• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 7 çubuk kraker, 2 lokma tost,1 lokma gözleme, 2 yemek kaşığı süzme yoğurt, biberli yoğurt
Akşam: 2 haşlanmış yumurta,1 kase salata
2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Yine mide bulantısı ile başım dertte :KK43:
Nasil alışamadı bünye anlamıyorum hayır regl olmamış olsam sakata geldim diyeceğim :KK70:

Hemen aklimdayken yediklerimi yazayım;

Sabah 08.15de uyandım :KK66:

Uyanınca 1 kupa sıcak su

09.00da 1 şekersiz Kahve

Kahvalti 09.45de
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
1/2 domates
1 salatalık

Ara 11:00de
1 ananaslı yeşil çay

Öğlen 13:00de
1 bardak ayran
1 haşlanmış yumurta ( eşimden kalma )

Ara 15:00de
1 şekersiz çay

Akşam 18.50
1 kase çorba ( 3 misket köfte ve yoğurtlu terbiyeli )

Mide bulantısı daha beter olunca sofradan kalkmak zorunda kaldım :KK43: aslında bir yandan açım bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor :KK70: eşim haplar yapıyorsa iyi yapiyor diyor tabi :KK70:

İyi akşamlar son birkaç gün beslenme açısından kötü gidiyor. Bugün menümü yazayım artık :/

10.00 1 haşl yumurta 30 gr kaşar 60 gr hindi füme 5 zeytin iki ince dilim ekmek

11.00 Yalancı mozaik pasta 2 tk tahin pekmez ıhlamur

15.00 1 lavaş 5 yk kıyma domates salatalık 1 haşl. yumurta

16.00 yarım çikolatalı gofret

20.00 1 tabak kıymalı yeşil mercimek 1 kase salata
2 lt su

Yine mide bulantısı ile başım dertte :KK43:
Nasil alışamadı bünye anlamıyorum hayır regl olmamış olsam sakata geldim diyeceğim :KK70:

Hemen aklimdayken yediklerimi yazayım;

Sabah 08.15de uyandım :KK66:

Uyanınca 1 kupa sıcak su

09.00da 1 şekersiz Kahve

Kahvalti 09.45de
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
1/2 domates
1 salatalık

Ara 11:00de
1 ananaslı yeşil çay

Öğlen 13:00de
1 bardak ayran
1 haşlanmış yumurta ( eşimden kalma )

Ara 15:00de
1 şekersiz çay

Akşam 18.50
1 kase çorba ( 3 misket köfte ve yoğurtlu terbiyeli )

Mide bulantısı daha beter olunca sofradan kalkmak zorunda kaldım :KK43: aslında bir yandan açım bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor :KK70: eşim haplar yapıyorsa iyi yapiyor diyor tabi :KK70:
Seker ilacı yapiyo kesin. 10 güne alisir vucut. İstah kesiyor iste.
Ben ilk kullandigimda evden disari cikamamistim wc muhabbeti yuzunden 🤭😂

Seker ilacı yapiyo kesin. 10 güne alisir vucut. İstah kesiyor iste.
Ben ilk kullandigimda evden disari cikamamistim wc muhabbeti yuzunden 🤭😂

:D :D Ben seneler önce ilk verdiğinde öyle olmuştum :D Anam sokakta bir sıkıştırdı eve zor attım kendimi resmen kan ter içinde kalmıştım kendimi kasmaktan :D
Bu sefer pek öyle olmadı ama dediğin gibi 10 güne bünye alışır insallah ;) yarın ne olur ne olmaz Sağlık Ocağını arayıp sorarım ;) Gerçi işime geliyor çünkü kötü de hissetsem canım bir şey istemiyor hatta kızlar bu akşam çikolata yerken 1 parça at ağzına belki bulantin geçer dedi ama onu bile canım istemedi :D normalde kızlardan kaçırıp kendim gizli bile yediğim olurdu eskiden yada kendime fazladan alırdım :( her şerde vardır bir hayır hesabı ;)

:KK70: :KK70: Ben seneler önce ilk verdiğinde öyle olmuştum :KK70: Anam sokakta bir sıkıştırdı eve zor attım kendimi resmen kan ter içinde kalmıştım kendimi kasmaktan :KK70:
Bu sefer pek öyle olmadı ama dediğin gibi 10 güne bünye alışır insallah :KK66: yarın ne olur ne olmaz Sağlık Ocağını arayıp sorarım :KK66: Gerçi işime geliyor çünkü kötü de hissetsem canım bir şey istemiyor hatta kızlar bu akşam çikolata yerken 1 parça at ağzına belki bulantin geçer dedi ama onu bile canım istemedi :KK70: normalde kızlardan kaçırıp kendim gizli bile yediğim olurdu eskiden yada kendime fazladan alırdım :KK43: her şerde vardır bir hayır hesabı :KK66:
Zaten ilacın amaci bu faydasi olsun boyle işte. Ah ilk kullandigim donemde disari ciktik camiye atmıştım bende kendimi 😭

Ah bende kullanabilsem insulinle savaşmak daha kolay olurdu belkide. Hayatimda sadece hamileliklerimin ilk 3 ayinda seker cikolata yemedim 😒

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn

Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda :KK66:

Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin :KK71::KK71::KK71::KK71:

Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg
IMG_20210219_090048.jpg

Giden 1.9 kg :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Nasıl mutluyum anlatamam :KK70: çektiğim mide bulantilarina deydi :KK70:

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn

Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda :KK66:

Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin :KK71::KK71::KK71::KK71:

Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg
IMG_20210219_090048.jpg

Giden 1.9 kg :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Nasıl mutluyum anlatamam :KK70: çektiğim mide bulantilarina deydi :KK70:
Süpersin canım 🤩👏 insAllah bu hızla gidersen 3lu rakamlardan çabuk kurtulursun

Back