Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selam cnm oh süper ben daha yataktayim kalkasım yok uykumu alamadım gece afiyet olsun insAllahSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah uyanıp kendime gelmek için güzel bir duş aldımtabi dayanamayıp tartıldım
sonra kendime güzel şekersiz bir Türk kahvesi yaptığım gibi buraya attım kendimi
Umarım hepimiz için bol eksili bir hafta olur![]()
Aleyküm selam cnm oh süper ben daha yataktayim kalkasım yok uykumu alamadım gece afiyet olsun insAllah
Allah korusunBende bu gece defalarca uyandımbir ara kollarıma sanki sopalarla vurmuşlar gibi bir ağrıyla uyandım
artık nasıl deli yattıysam
kendimi sakatlayacağım bir gün
Saatte bir baktım 08.30anam az daha mı uyusam derken kalk bir duş al kendine gelirsin dedim
birazdan da kahvaltımı hazırlarım
![]()
Ben giremedim uzunca süre bonus um 75.6 oldum bir iki gün önce tartilmadim sonra :/Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Herkes bildirüm yaptı mı? Miniğim sen?
Gisellimo uğramadın bi sorun yoktur inş
Ben giremedim uzunca süre bonus um 75.6 oldum bir iki gün önce tartilmadim sonra :/
Günaydın izmir ve cevresinde olanlara geçmiş olsun.
Ben 25 yaşına girdim sağlıkçıyım,evliyim çocuğum yok psikolojik sebeplerden dolayı çok kilo al ver yaptım.
Ekim ayında 102 kiloyu gördüm bir ay kadar diyet yaptım 97 ye düştüm sonra tekrat bıraktım.
24 ocakta 97.3 ile online arınma diyetine başladım 15 günlük dün sabah 93.4 çıktım
Bugün 2. Haftama başlıyorum sizleri zaten takop ediyordum yazmak istedim![]()
Günaydın canım tartıldım heemn bildiren ben 16 Ocak 16 Şubat hedefim var bklm tutarsa 86.5 görmekti niyetimPazartesi soruları
Ahaaaliii neydirsiiiz pazartesi tartılan var mı?
Ocak hedefini tutturan var mı? Ben yazmadığım kaydetmediğim için hatırlamıyorum sizinkileri de.
Şubat hedefi koyalım mı?
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Günaydın hg cnm çok güzel gitmiş devamı da gelir insAllahGünaydın izmir ve cevresinde olanlara geçmiş olsun.
Ben 25 yaşına girdim sağlıkçıyım,evliyim çocuğum yok psikolojik sebeplerden dolayı çok kilo al ver yaptım.
Ekim ayında 102 kiloyu gördüm bir ay kadar diyet yaptım 97 ye düştüm sonra tekrat bıraktım.
24 ocakta 97.3 ile online arınma diyetine başladım 15 günlük dün sabah 93.4 çıktım
Nerede olmus ya farketmedimDepremi ben burdan hissettim hareketsiz oturuyodum o an
Ocak hedefi neydi bende animsayamadim ama muhtemelen tutturamadim.Pazartesi soruları
Ahaaaliii neydirsiiiz pazartesi tartılan var mı?
Ocak hedefini tutturan var mı? Ben yazmadığım kaydetmediğim için hatırlamıyorum sizinkileri de.
Şubat hedefi koyalım mı?
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Hosgeldin ne guzel bir baslangic yapmissin. Daim olsun. Cogumuzun sorunu o psikolojik aclik zatenGünaydın izmir ve cevresinde olanlara geçmiş olsun.