eksi göremiyorum. o beni demoralize etti biraz biraz bozuyorum hemen tartıdayaşa bağlı olarakta kilo vermem gittikçe zorlaşmış onu anladım. şu kan hapıda beni bayağı zorladı bu sabah içmedim ama yarın devam ederim içmesemde olmaz. Hapı yenileyeceğim sindirim sistemini durdurmayan bişey kullanmam lazım
Bonus bu hafta izinli yazabilirmisin yada geçen haftaki bildirimi göz önünde bulundur lütfen olur mu...
Kan ilacini birakma ama diyetide birakma. Zor biliyorum hepimiz icin oyle zor. Bak inan bugun evde tam bir kaos var. Cildirdim kac defa.ama yemedim birsey. Yemem hicbirseyi degistirmicek. Cocuklarin aglamasi durmicak, benim sinirlerim duzelmicek. Olan yine bana olcak. Zaten kaç ayı boşuna geçirdim. Neden daha fazla erteleyeyim.haftasonunu atlatabilirsem alismamda kolay olurMerhabalar kızlar
Gelemedim canım sıkkındı biraz. dikkat ediyorum eksi göremiyorum. o beni demoralize etti biraz biraz bozuyorum hemen tartıdayaşa bağlı olarakta kilo vermem gittikçe zorlaşmış onu anladım. şu kan hapıda beni bayağı zorladı bu sabah içmedim ama yarın devam ederim içmesemde olmaz. Hapı yenileyeceğim sindirim sistemini durdurmayan bişey kullanmam lazım
Bonus bu hafta izinli yazabilirmisin yada geçen haftaki bildirimi göz önünde bulundur lütfen olur mu...
doğal olan şeyleride yapacağım canım ama değerlerim çok düşükmüş, yan etkisiz bir takviye bakacağım bullana kadar ellimdeki ilaçlara devam ederim artıkAfiyet olsun canım güzel menü
Yasamadigim için acını anlayamam ama eminim çok zordur Rabb'im sabrnızı bol versin cennette kavuşun insAllah evet zor ama mecburen hayata dönmelisin zaman zaman dipte hissetmem normal hala taze acın çünki
Doğal şeyler yükseltmez mi ki cnm kuru üzüm, keçiboynuzu, pekmez falan
tamam canım mevsimden mi nedendir bende zorlandım. birde yürüyüşü hayatıma katmam lazım bir gerçek varki eskisi gibi kilo vermelerim yok artık! bende şaşırıyorum o zaman ben neden dikkkat ediyorumki diyip bir salıyorum artılar hemen geliyor . yarın arkadaşıma kahvaltıya gideceğim ....Kan ilacini birakma ama diyetide birakma. Zor biliyorum hepimiz icin oyle zor. Bak inan bugun evde tam bir kaos var. Cildirdim kac defa.ama yemedim birsey. Yemem hicbirseyi degistirmicek. Cocuklarin aglamasi durmicak, benim sinirlerim duzelmicek. Olan yine bana olcak. Zaten kaç ayı boşuna geçirdim. Neden daha fazla erteleyeyim.haftasonunu atlatabilirsem alismamda kolay olur
Afiyet olsun canım güzel menü19 şubat menüsü
Kahvalti 12.30
Peynirli sucuklu yumurta kizlarla ortak yedik
4 zeytin
1 dilim ekmek
Nescafe
Ara menengic kahvesi
16.00
Elma
Yeşilçay
18.40
1 tabak yesil mercimek yemegi
Bol salata
1 dilim ekmek
Birazdan nescafe icebilirim. Cocuklar sinirlerimi cok zorladi bugun
Şifa olsun cnm insAllah bulursundoğal olan şeyleride yapacağım canım ama değerlerim çok düşükmüş, yan etkisiz bir takviye bakacağım bullana kadar ellimdeki ilaçlara devam ederim artık
Cok dikkat et lutfen. Almak oyle kolay ki. Ben kendime ilk olarak bir hafta verdim. Bir hafta dayanicam ve biliyorum alışıcam. Mesela benim gibi tatliya dayanamiyorsan tarcin mutlaka tuketmelisin. Ben yoğunluktan bu hafta hic tuketemedim ve tatli kazanina düştüm resmen. Agzimda hep bir seker tadi, acimsi acimsi. Midem yaniyor, basim agriyor. Yani kilo disinda aslinda bedenimize zarar veriyoruz. Bir yerde ne peygamberimizin öğüdüne uyuyoruz ne Allahin yarattigi bedene sahip çıkabiliyoruzdoğal olan şeyleride yapacağım canım ama değerlerim çok düşükmüş, yan etkisiz bir takviye bakacağım bullana kadar ellimdeki ilaçlara devam ederim artık
tamam canım mevsimden mi nedendir bende zorlandım. birde yürüyüşü hayatıma katmam lazım bir gerçek varki eskisi gibi kilo vermelerim yok artık! bende şaşırıyorum o zaman ben neden dikkkat ediyorumki diyip bir salıyorum artılar hemen geliyor . yarın arkadaşıma kahvaltıya gideceğim ....
doğru söylüyorsun bende dikkat edeyim, 2 gündür fena tatlı yedim yesek bile sonra bıraktığı histe hiç iyi değil ....Cok dikkat et lutfen. Almak oyle kolay ki. Ben kendime ilk olarak bir hafta verdim. Bir hafta dayanicam ve biliyorum alışıcam. Mesela benim gibi tatliya dayanamiyorsan tarcin mutlaka tuketmelisin. Ben yoğunluktan bu hafta hic tuketemedim ve tatli kazanina düştüm resmen. Agzimda hep bir seker tadi, acimsi acimsi. Midem yaniyor, basim agriyor. Yani kilo disinda aslinda bedenimize zarar veriyoruz. Bir yerde ne peygamberimizin öğüdüne uyuyoruz ne Allahin yarattigi bedene sahip çıkabiliyoruz
İyi akşamlar
Afiyet olsun canım güzel menü
Yasamadigim için acını anlayamam ama eminim çok zordur Rabb'im sabrnızı bol versin cennette kavuşun insAllah evet zor ama mecburen hayata dönmelisin zaman zaman dipte hissetmem normal hala taze acın çünki
Doğal şeyler yükseltmez mi ki cnm kuru üzüm, keçiboynuzu, pekmez falan
19 şubat menüsü
Kahvalti 12.30
Peynirli sucuklu yumurta kizlarla ortak yedik
4 zeytin
1 dilim ekmek
Nescafe
Ara menengic kahvesi
16.00
Elma
Yeşilçay
18.40
1 tabak yesil mercimek yemegi
Bol salata
1 dilim ekmek
Birazdan nescafe icebilirim. Cocuklar sinirlerimi cok zorladi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?