Bende çok açtım iyi yedim akşamKarnım açıktı yemek pişse de yesem
Afiyet olsun canım güzel menüİyi akşamlar herkese
Menüm
9.30
2 haşl yumurta 5 zeytin 1 tk fıstık ezmesi 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
11.00 sütlü kahve 3 kare çikolata
13.00 1 kase pırasa 3 dilim pastırma 3 yk yoğurt yarım lavaş
15.00 1 yerli muz 10 fıstık
19.00
5 yk tavuklu bulgur 1 kase ıspanak 2 yk yoğurt
2.5 lt su
Afiyet olsun canımGünüm iyiydi detayli yazamiyorum. Kvde deyim sadece çay içecem
Afiyet olsun canım güzel menüBende bu günümü yazayım
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta 2 kk peynir
3 dilim kızarmış ekmek, 5 dilim sucuk, domates, kuşkonmaz ve biber
Ara: bir mandalina, bir bardak kefir, 2 tane ceviz
Akşam: fırında kereviz, 4 köfte kadar tavuk but ızgara, 3 Kaşık yoğurt
Kahvaltı ve akşam yemeği çok geç oldu şu an yeşil çay içiyorum. Günüm iyiydi şu az olabilir yatana kadar cay ve şu içerim
Sağol teşekkürler keşke hergünüm böyle sorunsuz geçseAfiyet olsun canım güzel menü
Vala hergun aynı olmuyor cnm sağlık olsunSağol teşekkürler keşke hergünüm böyle sorunsuz geçse
Bende senin yürüyüşüne bayıldım
Masallah ya yormuyor mu seni böyleBugünün 10000 adımı tamamdr yürüyüş yaparjen bebek arabasını ittirirken sabit kalınca saymadi birazını adımlarının bileklik
1 saat 15 dk tempolu yürüyüş + 30 dk koşu yapıldı
İlk hafta baya yoruldum ama alıştım artık sanırım canımMasallah ya yormuyor mu seni böyle
Valla benim ne o kadar vaktim olabiliyo ne de o kadar enerjim. Gerçekten tebrik ediyorumİlk hafta baya yoruldum ama alıştım artık sanırım canım
Afiyet olsun canım süper menü7 şubat menüsü
Sabah 7.30
Peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
13.30
Az yumurta
Yarim dilim ekmek
Çay
Yarim dilim kaşar
4 zeytin
2 çk tahin pekmez
16.00
İspanak yemegi
Yarim dilim ekmek
19.00
6 kasik bulgur
4 5 kasik tavuk sote
Salata
21.00
Çay
Listeye uyamadim aslinda. İnşallah yine de eksi gelirim. Aç uyumak eksi getiriyor ama hayirlisiAfiyet olsun canım süper menü
Canım iki üç hafta önce bende vakit bulamıyorum diyordum ama zorluyorum şimdi sabah kahvaltıdan önce ev işlerini hallediyorum sonra da oğlanın keyfi yerindeyken yapıyorum enerji konusunda olumlama yaparak kendini motive etmeyi dene cnm senin çocukların yaş aralıkları daha az sanki benim kız büyük olunca bazen kardeşini oyalıyor ben yapıyorum yineValla benim ne o kadar vaktim olabiliyo ne de o kadar enerjim. Gerçekten tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?