• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 10 da kahvaltım şimdi türk kahvesi içiyordum bir haftadır ekmek yemiyordum bugün listemde 1 dilim ekmekte vardı yedim 😀

Eklentiler

• IMG_20210201_102040.webp
    IMG_20210201_102040.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 18
mutlu haftalar kızlarrr :halay::halay::halay:

cuma 85.8
bugün 86.2

benim artım var. vücudum hala şiş, hala wc düzenli değil. o nedenle ruhen iyi değilim aslında.
Ben hiç yoğurt yiyen birisi değildim geçen hafta hayatımda hiç yemediğim kadar yoğurt yedim 😂ve düzene girdi wc alışkanlığım.
Akşamları da activia probiyotik shot yada 3 kaşık yoğurt yiyorum.onumuzdeki hafta mens olucam ama ne olur şişkinlik falan bilemiyorum

Bu arada cuma 119 çıkmıştım :KK57:
ama bu sabah 117.7yi gördüm :halay::halay::halay::halay:

İnşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar görürüm de bana motivasyon olur :KK66:
Bu ara yine şükür aksiyonumuz eksik olmuyor bari kilo konusunda aksiyon olmasın :KK70:
Hayirdir neler oluyor 🤭 yeterki devam ettir görürsün mutlaka

Günaydın izmir ve cevresinde olanlara geçmiş olsun.
Ben 25 yaşına girdim sağlıkçıyım,evliyim çocuğum yok psikolojik sebeplerden dolayı çok kilo al ver yaptım.
Ekim ayında 102 kiloyu gördüm bir ay kadar diyet yaptım 97 ye düştüm sonra tekrat bıraktım.
24 ocakta 97.3 ile online arınma diyetine başladım 15 günlük dün sabah 93.4 çıktım
Bugün 2. Haftama başlıyorum sizleri zaten takop ediyordum yazmak istedim 🙃
hoşgeldin canım aramıza.
Nerede olmus ya farketmedim
izmir
Ocak sonu hedefimi tutturmuşum agliciiiim
süper. benim de takımda sanırım 5 ya da 6 şubat hedefim 84 tü. ama nerdeee :cry:
Toparlarsin canim. Bence bu senin direnç kilon. Birden inecek sadece sabret
valla güzel başladım ama şu wc ve şişlik ciddi anlamda sekteye uğrattı. şişliği de sanırım wc yapıyor. resmen durdu kilo vermem. vücudumda bir gerginlik var. bakalım hayırlısı olsun.
Ben hiç yoğurt yiyen birisi değildim geçen hafta hayatımda hiç yemediğim kadar yoğurt yedim 😂ve düzene girdi wc alışkanlığım.
Akşamları da activia probiyotik shot yada 3 kaşık yoğurt yiyorum.onumuzdeki hafta mens olucam ama ne olur şişkinlik falan bilemiyorum
ev yoğurdu probiyotik ya ondandır. ben de şu an gün aşırı probiyotik içiyorum. sabahları az karnına kuur meyve ve sade Türk kahvesi. arada bazen zeytinyağı içtim. dün kefir mayaladım bugün içerim. salata yemeye çalışıyorum. öyle yani.

mutlu haftalar kızlarrr :halay::halay::halay:

cuma 85.8
bugün 86.2

benim artım var. vücudum hala şiş, hala wc düzenli değil. o nedenle ruhen iyi değilim aslında.
WC sıkıntısı için normal cnm inecek insAllah
Yoğurt baya faydalı WC konusunda bence bende düzenli yoğurt yerim kolay kolay WC sıkıntım olmaz
Cuma 108
Bugün 107.9

Bence iyi :KK45:
İyi tabiki eksi olsun da ne kadar olduğu önemli değil bence
Bu arada cuma 119 çıkmıştım :KK57:
ama bu sabah 117.7yi gördüm :halay::halay::halay::halay:

İnşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar görürüm de bana motivasyon olur :KK66:
Bu ara yine şükür aksiyonumuz eksik olmuyor bari kilo konusunda aksiyon olmasın :KK70:
Wayy süper rakam cnm hyair olsun iyi yönde aksiyon olsun insAllah:D

Back
X