Bugun cok az olmuş memnun detoks etkisi yapmış olsun inşallahAkşam yemeğini erken bir saatte yediyseniz gayet güzel menü olmuş afiyet olsun
Kahvaltı fazla kaçsa da gün içinde telafi edilebilen en kolay öğün gibi geliyor bana, geç yattığınızı daha önce söylemiştiniz sanki o yüzden 21.00 öğününü de fazla bulmadım. Menünüz gayet besleyici afiyet olsun
Ben de menümü bırakayım
45 dakika yürüyüş
Kahvaltı 12.00
Meyveli yoğurt ( 1 muz, 2 mandalina, yoğurt) (Canım çok tatlı çekiyordu o yüzden kahvaltıda başka bir şey yemek istemedim)
Akşam Yemeği 18.15
Peynirli salata, Bir parça kırmızı et (yarısını yiyemedim, midem almadı)
2.5 lt su
Kurabiye makarna tatli hepsi ayni gun cok karbon. Ama neyseki sporun cok iyi her gun yapabiliyorsun tebrik ediyorum seniKızlar bugün karışık oldu memü yazaym ama bişeye canım sıkıldı hep yeme isteği vardı ancak bu kadar bastrdm.
Kah 2 yumurta
5 zeytin
Dom Çökelek
Havuç
Çok az pestil ceviz
Öğlen küç0k bir karnıyarık
Yarım kase makarna
Ara kahve 1 kurabiye
Akşam
Yarım karnıyarık
Salata et sote
Kahve
1 ceviz büyüklüğünde sultan sarması
Spor en az 60 dk yürüdüm
Sporunuz çok güzel, yarın da iştahınızı bir tık daha bastırabilirseniz mutlaka telafi edersiniz canınızı sıkmayın, afiyet olsunKızlar bugün karışık oldu memü yazaym ama bişeye canım sıkıldı hep yeme isteği vardı ancak bu kadar bastrdm.
Kah 2 yumurta
5 zeytin
Dom Çökelek
Havuç
Çok az pestil ceviz
Öğlen küç0k bir karnıyarık
Yarım kase makarna
Ara kahve 1 kurabiye
Akşam
Yarım karnıyarık
Salata et sote
Kahve
1 ceviz büyüklüğünde sultan sarması
Spor en az 60 dk yürüdüm
İnşallahBugun cok az olmuş memnun detoks etkisi yapmış olsun inşallah
Evet hâla uyumadim maalesef. Birde bu hafta annemdeyim. Onlar yerken mecbur bende atiyorum ağza biseyler
Akşam en azından salata yapsaydınız daha iyi olurdu ama açlık çekmediyseniz sıkıntı yok bence, afiyet olsunSlm kızlar bu gun dısardaydım menum
Sabah: 1 haslama yumurta
Peynır
Zeytın
2 dilim ekmek
Öğlen: döner yedim
Ama akşam nişe yemedım baya yürüyüş yaptım
Menünüz çok güzel afiyet olsunİyi geceler
Menüm:
Sabah:1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal
İkindi: 1 küçük dilim pizza,haşlanmış karnabahar
Akşam: 1 küçük tabak etli patates yemeği,karışık salata
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Seviyeler nedir?Yeniden mi başlasan seviyelere
Güzel menü afiyet olsun. Gece acıkınca 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt içebilirsiniz. Biraz da taeçın eklerseniz tstlı isteğini de bastırır kilo vermeyi de kolaulaştırırBugünkü menüm:
Gündüz Öğünü:
Yarım cup yulaf, 1 cup sütle pişmiş. Üzerine 1 muz, 2-3 çilek. 2-3 ceviz, tarçın ve 1 çorba kaşığı bal. Sanırım bir 500 kalori oldu.
Çok az maş fasulyesi salatası
Ara: Matcha lı yeşil çay
2 Mandalina
Akşam Öğünü:
1 tabak domates soslu kabak spagetti
2 kepçe kadar tarhana çorbası
2 kaşık sirke-limonlu kırmızı lahana
Bugün yağ konusunda çok cömert olduğumu fark ettim. Yağı azaltmalıyım... Kabak spagetti bol sarımsakla gerçek makarnadan bile lezzetli geldi bize. Benim gibi kabak yemeği tercih etmeyenlere tavsiye ederim.
7 gibi yeme olayını bitirdim ve şu anda çok açım
Afiyet olsun, bol bol su içmeyi ihmal etmeyinBugünkü menüm:
Gündüz Öğünü:
Yarım cup yulaf, 1 cup sütle pişmiş. Üzerine 1 muz, 2-3 çilek. 2-3 ceviz, tarçın ve 1 çorba kaşığı bal. Sanırım bir 500 kalori oldu.
Çok az maş fasulyesi salatası
Ara: Matcha lı yeşil çay
2 Mandalina
Akşam Öğünü:
1 tabak domates soslu kabak spagetti
2 kepçe kadar tarhana çorbası
2 kaşık sirke-limonlu kırmızı lahana
Bugün yağ konusunda çok cömert olduğumu fark ettim. Yağı azaltmalıyım... Kabak spagetti bol sarımsakla gerçek makarnadan bile lezzetli geldi bize. Benim gibi kabak yemeği tercih etmeyenlere tavsiye ederim.
7 gibi yeme olayını bitirdim ve şu anda çok açım
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz için. Aslında süt ve tarçın harika olur ama aralıklı orucu denemeye çalışıyorum. Bir de ben akşam yediğimde maalesef ipin ucunu kaçırmaya çok meyilli oluyorum. Belki hafta sonları kendime izin verebilirim.Güzel menü afiyet olsun. Gece acıkınca 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt içebilirsiniz. Biraz da taeçın eklerseniz tstlı isteğini de bastırır kilo vermeyi de kolaulaştırır
Su konusunda haklısınız. Sık sık tuvalete çıkardığı için su içmekten sakınmaya başlamışım. Özellikle iş yerinde tuvalete gitmeye resmen üşeniyorum. Önümüzdeki günler miktara dikkat edeceğim.Afiyet olsun, bol bol su içmeyi ihmal etmeyinKabak spagettiyi ben de mutlaka deneyeceğim, teşekkürler
Hayırlı olsun ben de aralıklı oruca yeni başladım. İlk defa deniyorum iyi hissettiriyor gerçekten.Tünaydınn hayırlı günler ❤❤
Aralıkla oruca başlamışımdır. Müjdemi isterim :)
Eki Görüntüle 2759371
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
lolaxx
74FRIDA
@nisan34
Gisellimo
dimaze3800
D Dispossessed
Hayırlı olsun ben de aralıklı oruca yeni başladım. İlk defa deniyorum iyi hissettiriyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?