Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah. Bizde öyleyiz verdiklerimizi aldık dahada veremedik.
Zaman geçiyor artık çok zorluyor.

İnşallah hepimizin son miladı olur da artık biter bu iş dediğin gibi zaman geçiyor ve gün geçtikçe gençleşmediğimize göre metabolizma da gençleşmiyor

Slm kızlar bu gun menum

Sabah halama yumurt
salata
Az ekmek
Çay

Akşam çorba
Salata
Ekmek

Ara ogun
Kahve
Cay
Su
Kakolu kek yagsız yaptım

Gayet güzel bir menü umarım cumaya kadar devam edersin de çok güzel bir fark olur

Kızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz Ben genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum sıkıntı orda zaten

Cumaları bana tartılmak için yetiyor başkada merak etmiyorum ama şiş hissedersem cumada tartılmak istemiyorum, bazende biraz incelme hissedersem hafta içi bir kere filan tartıldığım oluyor ...

Dediğin gibi azda olsa eksi motive ediyor ama artı çok moral bozuyor gerçekten

Daha da guzel olacak kilo konusunda biliyorum, inaniyorum sana.

Annenin yokluguna alismak zaman alicak. Hep dua ediyorum sabir versin sizlere diye. Karşı komşumda yazın kanserden kaybetti annesini. Yazdıklarını görünce cok uzuluyorum. Sende hep aklimdasin

Artiya takilmadigim icin nerdeyse hergun tartiliyorum. Çünkü tartilmadigimda artiya gecebiliyorum

30 Ocak Cumartesi (1250 kalori)
Kahvaltı 12:30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çatal patates kızartması (30gr)
1 tk tahin pekmez (30gr)
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir (23gr)
1 bardak süt
Pırasa
Yeşil köz biber 4 tane

Ara 14:00
1 kupa ananaslı yeşil cay
3 çubuk kraker

Akşam 19:00
2 kepçe yoğurt çorbası (200gr)
Kuru biber kavurma 6 kaşık
1 küçük kase ev yoğurdu (140gr)
Salata(157gr)

Ara 20:30
Vanilyalı gofret (17gr)
Kuru üzüm bı avuç(18gr)
Cevizli sucuk 1 lokma (20gr)

Su 2.5 lt
Spor 1 saat 35 dk koşu

Slm kızlar bu gun menum

Sabah halama yumurt
salata
Az ekmek
Çay

Akşam çorba
Salata
Ekmek

Ara ogun
Kahve
Cay
Su
Kakolu kek yagsız yaptım
Afiyet olsun tam miktarlar yazarsan daha iyi olur sanki canım güzel gözüküyor
Diyet yaparken bende her gün tartilirim vazgeçemiyorum bu huyumdan maalesef

Karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi ama yarına toparlarsin bacım insAllah bazen böyle saçma menüler oluyor

Gerçekten zayıflamak isteyen bayanlar bi sayfama bakmakta fayda var ciddi anlamda yardımcı oluyorum

Gerçekten zayıflamak isteyen bayanlar bi sayfama bakmakta fayda var ciddi anlamda yardımcı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…