Bu kadar yemen yeter o zaman. biliyorsun bu kilo almalarında sonu yok mağlesef bunu hepimiz biliyoruz ....kendini düşünmek bakımını yapmak ruh hâlinde iyi gelicektir eminim. gitme buralarda kal eski düzenini tekrar yakalarsın senRuhsal çalkantılar yaşıyorum.
Dipsiz kuyu gibi yiyorum
85 kg oldum.
Buraya gelmeyede yüzüm yok. Diyete basliyamiyorum. Dert küpü gibiyim ama elle tutulur hiçbir şey yok.
Çocuk faktörünü saymazsak hepimizin hayatındaki dediydim dediydi dediydin....
Sürekli şikayetçi bir ruh halindeyim. Biri sihirli değneği alıp dokunmali.
Hangimizin yok derdi. Burasi cok daha iyi geliyor bana. Üstünkörü bile anlatsam rahatliyorim hersey diyet yapmak yada yapamamak değilRuhsal çalkantılar yaşıyorum.
Dipsiz kuyu gibi yiyorum
85 kg oldum.
Buraya gelmeyede yüzüm yok. Diyete basliyamiyorum. Dert küpü gibiyim ama elle tutulur hiçbir şey yok.
Basın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet etsin.İyiyim ne kadar olunursa.
Annemi kaybettim covidden 2 ay olmak üzere.
Tarifi yok.
Aynen bugün kahvaltı yaptım sonra üstüne bal filan yedimBu kadar yemen yeter o zaman. biliyorsun bu kilo almalarında sonu yok mağlesef bunu hepimiz biliyoruz ....kendini düşünmek bakımını yapmak ruh hâlinde iyi gelicektir eminim. gitme buralarda kal eski düzenini tekrar yakalarsın sen
Ruhsal çalkantılar yaşıyorum.
Dipsiz kuyu gibi yiyorum
85 kg oldum.
Ne yapıyorsun nasılsın, umarım kendini daha iyi hissediyorsundur. Dün bende öyle oldum eltimlerde öyle fazla bişeyde yemedim ama yemekten sonra bir fenalaştım. gözler gitti nerdeyse göz kapaklarıma kürdan takıp oturmadık durumuna gelmiştim.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur inşallah
Sabah yine şükür erken kalktım ama ancak buraya uğramaya fırsatım oldu
Kızlarla güzel bir kahvaltı yaptım
Sonra nedendir bilmem kendimi çok tuhaf hissettimsanırım yine şekerim fırladı gerçi düşünüyorum şekeri fırlatacak hiç birşey de yemedim
Büyük kızım bu böyle olmayacak hemen Eczaneden bir şeker ölçüm cihazı alayım en azından yine öyle hissettiğin an ölçer emin olursun dediHala kafam bulanık gibi ama zorla da olsa uzandığım yerden kalktım yattıkca daha kötü olurum diye
Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin canım ....Aminnnnn
Çok zor biliyorum ama Rabbim inşallah sabrını da verir
Teşekkür ederimMutlu hafta sonları
Mthn83 hoşgeldin
Bulamiyorum ne yaptın sen öyle 110 ne beni kıskandın hadi itiraf et
Nasılsın bonus umTünaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Eki Görüntüle 2777536
Amine Busra
@60kiloyum
@bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
@dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
@oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Ben 76.4 çıktım istikrarlı bi sekilde yerimde sayiyorumHep öyle yaziyon gelmiyorsun
Gelde sallayalım ortalığı çok motiveyimtartim bozulmuştu yeni tartı aldım 80kilo çıktım bugün
Diyetisyendede 79diyetisyen tartisina göre 2 Haftada 4kilo vermişim 3kilosuu yagdan evdeki tartiya görede 3kilo hedefim 2hafta sonra evdeki tartiya göre 77 kilo olmak
Afiyet olsun biraz fazla karbonhidratlı olmuş sanki cnmİyi akşamlar
Menüm
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 börek,1/4 gözleme,bir avuç karışık çerez,sade kahve
Akşam:Az lavaş ,3 ızgara köfte,ızgara domates-soğan-biber,biberli yoğurt,yeşil salata,1 çatal fırında baharatlı patates,1 su bardağı şalgam
Sade kahve
1 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Tabi canım benim senden neyim eksikMutlu hafta sonları
Mthn83 hoşgeldin
Bulamiyorum ne yaptın sen öyle 110 ne beni kıskandın hadi itiraf et
Afiyet olsun ama çok az sanki cnm yaİyi geceler kızlar.
Bugün temizlik çamaşır ortalık toplama bu şekilde geçti günüm. Yarına WC banyo ve ütü isim kaldı. Bu saatten sonra iş yapamam artık kalsın onlar da yarına.
Menümü de vereyim
11.00 türk kahvesi
13.00 fındık
18.30 keşkek (dün akşam canım çekmişti bugün yaptım. Koca bir tabak yedim)
22.00 cay
Tabi canım benim senden neyim eksik
Mthn83 hoşgeldin cnm
Buda bişey canım 80li kilolardaydınBen 76.4 çıktım istikrarlı bi sekilde yerimde sayiyorumhayırlı olsun güzel gitmiş geri gelmesin inşallah
Merhaba canımRuhsal çalkantılar yaşıyorum.
Dipsiz kuyu gibi yiyorum
85 kg oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?