• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın ❤

Hayır getirsin, huzur getirsin, şifa getirsin inşallah 🍀

6f7c4a4caf5d2c0e0829b45a71a1ff88.webp

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :KK66:
Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Sabah uyanıp kendime gelmek için güzel bir duş aldım :21:tabi dayanamayıp tartıldım :21:sonra kendime güzel şekersiz bir Türk kahvesi yaptığım gibi buraya attım kendimi :KK66:
Umarım hepimiz için bol eksili bir hafta olur :KK68:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :KK66:
Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Sabah uyanıp kendime gelmek için güzel bir duş aldım :21:tabi dayanamayıp tartıldım :21:sonra kendime güzel şekersiz bir Türk kahvesi yaptığım gibi buraya attım kendimi :KK66:
Umarım hepimiz için bol eksili bir hafta olur :KK68:
Aleyküm selam cnm oh süper ben daha yataktayim kalkasım yok uykumu alamadım gece afiyet olsun insAllah

Aleyküm selam cnm oh süper ben daha yataktayim kalkasım yok uykumu alamadım gece afiyet olsun insAllah

Bende bu gece defalarca uyandım :( bir ara kollarıma sanki sopalarla vurmuşlar gibi bir ağrıyla uyandım :( artık nasıl deli yattıysam :D kendimi sakatlayacağım bir gün :D
Saatte bir baktım 08.30 :( anam az daha mı uyusam derken kalk bir duş al kendine gelirsin dedim ;) birazdan da kahvaltımı hazırlarım ;)

Bende bu gece defalarca uyandım :KK43: bir ara kollarıma sanki sopalarla vurmuşlar gibi bir ağrıyla uyandım :KK43: artık nasıl deli yattıysam :KK70: kendimi sakatlayacağım bir gün :KK70:
Saatte bir baktım 08.30 :KK43: anam az daha mı uyusam derken kalk bir duş al kendine gelirsin dedim :KK66: birazdan da kahvaltımı hazırlarım :KK66:
Allah korusun :D çok iyi yapmışsın bende duş alsam diyecem ama kızım da söylenecek beni yıka diye onu yıkayınca minikte gözüme gözükecek derken kafadan 2 saat gitti hiç yeltenmiyorum kahvaltı ev işi aradan çıkınca yaparız belki

Günaydın izmir ve cevresinde olanlara geçmiş olsun.
Ben 25 yaşına girdim sağlıkçıyım,evliyim çocuğum yok psikolojik sebeplerden dolayı çok kilo al ver yaptım.
Ekim ayında 102 kiloyu gördüm bir ay kadar diyet yaptım 97 ye düştüm sonra tekrat bıraktım.
24 ocakta 97.3 ile online arınma diyetine başladım 15 günlük dün sabah 93.4 çıktım
Bugün 2. Haftama başlıyorum sizleri zaten takop ediyordum yazmak istedim 🙃

Ben 25 yaşına girdim sağlıkçıyım,evliyim çocuğum yok psikolojik sebeplerden dolayı çok kilo al ver yaptım.
Ekim ayında 102 kiloyu gördüm bir ay kadar diyet yaptım 97 ye düştüm sonra tekrat bıraktım.
24 ocakta 97.3 ile online arınma diyetine başladım 15 günlük dün sabah 93.4 çıktım

Hoşgeldin tekrar gel yaz sende zaten takip ediyosun :)

15 günde 4 kilo mu verdin? Detoks gibi bişey heralde.

Pazartesi soruları 😃

Ahaaaliii neydirsiiiz pazartesi tartılan var mı?

Ocak hedefini tutturan var mı? Ben yazmadığım kaydetmediğim için hatırlamıyorum sizinkileri de.

Şubat hedefi koyalım mı?

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
Gisellimo Gisellimo
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
Günaydın canım tartıldım heemn bildiren ben 16 Ocak 16 Şubat hedefim var bklm tutarsa 86.5 görmekti niyetim
Günaydın hg cnm çok güzel gitmiş devamı da gelir insAllah 🤲❤️

Hosgeldin ne guzel bir baslangic yapmissin. Daim olsun. Cogumuzun sorunu o psikolojik aclik zaten

Back
X