- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İnşallah. Bizde öyleyiz verdiklerimizi aldık dahada veremedik.
Zaman geçiyor artık çok zorluyor.
İyi akşamlar canım beğeni yagmuruyla geldin naislsinAmine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
Gisellimo
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Herkes bildirüm yaptı mı? Miniğim sen?
Gisellimo uğramadın bi sorun yoktur inş
İyi akşamlar canım beğeni yagmuruyla geldin naislsin
Süper cnm örgü mu oruyosun ne oruyosun bende severim ama oğlandan diyet spor derken fırsat kalmıyor şu sıraİyiyim canım kafamu biraz dağıtmaya çalışıyorum.
Şarjım az sonra bakıcam inş yine şimdi örgü öreyim biraz.
Slm kızlar bu gun menum
Sabah halama yumurt
salata
Az ekmek
Çay
Akşam çorba
Salata
Ekmek
Ara ogun
Kahve
Cay
Su
Kakolu kek yagsız yaptım
Cumaları bana tartılmak için yetiyor başkada merak etmiyorum ama şiş hissedersem cumada tartılmak istemiyorum, bazende biraz incelme hissedersem hafta içi bir kere filan tartıldığım oluyor ...Kızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuzBen genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum sıkıntı orda zaten
Daha da guzel olacak kilo konusunda biliyorum, inaniyorum sana.İyi akşamlar ❤
Babamlaydım bugün ona eşlik edim diye az kaçtı yemek. Yarın daha iyi olur inş.
Annemin yokluğu çok dokunuyo zaten kafam gidiyo.
Sizler naptınız? İyimisiniz?
Bu sabah 107.4 çıktım çok sevindim.
Dün öğlen 4 buçuk gibi dürüm yemiştim ona rağmen şişkinlik olmaması çok iyi geldi. Motive etti beni.
Artiya takilmadigim icin nerdeyse hergun tartiliyorum. Çünkü tartilmadigimda artiya gecebiliyorumKızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuzBen genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum sıkıntı orda zaten
Afiyet olsun tam miktarlar yazarsan daha iyi olur sanki canım güzel gözüküyorSlm kızlar bu gun menum
Sabah halama yumurt
salata
Az ekmek
Çay
Akşam çorba
Salata
Ekmek
Ara ogun
Kahve
Cay
Su
Kakolu kek yagsız yaptım
Diyet yaparken bende her gün tartilirim vazgeçemiyorum bu huyumdan maalesefKızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuzBen genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum sıkıntı orda zaten
Karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi ama yarına toparlarsin bacım insAllah bazen böyle saçma menüler oluyorSabah 7.00
2 küçük sigara böreği
Saat 14.00
2 yumurta peynirliydi
1.5 dilim ekmekn
Nescafe
16.00
Turk kahvesi
Tarcinli muz
18.00
1 tabak bamya yemeği
1 dilim ekmek
ayran
Marulla 5 6 cigkofte
21.00
3 tane cay
3 4 buskuvi
Sacma bir gündü yarin toparlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?