- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ay inşallah canımBiraz düzelde inş ramazana kadar tutarsın.
Oruç çoğu zaman şifa oluyor
Merhaba hanımlar. Üç aylara girdik. Hayırla geçsin inşallah
2 gündür ağrıdan kivraniyordum. Bugün malum gün. Tartı 85 kg diyor.
Haziranda düğün yapmayı umuyoruz.tek erkek kardeşim. Ama hiç hareket yok içimde
Geçmiş olsun. o zaman kilo vermeye başlamak için tam zamanı düğünler seni güzel motive ediyordu
Of of birde görümce topuzu yatırırsın ben bir kardeşiminkinde yatırmıştım tepeme birde postiş ttaktırmıştım kuaför görümce topuzu yapcam sana demişti yeminle topuzumla düğüne damgamı vurmuştum
Dvaroynakbasi34 inşallah ilaçlarla düzene girer cnm değerlerin
Minik Duduklu Tencere inşallah sen de sağlık sorunlarini atlatırsın sanırım dizinde problem var
İnsan tutamayinca tuhaf hissediyor ama işte sağlık herşeyden önemli cnm hayırlısı o zmna dengelenir insAllah canım bende geçen sene hamilelik kaynaklı yarısını tuttum yarısını tutamadım çok sıcaklardan kaynaklı içime oturmustu2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diyeGeçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum
Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayımNasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu
Geçmiş olsun canımtünaydın kızlar.
2 gündür boğazım acıyordu. bu sabah boğazım kütük gibi uyandım.
kızlara kahvaltıda pişi yaptım. kendimede şimdi filtre kahve yaptım onu içiyorum.
3 aylarımız hayırlı olsun inşallah
Tedaviler inşallah kısa sürede işe yarar ağrılarından kurtulursun. tekrar geçmiş olsunHer yerimde varda aslında en canımı yakan dizlerim şuanAllah razı olsun canım
Dvar
Bürüksel lahanası ile kendini bozmıycaktın o sebzeden sonra tabiki baklava varsa o yenirSelamlaar
Menüm
10.15
2 haşl yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık yeşil çay
12.00 1 minik muz iki kare çikolata
13.15
1 dilim lavaş 4 yk kıyma 1 kase brüksel lahanası 2 yk yoğurt
19.30 1 kase lahana çorbası 2 yk makarna
*(2 minik dilim baklava kendim yaptım o yüzden yedim)
2 lt su spor da birazdan inşallah
Çok güzel gözüküyor
Bu kahvaltıdan sonra bende bir ara bir tane küçük armut yedimBen çok geç kahvaltı yaptım.
Kahvaltıda patatesli, yumurtalı, az eriyen peynirli omlet gibi bişey yaptım ama çok yedim 3 patatesten yapmıştım 4 yumurta ile yarısını yedim.
Birde az penir, 5 zeytin, yeşilik söğüş domates salatalıkla kendimi çok tok hissediyorum
Şimdide duble bir türk kahvesi yaptım kendime size bakmaya geldim varmı kahve isteyen
Aaa aaa brükselin hastasıyızBürüksel lahanası ile kendini bozmıycaktın o sebzeden sonra tabiki baklava varsa o yenir
Kabakları 1 santimlik ince dilimledim tencereye tek sıra halinde dizdim. tamamı yarım dilim kabakla oldu zaten.üzerine 5 tane kayısıyı minik minik doğradım. 2 dal tarçın ve 6,7 tane karanfil attım bir fincan su ile ağzı kapalı çok kısık ateşte pişirdimÇok güzel gözüküyornasıl yaptın fırında mi bende çok severim tahin cevizle ama hep seekrli yapıyordum kabağın lezzeti de önemli tabi sanki tatsizsa azıcık pekmez doksek nasıl olur ki
Hadi yaa tadını iyi hatırlamıyorum arkadaşın. bildiğin haşlıyormusun bir kere dahamı denesemAaa aaa brükselin hastasıyız
Onuda deniyim pekmezim yok 2 dilim kabak aldım dolapta hala bir buçuk dilim kabağım varDeneyeceğim mutlaka.
O bahsettiğim fırınlayıp üstüne pekmez tarifini de tavsiye ederim
Bende 10 yıl önce filandı yaptırdım abiye de olunca nasıl görümceyim diye moda girdiysem koca postiş saçı kafama topuz taktırdımAy inşallah canımvalla tutmayınca hiç Ramazan moduna giremiyorum sanki daha doğrusu sucluluk hissediyorum
Haticeciğim malum günden dolayı da öyle olabilirbir bitsin sen gaza gelirsin sonra nasılsa önünde güzel bir süre var değerlendirirsin
Anam o Görümce topuzundan bana da yaptılar 12 sene önceama bizim kuaför bilerek değil beceriksizliğinden öyle yaptı
Erkek kardeşim Almanyada evlenince bizde mecbur orada gelinin gittiği yere gittikDüz siyah bir elbise giydiğim halde baya ilgi çekmiştim Görümce topuzu olmazsa olmaz artık kuaförlerde
Bence bir daha dene.Suda haşlıyorum ben çok haşlanmış sevmiyorum biraz diri kalınca daha iyi oluyor. Sonra artık o gün ki zevke göre ister üstüne sarımsaklı yoğurt ister zeytinyağı limon nam nam namHadi yaa tadını iyi hatırlamıyorum arkadaşın. bildiğin haşlıyormusun bir kere dahamı denesem
Tamam cnm çok lezzetli gözüküyor denicem en kısa zAmanda saolasinKabakları 1 santimlik ince dilimledim tencereye tek sıra halinde dizdim. tamamı yarım dilim kabakla oldu zaten.üzerine 5 tane kayısıyı minik minik doğradım. 2 dal tarçın ve 6,7 tane karanfil attım bir fincan su ile ağzı kapalı çok kısık ateşte pişirdim
Burdaki püf noktası az su ve kısık ateşte uzun süre pişmesi herhalde yarısını eşim yedi zaten piştikten sonra tabağa alıp bir kaşık tahin gezdirip üzerinede 3 tane ceviz ile süsledim
Fitmühendiscenin instagram hesabında tarifi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?