- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
AşağıdaSen ne yedin dökül bakalım
İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
31 Ocak Pazar (1310 kalori)
Kahvaltı 11:00
Ev yoğurdu 2 y.kaşıgi (92 Gr)
Zeytin 5 tane (17gr)
Tahin pekmez 1 tatlı kaşığı (33gr)
Beyaz peynir bı parça (20gr)
Kuru biber kavurma (18gr)
Peynirli börek avuç içi kadar (28gr)
Kaşarlı omlet 1 yumurtadan (90gr)
Sucuk 2 dilim (18gr)
Ara 13:00
Türk kahvesi
Bı avuç kuru üzüm, bı lokma cevizli lokum (95 kalori)
Akşam 18:00
1 fırında çipura (325gr)
Salata bı kase (310gr)
1 tane biber turşusu
Sumaklı soğan söğüş
Ezogelin çorbası 1 kepçe (75gr)
Su 2.5 lt geçer
Spor 45 dk hızlı tempolu yürüyüş
Çorbayı içmesem olurmus aslında oğlana verirken yedim baya tok hissediyorum çünki biraz yediklerim erişin yatmadan belki biraz daha spor yapabilirim
Sen az yemişsin bugün çorbadan sonra acıkmadın mı?
Afiyet olsun canım güzel menü
Başka ben daha fazlasını yemisligim olduğu için çok gözüne batması afiyet olsun
Menü güzel afiyet olsun ama cadı kazanı ne ki
İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
31 Ocak Pazar (1310 kalori)
Kahvaltı 11:00
Ev yoğurdu 2 y.kaşıgi (92 Gr)
Zeytin 5 tane (17gr)
Tahin pekmez 1 tatlı kaşığı (33gr)
Beyaz peynir bı parça (20gr)
Kuru biber kavurma (18gr)
Peynirli börek avuç içi kadar (28gr)
Kaşarlı omlet 1 yumurtadan (90gr)
Sucuk 2 dilim (18gr)
Ara 13:00
Türk kahvesi
Bı avuç kuru üzüm, bı lokma cevizli lokum (95 kalori)
Akşam 18:00
1 fırında çipura (325gr)
Salata bı kase (310gr)
1 tane biber turşusu
Sumaklı soğan söğüş
Ezogelin çorbası 1 kepçe (75gr)
Su 2.5 lt geçer
Spor 45 dk hızlı tempolu yürüyüş
Çorbayı içmesem olurmus aslında oğlana verirken yedim baya tok hissediyorum çünki biraz yediklerim erişin yatmadan belki biraz daha spor yapabilirim
Bende oyle midem guruldarsa o gece sabaha en az 200 gr eksiValla bir ara baya bir açıktım ama üzerine kahve içince baya bastırdı :) bol suyla da iyice yok oldu desem yeridir
Maalesef ki o mide guruldamadıkça o günü başarılı sayamıyorum çünkü ancak öyle eksi görüyorum
Teşekkür ederim canım
Geçen gün paylaşmıştım ödem atıcı ve yağ yakıcı bir tarifKızlarım ilk yaptığımda sırayla malzemeleri attığımı görünce dalga geçtiler kız büyümü yapıyorsun iksir mi hazırlıyorsun diye o günden sonra bizde oldu adı Cadı Kazanı
Dur hatta bulup tekrar paylaşayım istersen belki sende denersingayet güzel bence
Yaaa görmüş muydum ki atarsan sevinirim hafızam kötü vala ya emziriyorum sıkıntı olmazsa yaparimTeşekkür ederim canım
Geçen gün paylaşmıştım ödem atıcı ve yağ yakıcı bir tarifKızlarım ilk yaptığımda sırayla malzemeleri attığımı görünce dalga geçtiler kız büyümü yapıyorsun iksir mi hazırlıyorsun diye o günden sonra bizde oldu adı Cadı Kazanı
Dur hatta bulup tekrar paylaşayım istersen belki sende denersingayet güzel bence
Kesinlikle haMaalesef ki o mide guruldamadıkça o günü başarılı sayamıyorum çünkü ancak öyle eksi görüyorum
Yaaa görmüş muydum ki atarsan sevinirim hafızam kötü vala ya emziriyorum sıkıntı olmazsa yaparim
Kesinlikle ha
Kemiksiz o kadardır cnm tarttim üşenmedim biliyorum 1300 kalori az ama sapma olabileceğini düşünüyorum uygulamadan dolayı yine de işin garibi akşam hızlı yediğim için mi bilmiyorum mideme oturdu sanki akşamki yediklerim hala tıka basa tok hissediyorum bu da çok rahatsız ediyor herhlde çok yedim diyeBen bunu o sosun tarifi sandım ya çok okumadı bile
O gramlar ne ya sende çok yememişsin ki 1300 kalori az 1700-1800 falan olmalı yüksek kiloya.
Çok değil yani balık büyük diye diyosan onun kılçığıda var 300 gr altıdır o hazmı en kolay et balık eti diye biliyorum
Ay ne güldüm annemle kız kardeşimde öyleKahve yapıyorum ❤ oğlanı aradım sordum içiyomusun diye nerdesin sen diyo dedim mutfaktan bağırana kadar bu daha iyi
Kahve yapıyorum ❤ oğlanı aradım sordum içiyomusun diye nerdesin sen diyo dedim mutfaktan bağırana kadar bu daha iyi
Haa tamam cnm o zmn neyse kaydederim bende insAllah emzirme bitene kadar ideale yaklasirim ama hala fazlam varsa yaparım bı gunSen yapma onu zararlı bişey yokta metebolizma hızlandırıcı içecekler emzirirken önerilmiyo diye biliyorum
Çok teşekkürler cnm kaydettimCadı Kazanı ( Elmalı Ödem atıcı ve yağ yakıcı çay )
Malzemeler;
2 yeşil elma ( sarı da olur )
1 Limon ( iyice yıkayıp kabuğu ile doğruyoruz )
1 çubuk tarçın
1 parmak ucu kadar zencefil ( toz da olur ama tazesiyle daha iyi )
2 - 3 adet karanfil ( ben koymuyorum sevmediğim için )
3- 4 tane karabiber ( ben toz koyuyorum )
Bütün malzemleri güzelce yıkayıp doğruyoruz ve 3 litre suyla elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruzsonra ister sıcak ister soğuk içilebilir Bu karışım 2 - 3 gün içinde gelip geçip tüketiliyor ve hem çok güzel ödem attırıyor hemde yağ yaktırıyor ( diyetisyene gittiğim dönem ona da danışmıştım kesinlikle faydası olur dedi hatta sonraki hafta çok güzel yağdan kilo vermiştim )
Test edililip onaylandı anlayacağınız
Emzirirken bebek kucukken hersey icilmiyo canim. Yeşilçay bile gecen ay basladim benYaaa görmüş muydum ki atarsan sevinirim hafızam kötü vala ya emziriyorum sıkıntı olmazsa yaparim
Kesinlikle ha
Bende dedim acaba oglu nerdeKahve yapıyorum ❤ oğlanı aradım sordum içiyomusun diye nerdesin sen diyo dedim mutfaktan bağırana kadar bu daha iyi
Yeşilçay günde bı iki güne bı içiyorum ben cnm diyetisyen günde bı fincan içebilirsin dediEmzirirken bebek kucukken hersey icilmiyo canim. Yeşilçay bile gecen ay basladim ben
Benim bebek 11 aylik seninki ne kadardi unuttum. Benim diyetisyende artik bebek buyudu içebilirsiniz her gun dediYeşilçay günde bı iki güne bı içiyorum ben cnm diyetisyen günde bı fincan içebilirsin dedi
6.5 aylık cnmBenim bebek 11 aylik seninki ne kadardi unuttum. Benim diyetisyende artik bebek buyudu içebilirsiniz her gun dedi
Ben ilk 4 aylikken bir ay liste almistim o zaman vermemişti o yuzden dedim. Ama diyetisyenin dediyse icebilirisin sende6.5 aylık cnm
Himm anladım canım her gün düzenli içmiyorum zaten sıkıntı olmaz insAllah bklmBen ilk 4 aylikken bir ay liste almistim o zaman vermemişti o yuzden dedim. Ama diyetisyenin dediyse icebilirisin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?