- 23 Aralık 2016
- 1.074
- 7.226
- 108
İnşallahBu hafta daha dikkat edersen eksiye geçersin canım ha gayret

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBu hafta daha dikkat edersen eksiye geçersin canım ha gayret
Harika,tebrik ediyorum.Selamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı cumalar
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn
Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda
Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin
Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg
![]()
Giden 1.9 kg
Nasıl mutluyum anlatamamçektiğim mide bulantilarina deydi
![]()
Sakın bırakmayın.Bu hafta biraz dikkat ederseniz beklenenden daha fazla bile gider.Selamlar
Bildirim 126.4 gelen +1.1
Spor 100 dk
Süper cnm MasAllahGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 82.8
Bu hafta: 81.3
Giden:1.5
Toplam giden: 14.4
Hedef: 65
Saol cnm çok değil bence doğum günü falan derken atlattı. Yeniden eksiye geçersinSelam kg veren herkesi tebrik ediyorum.
600 gr artidayim 98.1 geldim
Maşallah canım tebrik ederim. Spor düzenli yaparmisinSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı cumalar
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn
Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda
Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin
Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg
![]()
Giden 1.9 kg
Nasıl mutluyum anlatamamçektiğim mide bulantilarina deydi
![]()
Pazardan cumaya güzel eksi cnm bnece devamMerhaba arkadaşlar. Geçen pazar 91 kilo idim.
Şimdi 90 kilo 200
Bir haftada sadece 800 gram gitmi
Gerçi bir kere spor yapabildim![]()
Gerçekten iyimi çok teşekkür ederim sağol canım yaPazardan cumaya güzel eksi cnm bnece devam
İyi tabiki bı haftada olsa bile önümüzdeki haftalarda aynı versen ayda 3.2 kg eder az mı bence değil ideal hemde çok az sporlaGerçekten iyimi çok teşekkür ederim sağol canım ya![]()
Ya varya çok doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmedi ayda 3 kilo benim için epey iyi.İyi tabiki bı haftada olsa bile önümüzdeki haftalarda aynı versen ayda 3.2 kg eder az mı bence değil ideal hemde çok az sporla
Rica ederim cnm Rabb'im sağlıkla nasip etsin insAllah bende ikinci için kilo verdim 99 dan 79 düştüm 84le hamile kalmıştımYa varya çok doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmedi ayda 3 kilo benim için epey iyi.Karamsarlık bulutlarım dağıldı valla sağol canım. İkinci çocuğum kilodan dolayı olmaz dedi doktor insaAllah zayiflarimda olur.
Süpersin canıminsAllah bu hızla gidersen 3lu rakamlardan çabuk kurtulursun
Harika,tebrik ediyorum.![]()
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 102.6
Bu hafta 102.9
Merhaba arkadaşlar. Geçen pazar 91 kilo idim.
Şimdi 90 kilo 200
Bir haftada sadece 800 gram gitmi
Gerçi bir kere spor yapabildim![]()
Maşallah canım tebrik ederim. Spor düzenli yaparmisin
Selamlar
Bildirim 126.4 gelen +1.1
Spor 100 dk
Benim ilk cocuk tedaviyle oldu. Pco vardi. Dr kilo ver demisti 6 kg verip 86 ile hamile kalmistim. İkincide supriz oldu. O zamanda diyetle 101den 87ye düşmüştüm. İnşallah kg verdiginde sende kalirsinYa varya çok doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmedi ayda 3 kilo benim için epey iyi.Karamsarlık bulutlarım dağıldı valla sağol canım. İkinci çocuğum kilodan dolayı olmaz dedi doktor insaAllah zayiflarimda olur.