• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yılbaşından beri bazı dalgalanmalar oluyor. Geçen dayanamadım konuştum eşimle. Değişen birşey olmadı ama konuşmakta önemli.
Cuma günü genç bir iş arkadaşı bana dedi ki insanlar yaşadıklarını sana kız olarak kullanılır kendi yolunu çiz dedi. ( İş yerinde ağladım bağırdım biraz telefon da) garip hissettim. Söylediği haklı aslında ama bazen sadece o an oluyor sadece o anı yaşıyorsun. Önü arkası hesaplanmadan.
Meditasyon işlerine çok yöneldim kendi içinde bitirme olayları işte. Umarım döküntüleri mi toplayabilirim

Şişmanım
raincloud.gif
Şişman olmak hasta olmaktan iyidir boşver bonusum erir gideriz inşallah :KK74:

Yılbaşından beri bazı dalgalanmalar oluyor. Geçen dayanamadım konuştum eşimle. Değişen birşey olmadı ama konuşmakta önemli.
Cuma günü genç bir iş arkadaşı bana dedi ki insanlar yaşadıklarını sana kız olarak kullanılır kendi yolunu çiz dedi. ( İş yerinde ağladım bağırdım biraz telefon da) garip hissettim. Söylediği haklı aslında ama bazen sadece o an oluyor sadece o anı yaşıyorsun. Önü arkası hesaplanmadan.
Meditasyon işlerine çok yöneldim kendi içinde bitirme olayları işte. Umarım döküntüleri mi toplayabilirim
Sorun ne tam bilmiyorim ama hakkında herseyin hayırlısı olsun insallah 💕😍

Buda bişey canım 80li kilolardaydın 😘agrilarin nasıl devam ediyor mu?
Neler yapıyorsun spor menulerin merak ettim
Menum karmakarisik herşey var :deli: ekmeği çok çok azalttım bazen hiç yemiyorum o yüzden bu kadar gitti sanırım 🙄

Spor hiç yapmıyorum çünkü şuan tüm eklemlerim ses yapıyor ani hareket yapmamam gerekiyormus ...sanırım tüm eklemlerde sıvı kaybı var 😏

Menüm
09.45
1 haşl yumurta 1 dilim kaşar 30 gr hindi füme 1 dilim lavaş 5 zeytin oolong çayı

11.30
10 fıstık 1 portakal

13.30
3 dilim pizza 1 bardak ayran (2 dilim olaydı daha iyi olurdu)

16.30 1 altınbaşak 1 tk fıstık ezmesi

19.00 1 kase pırasa yemeği 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek

3 lt su

Oha suya bak 😍😍 pizzayı telafi etmişsin.

İyi akşamlar
Menüm
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1/2 börek,1/4 gözleme,bir avuç karışık çerez,sade kahve
Akşam:Az lavaş ,3 ızgara köfte,ızgara domates-soğan-biber,biberli yoğurt,yeşil salata,1 çatal fırında baharatlı patates,1 su bardağı şalgam
Sade kahve
1 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Aslında çok değil yediklerin miktarları az üstüste gelmiş gibi lavaşla gözleme falan.

Sende suyu az içiyosun benim gibi

6 Şubat Cumartesi (1600 kalori)
Kahvaltı 10:00
7 zeytin
1 küçük kase yoğurt
1 yumurta omlet
2 ceviz
1 tk tahin pekmez
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Öğle 15:00
1 bardak tarçınlı süt
1 mandalina

Akşam 19:00
15 yaprak sarma
1 küçük kase süzme yoğurt
Salata

Saat 20:30
1 çay bardağı sütlü kahve çok az şekerli
1 incir 1 ceviz

Su 2.5 lt
Spor
76 dk koşu 10000 adım tamamlandı✓

Gayet güzel bana göre maşallah o 10 bin adıma 🧿

Bizi sarmalar şişman yapmadı onun üstüne sayısız yediklerimiz yaptı

İyi geceler kızlar.

Bugün temizlik çamaşır ortalık toplama bu şekilde geçti günüm. Yarına WC banyo ve ütü isim kaldı. Bu saatten sonra iş yapamam artık kalsın onlar da yarına.

Menümü de vereyim
11.00 türk kahvesi
13.00 fındık
18.30 keşkek (dün akşam canım çekmişti bugün yaptım. Koca bir tabak yedim 🤭 )
22.00 cay

Tabi canım benim senden neyim eksik 🤭😘

Mthn83 Mthn83 hoşgeldin cnm

Tek öğün mü hasbüş 2.seviye?

Şişmanlık = hastalık.

Belim iyi değil bu ara. Allah beterinden korusun. Sen ne alemdesin? Tedavi için ne diyor dr?
Kalça dan mr cekildi geçen cuma o çıkana kadar bekliyoruz o çıkınca randevu alacağım tekrar meçhul ne olacak 🤷🏼‍♀️

Aslında çok değil yediklerin miktarları az üstüste gelmiş gibi lavaşla gözleme falan.

Valla sanki tuz yaladım gibi içtikçe içesim geldi😄

Seviye 2 de öğlen fındık ceviz akşam yemek var. 1 hafta sonra seviye 3 e geçiyoruz o zaman tek öğün
:KK48:

Back
X