Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunki menümü yazayım

Kahvaltı: 2 dilim siyez ekmeği, 2 adet yumurta tereyağında tavada, 1 dilim peynir, domates, salatalık bir yemek kaşığı minik yeşil zeytin

Ara: avuç içi kadar fındık, 3 Adet hurma

Ara: 1 adet yerli muz, 2 adet ceviz

Akşam: yarım tavuk budu, 2 servis kaşığı siyah pilav, bir tabak salata, 1 kaşık yoğurt

Bugün biraz fazla yedim sanki kahvaltıyı 2 postada yedim, siyah princide sevmedim bir daha yapmam ilk ve son herhalde

En iyisi salama bir yeşil çay içeyim

Senin nasıl geçti günüm canım bugün başlangıcını yapabildin mi
canım aslında cumartesi başlayacaktım ama geçen gün cumaya başlayacağım dedim. herhalde odaklandığımdan olmadı. yarından itibaren başlıyorum Allahın izniyle.

sabah 1 bardak limonlu su

öğlen 13.15
soğanlı peynirli omlet
5 zeytin
3 çeri domates, 1 köz biber
3 brezilya cevizi ve 10 çiğ badem

aralarda 1 Türk kahvesi + 1 kupa filtre kahve

akşam 19.20
fırında deniz levrek
1 tabak turp otu salatası
3 lokma pırasalı mısır ekmeği

gün içinde oolong ve puer çayları içtim. az sonra da içeceğim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su

akşam üzeri 30 dk fast leslie moni

Liste yazmıyayım ben planda başka birşey varken ton balıklı, mısırlı makarna yedim akşam akşam. şu herkesin evde olması beni mahvetti tüm sohbetimiz ne yesek üzerine sıkıldım artık....
bugün amacım 0 karboydu. ama evde pırasalı mısır ekmeği yapıldı. mis gibi koktu mu, bir de uzun zamandır yapmamıştık. canım çekti valla ne yalan söyleyeyim. gün içinde mutfağa gittim geldim. ama yok dedim fulya. daha ilk günden pes edemezsin. ağzına aldı mı bir parçayı devamı gelir. akşam da yemeyecektim ama dedimki sınırlı kalmayı bilirsen 3-4 lokmalık al ağzına o kadar. masadan kalktığımda toktum ama aklım ondaydı hala. hızla uzaklaştım mutfaktan ve elimi ağzımı yıkmaya banyoya gittim. salona oturdum. isteğim geçti.
yani yesek bile planımızı bozmayalım. yanına 1 ya da 2 yk alırdın. tamamen yeme. azimli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…