Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni çokk çok iyi anlıyorum canım evlilik doğum derken bende 95 kiloya kadar çıkmıştım ama geçen seneden beri diox çayıyla tanştım daha doğrusu biliyordum ama kullanmıyodum görümcem sağolsun teşvik etti bende nolucak bi deniyim diyerek umutsuzca başladım ama şuan çok şükür ideal kiloma sadece 5 kilo kaldı 67 kiloya kadar düştüm :) umarım sende verirsin istersen özelden yazabikrsin yardımcı olmak isterim

2009da yazılmış bir mesaj o muhtemelen çay önerdiği iz için banlanacaksiniz zaten

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar

Havadan mıdır nedir iki gündür üzerime bir ağrılık mı çöküyor nedir sabah geç uyanır oldum
Neyse bugünlük de böyle olsun olmadı artık saat kurarım erken kalkabilmek için zaten günler kısa sonra iyice sersemliyorum

Şimdi güzel bir sıcak suyumu hazırlıyayım hatta içine limonda sıkayım daha sonra duruma göre ya kahve içerim yada direk kahvaltı hazırlarım

2009da yazılmış bir mesaj o muhtemelen çay önerdiği iz için banlanacaksiniz zaten

Valla bende defalarca aynı cümleyi yazdığını görünce içimden yok canım biz gerçekten zayıflamak istemiyoruz sırf kıllığına kilolu geziyoruz diye yazmak istedim ama profile bakınca '' Ne oldiiii rengin soldiiiiii '' demek istedim
Hak etmiş banlanmayı

Günaydın kızlar

afiyet olsun canım. kahvaltındaki domates sos ve biber sosun içinde ne var? hazır mı onlar yoksa sen mi yaptın?
Günaydın hanımlar
Kışın genelde salatalık ve domates almıyorum.Bunun yerine sos yiyorum.Yazdan sosları kendim hazırlıyorum.
Domates sosu dediğim Bulgaristan göçmeni arkadaşımdan öğrendiğim lutenitsa diye söylenen bir sos.İçinde domates,közlenmiş kapya biber ve patlıcan var.Baharatlar ve zeytinyağı da.
Biber sos da biraz uydurma, kapya biber,süs biber(acı minik biberler), sarımsak, zeytinyağı,sirke,baharat var.
Hepsini konserve şeklinde yapıyorum.

Eline sağlık çok güzel oluyor öyle afiyet olsun

Fit mutlu anne dün sormuşsun bi panço ördüm de ipim bitti hafta içi alıcam inş.
Lif örmüştüm bide.
Seninkiler ufak daha anca uyuduklarında olur o zamanda senin uykun gelir
Eline sağlık cnm güzel oluyor panço minik biraz benim tepemden indiği zaman orerim insAllah
Günaydın Afiyet olsun canım güzel oluyor bizde yaparız domates sos

harika. ben bayılırım soslara. sana zahmet olmazsa bana her ikisinin de tariflerini miktarlarıyla ayrıntılı yazabilir misin?

Çok güzeller. bu tür soslar ve melemen tarzı yiyecekler bana ekmek yediriyor. ne güzel sen sabahları bir dilim ekmekle yiyorsun ve çok güzel sonuçlar alıyorsun

lolaxx nerdesin? Gel yine öğün öğün yaz menülerini
Öyle yapayım öbür türlü olmuyor oturtamadım bir türlü düzene...

Şu ana kadar menüm
11.30 5 zeytin 1 dilim lavaş 60 gr hindi füme 1 kk peynir yeşil çay
14.30 1 tabak salata üstü tavuk haşlama 1 bardak ayran
17.00 2 hurma 10 kaju

Sapıtmadan bir akşam yemeği bir de leslie eklesem on numero olur

Eline sağlık çok güzel oluyor öyle afiyet olsun
Teşekkürler,evet kahvaltıda iyi oluyor.
Eline sağlık cnm güzel oluyor panço minik biraz benim tepemden indiği zaman orerim insAllah

Günaydın Afiyet olsun canım güzel oluyor bizde yaparız domates sos
Teşekkürler,size de afiyet olsun.☺
harika. ben bayılırım soslara. sana zahmet olmazsa bana her ikisinin de tariflerini miktarlarıyla ayrıntılı yazabilir misin?
Teşekkürler, elinin altında hazır iyi oluyor.
Çok güzeller. bu tür soslar ve melemen tarzı yiyecekler bana ekmek yediriyor. ne güzel sen sabahları bir dilim ekmekle yiyorsun ve çok güzel sonuçlar alıyorsun
Evet,hiç sormayın,zor tutuyorum.Ekmeği de kızartıyorum,böyle olunca daha az yiyorum.Taze beyaz ekmek olsa dayanamam yerim sanırım.

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
31 Ocak Pazar (1310 kalori)
Kahvaltı 11:00
Ev yoğurdu 2 y.kaşıgi (92 Gr)
Zeytin 5 tane (17gr)
Tahin pekmez 1 tatlı kaşığı (33gr)
Beyaz peynir bı parça (20gr)
Kuru biber kavurma (18gr)
Peynirli börek avuç içi kadar (28gr)
Kaşarlı omlet 1 yumurtadan (90gr)
Sucuk 2 dilim (18gr)

Ara 13:00
Türk kahvesi
Bı avuç kuru üzüm, bı lokma cevizli lokum (95 kalori)

Akşam 18:00
1 fırında çipura (325gr)
Salata bı kase (310gr)
1 tane biber turşusu
Sumaklı soğan söğüş
Ezogelin çorbası 1 kepçe (75gr)

Su 2.5 lt geçer
Spor 45 dk hızlı tempolu yürüyüş

Çorbayı içmesem olurmus aslında oğlana verirken yedim baya tok hissediyorum çünki biraz yediklerim erişin yatmadan belki biraz daha spor yapabilirim

Lutenitsa(Bana verilen tarif,intte farklı olanlar da var.)
5 kilo yumurta domates(Bursa-Çanakkale denilen domates)(Rondodan iyice geçir,parçalı kalmasın)
3 kilo kapya biber(közle ve rondodan geçir)
1 kilo patlıcan (közle ve rondodan geçir)
1 su bardağı zeytinyağı
4 yemek kaşığı kaya tuzu
1 tatlı kaşığı karabiber
7-8 yemek kaşığı Kırmızı pul biber(acı,isteğinize göre)
Ben koymuyorum ama istenirse damak tadınıza göre kekik ve sirke
Domatesleri ocakta sarı suyunu çekene kadar pişiriyorsunuz.Daha sonra da diğer malzemeler eklenip,koyulaşana kadar pişiriyorsunuz.Ekmeğe sürme durumuna gelene kadar.Süre olarak bilemiyorum.
Konserve şeklinde sıcakken hemen doldurup,ters olarak(kapak aşağıda)sabaha kadar(soğuyor zaten) bekletin.
Kapaklar da yeni olacak ve kaynatıp hemen kavanozu kapatın.

Biber sos(Uydurma,bilginiz olsun)
2 kilo kapya biber(1 parmak 1-2 cm. uzunluğunda doğranır)
Rengi kırmızı olan süs biberleri(acı olduğundan kendinize göre ayarlayınız)
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı sirke
10 tane sarımsak
1 yemek kaşığı kaya tuzu
Hepsini tencereye koyup biberler yumuşayana kadar pişirilir.Rondoda çekilir.(Rondodan geçirmeden de kullanabilirsiniz.)
Yine aynı şekilde konserve şeklinde kavanozlara doldurulur.

Her ikisi de kavanoz açılınca, geri kalanlar buzdolabında saklanır.Kısa sürede de tüketiniz.
Afiyet olsun.

sabah sade Türk kahvesi + 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.30
3 kuru kayısı
15 dk sonra
sucuklu peynirli omlet
maydanoz, dereotu, roka, 2 köz yeşil biber, 1 küçük mor havuç
1 dilim ekmek
3 brezilya cevizi

ara 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
fırında 3 uskumru balığı
domatesli yeşil salata
1 dilim siyez ekmeği
küçük parça cevizli sucuk

az sonra 1 kupa 1/2 limonlu madensuyu+ 1 kupa oolong çayı + belki 1 kupa da kabuk tarçın çayı içerim.

yatana kadar 1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…