• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulamiyorum Bulamiyorum Allah şifa versin arkadaşım inş en hafif şekilde atlatırsın. Bide çok sıkı diyet yapma seninle aynı programı uyguladık verdiğimizden fazlasını geri aldık.
Amine Busra Amine Busra minik kızına nice nice mutlu yıllar 🥰
oynakbasi34 oynakbasi34 ilk günlerde bulantı genelde oluyor diyorlar en kısa zamanda geçer inş. Senin küçük cadı yıllaaaar önce burnuna peçete tıkıştırmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum😄
Teşekkür ederim ♥️
Bulamiyorum Bulamiyorum nasıl oldunuz canım
Bonus Bonus sen nasılsın
60kiloyum 60kiloyum uğradı mı

slm kızlar.
dün akşam hastaneye gidip tahlil verdim. dedim ben pozitif çıkarsam annemle eşim de pozitiftir çünkü ilk onlar hasta oldu.
bugün sonucum geldi malesef pozitif çıktım.
filyasyon ekipleri geldi eşimle annemden de pcr aldılar.
yarın belli olur onların sonuçları da.
çocuklar şimdilik iyi çok şükür inşallah onlara bir şey olmadan atlatırız.
dün akşam yemek yapamadım. dışarıdan siperiş verdik.

dün sabah filtre kahve
öğle: fındık
akşam: ızgara kanat yoğurt salata az bulgur pilavı
(yediğimden de tat alamıyorum ama yemek lazım işte :KK43: )

Sen yazınca benim ilk aklıma o geldi hasibecim çok geçmiş olsun hepinize

Kızlar bişey soracam.sauna eşofman siparişi verdm. Daha önce kullandnz mı. Çok tereddüt ettm alırken bakalım inş bir derece faydası olur. Evde leslie yaparken giyinmeyi düşünüyorum

Ben duydum sadece yakından kullanan birini bilmiyorum

Günaydın hatunlar ❤❄

Nasılsınız? Hastalar nasıl?

Diyetler ne alemde? Bugün oruç değilim 3 dilim ekmekli bi kahvaltı yaptım bakim gerisi ne olucak

7c1dd076eb07e7b40497cef9492a154d.webp

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum

günaydın kızlar

İnşallah olmaz canim. Bizde de bebekte az etki olmuştu ama büyükte olmadı cok şükür
inşallah cnm. çok şükür şimdilik keyifleri yerinde. büyük olan emine ara sıra üşüyorum diyor ama inşallah sıkıntı yaşamaz
Çok geçmiş olsun canım. Ee aşı da olmuştun sen?? 2.doz kaldı o zaman.
evet cnm 1 doz aşı oldum. 2.dozu iptal etmek zorunda kaldım.
Bulamiyorum Bulamiyorum beslenme çok çok önemli biliyorsun zaten. Bir devitaöin hapları takviyeler al.. Çocuklar için de endişelenme çok büyük ihtimalle onlar atlatmış bile.
inşallah cnm.
Bulamiyorum Bulamiyorum Allah şifa versin arkadaşım inş en hafif şekilde atlatırsın. Bide çok sıkı diyet yapma seninle aynı programı uyguladık verdiğimizden fazlasını geri aldık.
oynakbasi34 oynakbasi34 ilk günlerde bulantı genelde oluyor diyorlar en kısa zamanda geçer inş. Senin küçük cadı yıllaaaar önce burnuna peçete tıkıştırmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum😄
evde adam akıllı yemek yapabilen yok zaten. hepimizde de tat koku kaybı var ne yedik ne içtik anlamıyoruz. geçen dışarıdan sipariş vermiştik dün de evde kalan yemeklerden yedik. bugün ne yapıcaz bilmem artık. evde sebze brokoli ve bruksel lahanası var. onlardan salata yapıp dondurucudan bir şeyler hazırlarız artık.
Teşekkür ederim ♥️
Bulamiyorum Bulamiyorum nasıl oldunuz canım
Bonus Bonus sen nasılsın
60kiloyum 60kiloyum uğradı mı
bugün bir tık daha iyiyim cnm sağol
Sen yazınca benim ilk aklıma o geldi hasibecim çok geçmiş olsun hepinize
sağol cnm
Girdimde buraya uğramadım pek 3.günüydü orucun ama başım tuttu hiç bişey yapamadım bugün.
Sende iyi yoruldun misafirin mi olucak
Allah kabul etsin

Bennn de diyet niyet kalmadı. Nasil toparlicam bilmiyorum. Yorgunluktanda ölüyorum. Kar cok guzel hic cikamadim. Oturupta şöyle kahvemi alip seyredemedim bile. Yarın doğumgünü telasiyla geçer. Carsambada aşı var. Kar erir ben otururum 😂😎

Allah yardımcın olsun canım ;) Kuzucugunun doğum günü kutlu olsun ;) sağlıklı mutlu yılları olsun :KK68:

:D :D :D Ay sorma ne günlerdi o :D :D
Anam günlerce çocuğun ağzı lağım gibi kokuyor diyip durmustuk hiç aklımıza bir şey tikabilecegi gelmedi ;) o peceteyi cikardiklarinda ne bagirmisti ne kan akmisti :( o zaman çok korktuk ama bazen aklımıza geldiğinde gülüp dalga geçiyoruz sen ufakken bunu bunu yaptın burnuna tikacak başka şey bulamadin mi diye :D birde okadar geri tikmisti ki görünmüyordu :D

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:
Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bu sabah dinç ve bulantı olmadan uyandım :KK68:
Regl bitti ve tartıldım :confused: cumaya güzel rakamlar gorecegime eminim :KK66:

Hala canım pek bir şey istemiyor ama bu güzel bir şey benim için :KK70:

Günaydın hatunlar ❤❄

Diyetler ne alemde? Bugün oruç değilim 3 dilim ekmekli bi kahvaltı yaptım bakim gerisi ne olucak

Eki Görüntüle 2783955

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
Günaydın canım süper olmasa da iyi gidiyor cnm afiyet olsun cnm insAllah çok güzel geçer

Regl bitti ve tartıldım :confused: cumaya güzel rakamlar gorecegime eminim :KK66:

Aleyküm selam cnm 🤗 çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ❤️

günaydın kızlar

inşallah cnm. çok şükür şimdilik keyifleri yerinde. büyük olan emine ara sıra üşüyorum diyor ama inşallah sıkıntı yaşamaz

evet cnm 1 doz aşı oldum. 2.dozu iptal etmek zorunda kaldım.

inşallah cnm.

evde adam akıllı yemek yapabilen yok zaten. hepimizde de tat koku kaybı var ne yedik ne içtik anlamıyoruz. geçen dışarıdan sipariş vermiştik dün de evde kalan yemeklerden yedik. bugün ne yapıcaz bilmem artık. evde sebze brokoli ve bruksel lahanası var. onlardan salata yapıp dondurucudan bir şeyler hazırlarız artık.

bugün bir tık daha iyiyim cnm sağol

sağol cnm

Allah kabul etsin
Genel olarak iyi olmanıza sevindim ben o dönem kemik suları ile bol sarmısaklı çorba hergün bulunduruyordum. tad almasakta bağışıklığımız kuvetli olsun diye içiyorduk. ayrıyeten d vitamini, c vitamini ,çinko.....vs kullandık

Şu andada yapmamız gerkir ama sıkılıyor insan bir süre sonra öyle avuç avuç vitamin içmeye şimdi evde hiçbişey yok annem hasta olunca ona götürüp verdim

Ben de diyet niyet kalmadı. Nasil toparlicam bilmiyorum. Yorgunluktanda ölüyorum. Kar cok guzel hic cikamadim. Oturupta şöyle kahvemi alip seyredemedim bile. Yarın doğumgünü telasiyla geçer. Carsambada aşı var. Kar erir ben otururum 😂😎
Kolay gelsin bugün son. Yarın liste bekliyorum senden. netice olarak temiz bir ev sahibi oldun🤩

Yarın ne aşısı var sizde ,

Bebişin doğumgünüsü kutlu olsun annesi sağlıkla nice senelere 🥰🎉🎊

Günaydın hatunlar ❤❄

Eki Görüntüle 2783955

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
Diyetler bende zor ilerliyor itiriyorum resmen bende çok geç 3 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı yaptım bakalım sonrasını nasıl getirecem sen erken kahvaltı yapmışsın

Güzel haberler duymak ne kadar güzel🤗, canın bişey istememesi ne demek yaa, öğlen kahvaltıdan zor kalktım yeminle🤤

slm kızlar.
dün akşam hastaneye gidip tahlil verdim. dedim ben pozitif çıkarsam annemle eşim de pozitiftir çünkü ilk onlar hasta oldu.
bugün sonucum geldi malesef pozitif çıktım.
filyasyon ekipleri geldi eşimle annemden de pcr aldılar.
yarın belli olur onların sonuçları da.
çocuklar şimdilik iyi çok şükür inşallah onlara bir şey olmadan atlatırız.
dün akşam yemek yapamadım. dışarıdan siperiş verdik.

dün sabah filtre kahve
öğle: fındık
akşam: ızgara kanat yoğurt salata az bulgur pilavı
(yediğimden de tat alamıyorum ama yemek lazım işte :KK43: )

Çook geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah hafif hafif geçsin gitsin 🙏

Back