Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kadar yemen yeter o zaman. biliyorsun bu kilo almalarında sonu yok mağlesef bunu hepimiz biliyoruz ....kendini düşünmek bakımını yapmak ruh hâlinde iyi gelicektir eminim. gitme buralarda kal eski düzenini tekrar yakalarsın sen

Hangimizin yok derdi. Burasi cok daha iyi geliyor bana. Üstünkörü bile anlatsam rahatliyorim hersey diyet yapmak yada yapamamak değil

İyiyim ne kadar olunursa.

Annemi kaybettim covidden 2 ay olmak üzere.
Tarifi yok.
Basın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet etsin.
Aynen bugün kahvaltı yaptım sonra üstüne bal filan yedim

Merhaba yapma o ruhsal çalkantılara kapılma diyemeyeceğim çünkü yaşarken öyle olmuyor biliyorum. Çalkalandım çalkalandım geldim ben de çok çok fazla kilo almış olarak.
Sihirli değneğin bence buraya hergün olamasa da uğramak ara sıra da olsa iyi menü yazmak olabilir.
Çünkü her zaman" çok kilo aldım nasıl oldu bu " durumunun daha da almış hali oluyor. O ruh haline kapılıp gidince.

Ne yapıyorsun nasılsın, umarım kendini daha iyi hissediyorsundur. Dün bende öyle oldum eltimlerde öyle fazla bişeyde yemedim ama yemekten sonra bir fenalaştım. gözler gitti nerdeyse göz kapaklarıma kürdan takıp oturmadık durumuna gelmiştim.

Bu günde genel olarak modum düşük canım sıkkın bir boşluk var ama neye olduğuda belirsiz öyle işteee...

Menüm
09.45
1 haşl yumurta 1 dilim kaşar 30 gr hindi füme 1 dilim lavaş 5 zeytin oolong çayı

11.30
10 fıstık 1 portakal

13.30
3 dilim pizza 1 bardak ayran (2 dilim olaydı daha iyi olurdu)

16.30 1 altınbaşak 1 tk fıstık ezmesi

19.00 1 kase pırasa yemeği 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek

3 lt su

İyi akşamlar
Menüm
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 börek,1/4 gözleme,bir avuç karışık çerez,sade kahve
Akşam:Az lavaş ,3 ızgara köfte,ızgara domates-soğan-biber,biberli yoğurt,yeşil salata,1 çatal fırında baharatlı patates,1 su bardağı şalgam
Sade kahve
1 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Son düzenleme:
Ben 76.4 çıktım istikrarlı bi sekilde yerimde sayiyorum hayırlı olsun güzel gitmiş geri gelmesin inşallah

Afiyet olsun biraz fazla karbonhidratlı olmuş sanki cnm

6 Şubat Cumartesi (1600 kalori)
Kahvaltı 10:00
7 zeytin
1 küçük kase yoğurt
1 yumurta omlet
2 ceviz
1 tk tahin pekmez
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Öğle 15:00
1 bardak tarçınlı süt
1 mandalina

Akşam 19:00
15 yaprak sarma
1 küçük kase süzme yoğurt
Salata

Saat 20:30
1 çay bardağı sütlü kahve çok az şekerli
1 incir 1 ceviz

Su 2.5 lt
Spor
76 dk koşu 10000 adım tamamlandı✓

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-06-22-40-49-55.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 17
İyi geceler kızlar.

Bugün temizlik çamaşır ortalık toplama bu şekilde geçti günüm. Yarına WC banyo ve ütü isim kaldı. Bu saatten sonra iş yapamam artık kalsın onlar da yarına.

Menümü de vereyim
11.00 türk kahvesi
13.00 fındık
18.30 keşkek (dün akşam canım çekmişti bugün yaptım. Koca bir tabak yedim )
22.00 cay

Mutlu hafta sonları
Mthn83 hoşgeldin

Bulamiyorum ne yaptın sen öyle 110 ne beni kıskandın hadi itiraf et
Tabi canım benim senden neyim eksik

Mthn83 hoşgeldin cnm

Afiyet olsun ama çok az sanki cnm ya

Merhaba canım
Güzel kilolar vermiştin ne güzel...
Sürekli yiyerek dahada kötü hissediyor insan kendimden biliyorum
Toparlanma vakti 10kilo çabucak verirsin inş canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…