Senin nasıl geçti günüm canım bugün başlangıcını yapabildin miarkadaşlar kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. harikasınız
Ay yarınmış pardon şimdi tarihi gördümSenin nasıl geçti günüm canım bugün başlangıcını yapabildin mi
canım aslında cumartesi başlayacaktım ama geçen gün cumaya başlayacağım dedim. herhalde odaklandığımdan olmadı. yarından itibaren başlıyorum Allahın izniyle.Senin nasıl geçti günüm canım bugün başlangıcını yapabildin mi
Sen yarından bir alıştırma turlarına başla o zamanaslında grup 2 gün erteledi. ama ben o kadar odaklanmışım ki yarın başlayacağımkimse tutamaz beni
aynenSen yarından bir alıştırma turlarına başla o zaman
Son gittiğim diyetisyen haftada bir menü serbest istediğinden abartmadan yiyebilirsin diyorduMerhabakızlar sız 1 gun ara verıyomusunuz
bugün amacım 0 karboydu. ama evde pırasalı mısır ekmeği yapıldı. mis gibi koktu mu, bir de uzun zamandır yapmamıştık. canım çekti valla ne yalan söyleyeyim. gün içinde mutfağa gittim geldim. ama yok dedim fulya. daha ilk günden pes edemezsin. ağzına aldı mı bir parçayı devamı gelir. akşam da yemeyecektim ama dedimki sınırlı kalmayı bilirsen 3-4 lokmalık al ağzına o kadar. masadan kalktığımda toktum ama aklım ondaydı hala. hızla uzaklaştım mutfaktan ve elimi ağzımı yıkmaya banyoya gittim. salona oturdum. isteğim geçti.Liste yazmıyayım ben planda başka birşey varken ton balıklı, mısırlı makarna yedim akşam akşam. şu herkesin evde olması beni mahvetti tüm sohbetimiz ne yesek üzerine sıkıldım artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?