Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişman olmak hasta olmaktan iyidir boşver bonusum erir gideriz inşallahŞişmanım![]()
Sorun ne tam bilmiyorim ama hakkında herseyin hayırlısı olsun insallahYılbaşından beri bazı dalgalanmalar oluyor. Geçen dayanamadım konuştum eşimle. Değişen birşey olmadı ama konuşmakta önemli.
Cuma günü genç bir iş arkadaşı bana dedi ki insanlar yaşadıklarını sana kız olarak kullanılır kendi yolunu çiz dedi. ( İş yerinde ağladım bağırdım biraz telefon da) garip hissettim. Söylediği haklı aslında ama bazen sadece o an oluyor sadece o anı yaşıyorsun. Önü arkası hesaplanmadan.
Meditasyon işlerine çok yöneldim kendi içinde bitirme olayları işte. Umarım döküntüleri mi toplayabilirim
Menum karmakarisik herşey varBuda bişey canım 80li kilolardaydınagrilarin nasıl devam ediyor mu?
Neler yapıyorsun spor menulerin merak ettim
Şişman olmak hasta olmaktan iyidir boşver bonusum erir gideriz inşallah![]()
Bir program uyguluyorum cnm. Bu yüzden menüm bu şekilde. Bir süre sonra tek öğüne dusucem.Afiyet olsun ama çok az sanki cnm ya
Menüm
09.45
1 haşl yumurta 1 dilim kaşar 30 gr hindi füme 1 dilim lavaş 5 zeytin oolong çayı
11.30
10 fıstık 1 portakal
13.30
3 dilim pizza 1 bardak ayran (2 dilim olaydı daha iyi olurdu)
16.30 1 altınbaşak 1 tk fıstık ezmesi
19.00 1 kase pırasa yemeği 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
3 lt su
İyi akşamlar
Menüm
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 börek,1/4 gözleme,bir avuç karışık çerez,sade kahve
Akşam:Az lavaş ,3 ızgara köfte,ızgara domates-soğan-biber,biberli yoğurt,yeşil salata,1 çatal fırında baharatlı patates,1 su bardağı şalgam
Sade kahve
1 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
6 Şubat Cumartesi (1600 kalori)
Kahvaltı 10:00
7 zeytin
1 küçük kase yoğurt
1 yumurta omlet
2 ceviz
1 tk tahin pekmez
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15:00
1 bardak tarçınlı süt
1 mandalina
Akşam 19:00
15 yaprak sarma
1 küçük kase süzme yoğurt
Salata
Saat 20:30
1 çay bardağı sütlü kahve çok az şekerli
1 incir 1 ceviz
Su 2.5 lt
Spor
76 dk koşu 10000 adım tamamlandı✓
İyi geceler kızlar.
Bugün temizlik çamaşır ortalık toplama bu şekilde geçti günüm. Yarına WC banyo ve ütü isim kaldı. Bu saatten sonra iş yapamam artık kalsın onlar da yarına.
Menümü de vereyim
11.00 türk kahvesi
13.00 fındık
18.30 keşkek (dün akşam canım çekmişti bugün yaptım. Koca bir tabak yedim)
22.00 cay
Tabi canım benim senden neyim eksik
Mthn83 hoşgeldin cnm
Günaydın iyi pazarlar
Bir program uyguluyorum cnm. Bu yüzden menüm bu şekilde. Bir süre sonra tek öğüne dusucem.
Anladım canımGünaydın iyi pazarlar
Bir program uyguluyorum cnm. Bu yüzden menüm bu şekilde. Bir süre sonra tek öğüne dusucem.
Aynen canımGayet güzel bana göre maşallah o 10 bin adıma
Bizi sarmalar şişman yapmadı onun üstüne sayısız yediklerimiz yapt
Kalça dan mr cekildi geçen cuma o çıkana kadar bekliyoruz o çıkınca randevu alacağım tekrar meçhul ne olacakŞişmanlık = hastalık.
Belim iyi değil bu ara. Allah beterinden korusun. Sen ne alemdesin? Tedavi için ne diyor dr?
Oha suya bakpizzayı telafi etmişsin.
Aslında çok değil yediklerin miktarları az üstüste gelmiş gibi lavaşla gözleme falan.
Sende suyu az içiyosun benim gibi
Gayet güzel bana göre maşallah o 10 bin adıma
Bizi sarmalar şişman yapmadı onun üstüne sayısız yediklerimiz yaptı
Tek öğün mü hasbüş 2.seviye?
Seviye 2 de öğlen fındık ceviz akşam yemek var. 1 hafta sonra seviye 3 e geçiyoruz o zaman tek öğünOha suya bakpizzayı telafi etmişsin.
Aslında çok değil yediklerin miktarları az üstüste gelmiş gibi lavaşla gözleme falan.
Sende suyu az içiyosun benim gibi
Gayet güzel bana göre maşallah o 10 bin adıma
Bizi sarmalar şişman yapmadı onun üstüne sayısız yediklerimiz yaptı
Tek öğün mü hasbüş 2.seviye?
Tek değilmiş![]()