• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biraz düzelde inş ramazana kadar tutarsın.
Oruç çoğu zaman şifa oluyor
Ay inşallah canım ;) valla tutmayınca hiç Ramazan moduna giremiyorum sanki daha doğrusu sucluluk hissediyorum :(

Merhaba hanımlar. Üç aylara girdik. Hayırla geçsin inşallah
2 gündür ağrıdan kivraniyordum. Bugün malum gün. Tartı 85 kg diyor.
Haziranda düğün yapmayı umuyoruz.tek erkek kardeşim. Ama hiç hareket yok içimde

Haticeciğim malum günden dolayı da öyle olabilir ;) bir bitsin sen gaza gelirsin sonra nasılsa önünde güzel bir süre var değerlendirirsin ;)

Geçmiş olsun. o zaman kilo vermeye başlamak için tam zamanı düğünler seni güzel motive ediyordu 🥰

Of of birde görümce topuzu yatırırsın ben bir kardeşiminkinde yatırmıştım tepeme birde postiş ttaktırmıştım kuaför görümce topuzu yapcam sana demişti yeminle topuzumla düğüne damgamı vurmuştum:KK70::KK70::KK70:

Anam o Görümce topuzundan bana da yaptılar 12 sene önce :D :D :D ama bizim kuaför bilerek değil beceriksizliğinden öyle yaptı :D
Erkek kardeşim Almanyada evlenince bizde mecbur orada gelinin gittiği yere gittik ;) Düz siyah bir elbise giydiğim halde baya ilgi çekmiştim :D Görümce topuzu olmazsa olmaz artık kuaförlerde :D

2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diye o_O Geçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum :KK61:

Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayım :KK66: Nasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa :KK66: Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu :KK68:
İnsan tutamayinca tuhaf hissediyor ama işte sağlık herşeyden önemli cnm hayırlısı o zmna dengelenir insAllah canım bende geçen sene hamilelik kaynaklı yarısını tuttum yarısını tutamadım çok sıcaklardan kaynaklı içime oturmustu
tünaydın kızlar.
2 gündür boğazım acıyordu. bu sabah boğazım kütük gibi uyandım.
kızlara kahvaltıda pişi yaptım. kendimede şimdi filtre kahve yaptım onu içiyorum.
3 aylarımız hayırlı olsun inşallah
Geçmiş olsun canım

13 Şubat Cumartesi (2100 kalori)
Kahvaltı 10:30
1 parca peynir
6 zeytin
Domates
2 ince krep (90gr)
Ceviz 2 tane
Tahin pekmez 1 yk

Öğle 14:00
1 kase soğan çorbası
1 küçük kase yoğurt

Akşam 19:00
1 tane ıspanaklı peynirli börek
2 bardak ayran
Bı kaç süs biber turşusu

Su 2.5 lt olur + 1 lt ödem atıcı içecek
Spor birazdan bildirim yaparım insAllah

Selamlaar

Menüm

10.15
2 haşl yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık yeşil çay

12.00 1 minik muz iki kare çikolata

13.15
1 dilim lavaş 4 yk kıyma 1 kase brüksel lahanası 2 yk yoğurt

19.30 1 kase lahana çorbası 2 yk makarna

*(2 minik dilim baklava kendim yaptım o yüzden yedim 😅😅)

2 lt su spor da birazdan inşallah

20210213_202747.webp

Kızlar şekersizde çok güzel oldu seven varsa denesin 🥰

Selamlaar

Menüm

10.15
2 haşl yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık yeşil çay

12.00 1 minik muz iki kare çikolata

13.15
1 dilim lavaş 4 yk kıyma 1 kase brüksel lahanası 2 yk yoğurt

19.30 1 kase lahana çorbası 2 yk makarna

*(2 minik dilim baklava kendim yaptım o yüzden yedim 😅😅)

2 lt su spor da birazdan inşallah
Bürüksel lahanası ile kendini bozmıycaktın o sebzeden sonra tabiki baklava varsa o yenir 😄

Eki Görüntüle 2782593

Kızlar şekersizde çok güzel oldu seven varsa denesin 🥰
Çok güzel gözüküyor 🤩nasıl yaptın fırında mi bende çok severim tahin cevizle ama hep seekrli yapıyordum kabağın lezzeti de önemli tabi sanki tatsizsa azıcık pekmez doksek nasıl olur ki

Ben çok geç kahvaltı yaptım.
Kahvaltıda patatesli, yumurtalı, az eriyen peynirli omlet gibi bişey yaptım ama çok yedim 3 patatesten yapmıştım 4 yumurta ile yarısını yedim.

Birde az penir, 5 zeytin, yeşilik söğüş domates salatalıkla kendimi çok tok hissediyorum

Şimdide duble bir türk kahvesi yaptım kendime size bakmaya geldim varmı kahve isteyen :KK50:
Bu kahvaltıdan sonra bende bir ara bir tane küçük armut yedim

Sonrada kabak tatlımı yedim ne tokum ne açım umarım bu saatden sonra bişey yemem🙄

Çok güzel gözüküyor 🤩nasıl yaptın fırında mi bende çok severim tahin cevizle ama hep seekrli yapıyordum kabağın lezzeti de önemli tabi sanki tatsizsa azıcık pekmez doksek nasıl olur ki
Kabakları 1 santimlik ince dilimledim tencereye tek sıra halinde dizdim. tamamı yarım dilim kabakla oldu zaten.üzerine 5 tane kayısıyı minik minik doğradım. 2 dal tarçın ve 6,7 tane karanfil attım bir fincan su ile ağzı kapalı çok kısık ateşte pişirdim

Burdaki püf noktası az su ve kısık ateşte uzun süre pişmesi herhalde yarısını eşim yedi zaten piştikten sonra tabağa alıp bir kaşık tahin gezdirip üzerinede 3 tane ceviz ile süsledim

Fitmühendiscenin instagram hesabında tarifi var :)

Ay inşallah canım :KK66: valla tutmayınca hiç Ramazan moduna giremiyorum sanki daha doğrusu sucluluk hissediyorum :KK43:

Haticeciğim malum günden dolayı da öyle olabilir :KK66: bir bitsin sen gaza gelirsin sonra nasılsa önünde güzel bir süre var değerlendirirsin :KK66:

Anam o Görümce topuzundan bana da yaptılar 12 sene önce :KK70: :KK70: :KK70: ama bizim kuaför bilerek değil beceriksizliğinden öyle yaptı :KK70:
Erkek kardeşim Almanyada evlenince bizde mecbur orada gelinin gittiği yere gittik :KK66: Düz siyah bir elbise giydiğim halde baya ilgi çekmiştim :KK70: Görümce topuzu olmazsa olmaz artık kuaförlerde :KK70:
Bende 10 yıl önce filandı yaptırdım abiye de olunca nasıl görümceyim diye moda girdiysem koca postiş saçı kafama topuz taktırdım
Aaaayy kabus :KK70: :KK70: :KK70: şimdi olsa ne o kadar abiye giyebilirim nede o kadar büyük topuz yanii tabi topuz yaptırırım da daha sakin olur topuzum

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,2 dilim sucuk,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 7 tane mercimekli köfte,marul,bol karışık turşu
Akşam: 1 yemek kaşığı mantı,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Hadi yaa tadını iyi hatırlamıyorum arkadaşın. bildiğin haşlıyormusun bir kere dahamı denesem🙄
Bence bir daha dene.Suda haşlıyorum ben çok haşlanmış sevmiyorum biraz diri kalınca daha iyi oluyor. Sonra artık o gün ki zevke göre ister üstüne sarımsaklı yoğurt ister zeytinyağı limon nam nam nam 😋😋

Kabakları 1 santimlik ince dilimledim tencereye tek sıra halinde dizdim. tamamı yarım dilim kabakla oldu zaten.üzerine 5 tane kayısıyı minik minik doğradım. 2 dal tarçın ve 6,7 tane karanfil attım bir fincan su ile ağzı kapalı çok kısık ateşte pişirdim

Burdaki püf noktası az su ve kısık ateşte uzun süre pişmesi herhalde yarısını eşim yedi zaten piştikten sonra tabağa alıp bir kaşık tahin gezdirip üzerinede 3 tane ceviz ile süsledim

Fitmühendiscenin instagram hesabında tarifi var :)
Tamam cnm çok lezzetli gözüküyor denicem en kısa zAmanda saolasin

Back