Benimde 17 subat 95Günaydın canım tartıldım heemn bildiren ben 16 Ocak 16 Şubat hedefim var bklm tutarsa 86.5 görmekti niyetim
Günaydın hg cnm çok güzel gitmiş devamı da gelir insAllah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 17 subat 95Günaydın canım tartıldım heemn bildiren ben 16 Ocak 16 Şubat hedefim var bklm tutarsa 86.5 görmekti niyetim
Günaydın hg cnm çok güzel gitmiş devamı da gelir insAllah![]()
7 günde 3.9 kg verdim detoks olduğu için bol bol detoks suyu falan içtim
Şimdi 15 günün 2. Aşamasındayım
Hadi insAllahBenimde 17 subat 95![]()
Afiyet olsun canımSabah 10 da kahvaltım şimdi türk kahvesi içiyordum bir haftadır ekmek yemiyordum bugün listemde 1 dilim ekmekte vardı yedim![]()
Pazartesi soruları
Ahaaaliii neydirsiiiz pazartesi tartılan var mı?
Ocak hedefini tutturan var mı? Ben yazmadığım kaydetmediğim için hatırlamıyorum sizinkileri de.
Şubat hedefi koyalım mı?
Amine Busra
60kiloyum
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx
@Gisellimo
@misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Benimde bugun 4 ocak 103 idi.
Odem vardir bastan 2 kg hizli gidwr diye dusunerek 98 hedefim olsun
Sende tutturmuşsun minigim hedefiniCuma günü tartım ne olur bilemiyorum ama şuan 80.6
Ocak sonu hedefim 5 kg![]()
Toparlarsin canim. Bence bu senin direnç kilon. Birden inecek sadece sabretmutlu haftalar kızlarrr
cuma 85.8
bugün 86.2
benim artım var. vücudum hala şiş, hala wc düzenli değil. o nedenle ruhen iyi değilim aslında.
Ben hiç yoğurt yiyen birisi değildim geçen hafta hayatımda hiç yemediğim kadar yoğurt yedimmutlu haftalar kızlarrr
cuma 85.8
bugün 86.2
benim artım var. vücudum hala şiş, hala wc düzenli değil. o nedenle ruhen iyi değilim aslında.
Depremi ben burdan hissettim hareketsiz oturuyodum o an
İyi tabikiiiCuma 108
Bugün 107.9
Bence iyi![]()
Hayirdir neler oluyorBu arada cuma 119 çıkmıştım
ama bu sabah 117.7yi gördüm
İnşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar görürüm de bana motivasyon olur
Bu ara yine şükür aksiyonumuz eksik olmuyor bari kilo konusunda aksiyon olmasın![]()
hoşgeldin canım aramıza.Günaydın izmir ve cevresinde olanlara geçmiş olsun.
Ben 25 yaşına girdim sağlıkçıyım,evliyim çocuğum yok psikolojik sebeplerden dolayı çok kilo al ver yaptım.
Ekim ayında 102 kiloyu gördüm bir ay kadar diyet yaptım 97 ye düştüm sonra tekrat bıraktım.
24 ocakta 97.3 ile online arınma diyetine başladım 15 günlük dün sabah 93.4 çıktım
Bugün 2. Haftama başlıyorum sizleri zaten takop ediyordum yazmak istedim![]()
izmirNerede olmus ya farketmedim
süper. benim de takımda sanırım 5 ya da 6 şubat hedefim 84 tü. ama nerdeeeOcak sonu hedefimi tutturmuşum agliciiiim
valla güzel başladım ama şu wc ve şişlik ciddi anlamda sekteye uğrattı. şişliği de sanırım wc yapıyor. resmen durdu kilo vermem. vücudumda bir gerginlik var. bakalım hayırlısı olsun.Toparlarsin canim. Bence bu senin direnç kilon. Birden inecek sadece sabret
ev yoğurdu probiyotik ya ondandır. ben de şu an gün aşırı probiyotik içiyorum. sabahları az karnına kuur meyve ve sade Türk kahvesi. arada bazen zeytinyağı içtim. dün kefir mayaladım bugün içerim. salata yemeye çalışıyorum. öyle yani.Ben hiç yoğurt yiyen birisi değildim geçen hafta hayatımda hiç yemediğim kadar yoğurt yedimve düzene girdi wc alışkanlığım.
Akşamları da activia probiyotik shot yada 3 kaşık yoğurt yiyorum.onumuzdeki hafta mens olucam ama ne olur şişkinlik falan bilemiyorum
WC sıkıntısı için normal cnm inecek insAllahmutlu haftalar kızlarrr
cuma 85.8
bugün 86.2
Yoğurt baya faydalı WC konusunda bence bende düzenli yoğurt yerim kolay kolay WC sıkıntım olmazBen hiç yoğurt yiyen birisi değildim geçen hafta hayatımda hiç yemediğim kadar yoğurt yedimve düzene girdi wc alışkanlığım.
Akşamları da activia probiyotik shot yada 3 kaşık yoğurt yiyorum.onumuzdeki hafta mens olucam ama ne olur şişkinlik falan bilemiyorum
İyi tabiki eksi olsun da ne kadar olduğu önemli değil benceCuma 108
Bugün 107.9
Bence iyi![]()
Wayy süper rakam cnm hyair olsun iyi yönde aksiyon olsun insAllahBu arada cuma 119 çıkmıştım
ama bu sabah 117.7yi gördüm
İnşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar görürüm de bana motivasyon olur
Bu ara yine şükür aksiyonumuz eksik olmuyor bari kilo konusunda aksiyon olmasın![]()