Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 elma,1/3 gözleme,3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: 2 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya,avuç içi kadar gözleme,1 kase yoğurt,kuru acı biber
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Çok yedim ya zor doydum vallahi halada yiycek gibiyim birazdan deli gibi şişerim nefes alamam ilk günler olur o kadar napayım ya

Dün akşam az yemiştim bugüne göre ve gece 1 de acıktım peynir yedim birazda ondan dolu yiyim derken oldu.

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Selam arkadaşlar aranıza katılabilir miyim
Hoş geldiniz

Menümü bırakayım

Kahvaltı 10.00
Haşlanmış yumurta, yeşillik, bir dilim tam buğday ekmeği, domates

Akşam Yemeği 20.00
Kremalı tavuk, kremalı makarna, 1 bardak ayran (Yemekte bunlar vardı, pek memnun değilim ama kalkıp kendime bir şeyler hazırlayacak enerjim yoktu)

Menümü yazayım

Kahvaltı saat 11 gibi
3 dilim mercimek ekmeği, birbuçuk yumurta, 3 çatal peynir, bir tatlı kaşığı kadar bal, salatalık bir tutam tere

Akşam saat 19.00 gibi
Balık salata

Ara: 4 adet hurma bir avuç ceviz

Gündüz uyudum biraz başım ağrıyor az su içtim herhalde bu günümde böyle geçti

Carşamba menüsü

Gündüz öğünü
2 yumurtadan sucuklu omlet
1 avokado

Ara:
Türk kahvesi sade
Matcha yeşil çay
1 muz

Akşam öğünü
3 ızgara köfte
1 dilim tam buğday ekmek
1 tabak patlıcan salatası
1 cup ananas

Aşırı yemememe rağmen birşeyler midemi ağrıttı. Aslında yediklerimi azaltabilirim ama bu sefer de aç kalıp yemeğe saldırmak istemiyorum.

Listen oldukça iyi, fazla bişey yok aksine eklemeler bile olabilirdi azaltılacak bir liste gibi gelmedi bana doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…