Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun cok az olmuş memnun detoks etkisi yapmış olsun inşallah

Evet hâla uyumadim maalesef. Birde bu hafta annemdeyim. Onlar yerken mecbur bende atiyorum ağza biseyler

Kurabiye makarna tatli hepsi ayni gun cok karbon. Ama neyseki sporun cok iyi her gun yapabiliyorsun tebrik ediyorum seni

İyi geceler
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal
İkindi: 1 küçük dilim pizza,haşlanmış karnabahar
Akşam: 1 küçük tabak etli patates yemeği,karışık salata
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Günaydın

Sporunuz çok güzel, yarın da iştahınızı bir tık daha bastırabilirseniz mutlaka telafi edersiniz canınızı sıkmayın, afiyet olsun
Bugun cok az olmuş memnun detoks etkisi yapmış olsun inşallah

Evet hâla uyumadim maalesef. Birde bu hafta annemdeyim. Onlar yerken mecbur bende atiyorum ağza biseyler
İnşallah Regl dönemi gözüm tatlıdan başka hiçbir şey görmüyor maalesef. Bu hafta böyle gider muhtemelen.

Slm kızlar bu gun dısardaydım menum

Sabah: 1 haslama yumurta
Peynır
Zeytın
2 dilim ekmek

Öğlen: döner yedim

Ama akşam nişe yemedım baya yürüyüş yaptım
Akşam en azından salata yapsaydınız daha iyi olurdu ama açlık çekmediyseniz sıkıntı yok bence, afiyet olsun
Menünüz çok güzel afiyet olsun Ufak ufak spor da eklerseniz kilo verme sürecini destekleyecektir.

Bugünkü menüm:

Gündüz Öğünü:
Yarım cup yulaf, 1 cup sütle pişmiş. Üzerine 1 muz, 2-3 çilek. 2-3 ceviz, tarçın ve 1 çorba kaşığı bal. Sanırım bir 500 kalori oldu.

Çok az maş fasulyesi salatası

Ara: Matcha lı yeşil çay
2 Mandalina

Akşam Öğünü:
1 tabak domates soslu kabak spagetti
2 kepçe kadar tarhana çorbası
2 kaşık sirke-limonlu kırmızı lahana

Bugün yağ konusunda çok cömert olduğumu fark ettim. Yağı azaltmalıyım... Kabak spagetti bol sarımsakla gerçek makarnadan bile lezzetli geldi bize. Benim gibi kabak yemeği tercih etmeyenlere tavsiye ederim.

7 gibi yeme olayını bitirdim ve şu anda çok açım

Güzel menü afiyet olsun. Gece acıkınca 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt içebilirsiniz. Biraz da taeçın eklerseniz tstlı isteğini de bastırır kilo vermeyi de kolaulaştırır

Afiyet olsun, bol bol su içmeyi ihmal etmeyin Kabak spagettiyi ben de mutlaka deneyeceğim, teşekkürler

Güzel menü afiyet olsun. Gece acıkınca 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt içebilirsiniz. Biraz da taeçın eklerseniz tstlı isteğini de bastırır kilo vermeyi de kolaulaştırır
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz için. Aslında süt ve tarçın harika olur ama aralıklı orucu denemeye çalışıyorum. Bir de ben akşam yediğimde maalesef ipin ucunu kaçırmaya çok meyilli oluyorum. Belki hafta sonları kendime izin verebilirim.

Afiyet olsun, bol bol su içmeyi ihmal etmeyin Kabak spagettiyi ben de mutlaka deneyeceğim, teşekkürler
Su konusunda haklısınız. Sık sık tuvalete çıkardığı için su içmekten sakınmaya başlamışım. Özellikle iş yerinde tuvalete gitmeye resmen üşeniyorum. Önümüzdeki günler miktara dikkat edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…