- 30 Ocak 2021
- 13
- 1
- 1
- 26
Seni çokk çok iyi anlıyorum canım evlilik doğum derken bende 95 kiloya kadar çıkmıştım ama geçen seneden beri diox çayıyla tanştım daha doğrusu biliyordum ama kullanmıyodum görümcem sağolsun teşvik etti bende nolucak bi deniyim diyerek umutsuzca başladım ama şuan çok şükür ideal kiloma sadece 5 kilo kaldı 67 kiloya kadar düştüm :) umarım sende verirsin istersen özelden yazabikrsin yardımcı olmak isterimHOŞ GELDİN ÇİTOSCUMM kız vercen du hele verip gitcez kim korkar kilolardan beyaaa:))
hos geldin matem ins sende verirsin canım:))
ravza hepimiz bebe mağduruyuk sanırım bende 107 den 91 e indim zar zor ... ravza görsel paylasımlarda bazı hareketler gösteriliyor .. calısan bayansınız evet ama bi 20 dk ayırın kendinize valla sporsuz verilmiyo hem sarkma olmuyo... sabıra gelince ben mayısdan eylüle kadar uğrastım veremedim 107 den 105 mi ne indim dr ye gittim hipotroid çıktı oymus sebebi ...eylülde tedavi diyet spor 92 oldum 1 ay 92 altına inemedim 93 oldum ve yeniden düzenli yemege ve spora basladım 5 günde 1,700gr vermisim...
kiloyu uzun vadeye yaymak daha mantıklı çünki hızlı verilen hemen geliyor
ben yaza kadar 70 olmak zorundayım bu yazda türlü türlü laf duymak istemiyom ve artık daha renkli güzel sekilde giyinmek istiyom((
2009da yazılmış bir mesaj oSeni çokk çok iyi anlıyorum canım evlilik doğum derken bende 95 kiloya kadar çıkmıştım ama geçen seneden beri diox çayıyla tanştım daha doğrusu biliyordum ama kullanmıyodum görümcem sağolsun teşvik etti bende nolucak bi deniyim diyerek umutsuzca başladım ama şuan çok şükür ideal kiloma sadece 5 kilo kaldı 67 kiloya kadar düştüm :) umarım sende verirsin istersen özelden yazabikrsin yardımcı olmak isterim
2009da yazılmış bir mesaj omuhtemelen çay önerdiği iz için banlanacaksiniz zaten
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
Havadan mıdır nedir iki gündür üzerime bir ağrılık mı çöküyor nedir sabah geç uyanır oldum
Neyse bugünlük de böyle olsun olmadı artık saat kurarım erken kalkabilmek içinzaten günler kısa sonra iyice sersemliyorum
Şimdi güzel bir sıcak suyumu hazırlıyayım hatta içine limonda sıkayımdaha sonra duruma göre ya kahve içerim yada direk kahvaltı hazırlarım
Günaydın kızlar
Günaydın hanımlarafiyet olsun canım. kahvaltındaki domates sos ve biber sosun içinde ne var? hazır mı onlar yoksa sen mi yaptın?
Günaydın hanımlar
Kışın genelde salatalık ve domates almıyorum.Bunun yerine sos yiyorum.Yazdan sosları kendim hazırlıyorum.
Domates sosu dediğim Bulgaristan göçmeni arkadaşımdan öğrendiğim lutenitsa diye söylenen bir sos.İçinde domates,közlenmiş kapya biber ve patlıcan var.Baharatlar ve zeytinyağı da.
Biber sos da biraz uydurma, kapya biber,süs biber(acı minik biberler), sarımsak, zeytinyağı,sirke,baharat var.
Hepsini konserve şeklinde yapıyorum.
Eline sağlık cnm güzel oluyor panço minik biraz benim tepemden indiği zaman orerim insAllahFit mutlu anne dün sormuşsun bi panço ördüm de ipim bitti hafta içi alıcam inş.
Lif örmüştüm bide.
Seninkiler ufak daha anca uyuduklarında olur o zamanda senin uykun gelir
Günaydın Afiyet olsun canım güzel oluyor bizde yaparız domates sosGünaydın hanımlar
Kışın genelde salatalık ve domates almıyorum.Bunun yerine sos yiyorum.Yazdan sosları kendim hazırlıyorum.
Domates sosu dediğim Bulgaristan göçmeni arkadaşımdan öğrendiğim lutenitsa diye söylenen bir sos.İçinde domates,közlenmiş kapya biber ve patlıcan var.Baharatlar ve zeytinyağı da.
Biber sos da biraz uydurma, kapya biber,süs biber(acı minik biberler), sarımsak, zeytinyağı,sirke,baharat var.
harika. ben bayılırım soslara. sana zahmet olmazsa bana her ikisinin de tariflerini miktarlarıyla ayrıntılı yazabilir misin?Günaydın hanımlar
Gunaydın
Çok güzeller. bu tür soslar ve melemen tarzı yiyecekler bana ekmek yediriyor. ne güzel sen sabahları bir dilim ekmekle yiyorsun ve çok güzel sonuçlar alıyorsunGünaydın hanımlar
Öyle yapayım öbür türlü olmuyor oturtamadım bir türlü düzene...lolaxx nerdesin? Gel yine öğün öğün yaz menülerini
Teşekkürler,evet kahvaltıda iyi oluyor.Eline sağlık çok güzel oluyor öyle afiyet olsun
Teşekkürler,size de afiyet olsun.☺Eline sağlık cnm güzel oluyor panço minik biraz benim tepemden indiği zaman orerim insAllah
Günaydın Afiyet olsun canım güzel oluyor bizde yaparız domates sos
Teşekkürler, elinin altında hazır iyi oluyor.harika. ben bayılırım soslara. sana zahmet olmazsa bana her ikisinin de tariflerini miktarlarıyla ayrıntılı yazabilir misin?
Evet,hiç sormayın,zor tutuyorum.Ekmeği de kızartıyorum,böyle olunca daha az yiyorum.Taze beyaz ekmek olsa dayanamam yerim sanırım.Çok güzeller. bu tür soslar ve melemen tarzı yiyecekler bana ekmek yediriyor. ne güzel sen sabahları bir dilim ekmekle yiyorsun ve çok güzel sonuçlar alıyorsun
Lutenitsa(Bana verilen tarif,intte farklı olanlar da var.)harika. ben bayılırım soslara. sana zahmet olmazsa bana her ikisinin de tariflerini miktarlarıyla ayrıntılı yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?