Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yılbaşından beri bazı dalgalanmalar oluyor. Geçen dayanamadım konuştum eşimle. Değişen birşey olmadı ama konuşmakta önemli.
Cuma günü genç bir iş arkadaşı bana dedi ki insanlar yaşadıklarını sana kız olarak kullanılır kendi yolunu çiz dedi. ( İş yerinde ağladım bağırdım biraz telefon da) garip hissettim. Söylediği haklı aslında ama bazen sadece o an oluyor sadece o anı yaşıyorsun. Önü arkası hesaplanmadan.
Meditasyon işlerine çok yöneldim kendi içinde bitirme olayları işte. Umarım döküntüleri mi toplayabilirim

Sorun ne tam bilmiyorim ama hakkında herseyin hayırlısı olsun insallah

Buda bişey canım 80li kilolardaydın agrilarin nasıl devam ediyor mu?
Neler yapıyorsun spor menulerin merak ettim
Menum karmakarisik herşey var ekmeği çok çok azalttım bazen hiç yemiyorum o yüzden bu kadar gitti sanırım

Spor hiç yapmıyorum çünkü şuan tüm eklemlerim ses yapıyor ani hareket yapmamam gerekiyormus ...sanırım tüm eklemlerde sıvı kaybı var

Oha suya bak pizzayı telafi etmişsin.

Aslında çok değil yediklerin miktarları az üstüste gelmiş gibi lavaşla gözleme falan.

Sende suyu az içiyosun benim gibi

Gayet güzel bana göre maşallah o 10 bin adıma

Bizi sarmalar şişman yapmadı onun üstüne sayısız yediklerimiz yaptı

Tek öğün mü hasbüş 2.seviye?

Şişmanlık = hastalık.

Belim iyi değil bu ara. Allah beterinden korusun. Sen ne alemdesin? Tedavi için ne diyor dr?
Kalça dan mr cekildi geçen cuma o çıkana kadar bekliyoruz o çıkınca randevu alacağım tekrar meçhul ne olacak

Valla sanki tuz yaladım gibi içtikçe içesim geldi

Seviye 2 de öğlen fındık ceviz akşam yemek var. 1 hafta sonra seviye 3 e geçiyoruz o zaman tek öğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…