• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn

Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda :KK66:

Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin :KK71::KK71::KK71::KK71:

Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg
IMG_20210219_090048.jpg

Giden 1.9 kg :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Nasıl mutluyum anlatamam :KK70: çektiğim mide bulantilarina deydi :KK70:
Harika,tebrik ediyorum.👏👏👏

Selamlar :KK14:
Bildirim 126.4 gelen +1.1
Spor 100 dk
Sakın bırakmayın.Bu hafta biraz dikkat ederseniz beklenenden daha fazla bile gider.
Geçen hafta +1 dim, bu hafta biraz dikkatle -1.5 oldu.Ben bile şaşırdım,beklemiyordum, -0.7 ,-0.8 olur diyordum.

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn

Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda :KK66:

Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin :KK71::KK71::KK71::KK71:

Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg
IMG_20210219_090048.jpg

Giden 1.9 kg :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Nasıl mutluyum anlatamam :KK70: çektiğim mide bulantilarina deydi :KK70:
Maşallah canım tebrik ederim. Spor düzenli yaparmisin

İyi tabiki bı haftada olsa bile önümüzdeki haftalarda aynı versen ayda 3.2 kg eder az mı bence değil ideal hemde çok az sporla
Ya varya çok doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmedi ayda 3 kilo benim için epey iyi. 😍 Karamsarlık bulutlarım dağıldı valla sağol canım. İkinci çocuğum kilodan dolayı olmaz dedi doktor insaAllah zayiflarimda olur.

Ya varya çok doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmedi ayda 3 kilo benim için epey iyi. 😍 Karamsarlık bulutlarım dağıldı valla sağol canım. İkinci çocuğum kilodan dolayı olmaz dedi doktor insaAllah zayiflarimda olur.
Rica ederim cnm Rabb'im sağlıkla nasip etsin insAllah bende ikinci için kilo verdim 99 dan 79 düştüm 84le hamile kalmıştım

Süpersin canım 🤩👏 insAllah bu hızla gidersen 3lu rakamlardan çabuk kurtulursun

İnşallah canım ;) Çok teşekkür ederim

Harika,tebrik ediyorum.👏👏👏

Teşekkür ederim ;)

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 102.6
Bu hafta 102.9

O bir kaç grama takılma canım suyu bile eksik ictiysen olabilir yada regl yakınsa ;) Eminim önümüzdeki hafta çok daha güzel bir eksi göreceksin :KK68:

Merhaba arkadaşlar. Geçen pazar 91 kilo idim.
Şimdi 90 kilo 200
Bir haftada sadece 800 gram gitmi
Gerçi bir kere spor yapabildim 🙄

Tebrikler canım haftaya 8leri göreceksin kesin o bile motivasyon bence ;)

Maşallah canım tebrik ederim. Spor düzenli yaparmisin

Teşekkürler canım ;) İnan hiç spor yapmıyorum ama 2li hanelere inince imkanım olurda bu pandemi de müsaade ederse spor salonuna yazılmak istiyorum yada kulakligimi takip son ses müzikle çok uzun yürüyüşlerin hayalini kuruyorum :KK68:
Şu anda da pek ağrı olmuyor yürürken ama boyun ve bel fıtığı var ve açıkçası zorlayıp ağrıya sebep olmak istemiyorum ;)

Benim ilk cocuk tedaviyle oldu. Pco vardi. Dr kilo ver demisti 6 kg verip 86 ile hamile kalmistim. İkincide supriz oldu. O zamanda diyetle 101den 87ye düşmüştüm. İnşallah kg verdiginde sende kalirsin

Back