Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ispanağın yanına yoğurt yokmuydu?
Yoktu

Hanım hanım sen az yiyirsin kanımca bütün öğünlerin çok az

Bugün biraz erken çıktım evden deli gibi acikiyorum diye kan tahlili verdim nöbetten önce şimdi nöbetteyim
Kan sonucum çıkmış baktım önce bir diyetisyenime atayım dedim d vitaminim yerlerde ve insülin hormonu çok yüksek çıkmış zaten detoksun bu pazar günüydü
Diyetisyenim de bırakalım detoksu şekerinizi iyice dengesizleştirebilir dedi detoksu bırakmış oldum zaten bu hafta hiç uyamamıştım.
Pazartesi eğer vakit bulursam polk gidicem belki ilaç falan verir,
Pazar günü de işe gidicem pazartesi de nöbet ve yapacak bir sürü işim var nasıl yetiştiricem bilmiyorum durumlar böyle

5 Şubat Cuma (1670 kalori)
Kahvaltı 11:00
3 zeytin
1 parca beyaz peynir
2 kaşık yoğurt
25 Gr sucuklu yumurta
50 Gr beyaz ekmek

Ara 14:00
1 dilim tam buğday ekmeği
2 t.k kaşık tahin pekmez
1 bardak süt

Akşam 19:00
2 kepçe şehriye çorbası
65 Gr kuru biber kavurma
137 Gr yeşil fasulye yemeği
4 kaşık karışık salata

Su 2.5 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş

Yarın bomba gibi geleceğim goreceksiniz Pembe Lotus sende durumlar ne

Yarın bomba gibi geleceğim goreceksiniz Pembe Lotus sende durumlar ne
Hep öyle yaziyon gelmiyorsun
Gelde sallayalım ortalığı çok motiveyimtartim bozulmuştu yeni tartı aldım 80kilo çıktım bugün
Diyetisyendede 79diyetisyen tartisina göre 2 Haftada 4kilo vermişim 3kilosuu yagdanevdeki tartiya görede 3kilo hedefim 2hafta sonra evdeki tartiya göre 77 kilo olmak

İyi güzel ama az o menü bence

Kanatta ne et var ki zaten bi çorba falan mı olaydı akşam?
Neden bilmiyorum ama tıka basa hissediyorum bugün o yüzden öyle oldu. Yemek de yapmadım öğleden kalan kanatları yedim.
Bir de 1-2 saat önce yeşil çay içiyordum portakal aromalı canımm aşırı çekti bir minik portakal yedim.

Çalışmıyorum küçük çocuğum var gerçi onun peşine kosusturuyorum sürekli

İyi akşamlar bugünümü yazayım

Kahvaltı : bir tost, bir haşlanmış yumurta, 2 ceviz, az salatalık,domates ,bir biber

Ara: türk kahvesi eşliğinde
Bir kurutulmuş hurma, bir kuru incir

Öğlen saat 16:00 gibi
bir kepçe çorba, bir kase kadar türlü yemeği, bir servis kaşığı pilav yanına 4 köfte kadar tavuk fırın, ve turşu

Ara: saat 17:00 gibi iki dilim burma kadayıf

Akşam saat 21;00 bir bardak kefir, bir avuç fındık ( aç hisediyordum)

Bugün öğlen ve ikindi arası bombaydı hala diyetisyenin verdiği listelere adapte olamıyorum .....

Spor ve yeşil çay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…