Allahın izniyle 16 sında başlayacağım zaten. şu an kendimi sıkmıyorum. istediğimi yiyorum.Yeniden mi başlasan seviyelere
Bugun sondu artik yarin guzel bir kahvaltiyla başla güneTeşekkür ederim inşallah umutluyum.
Oğlana dedim gel sende başla tamam dedi dışarı bi yürümeye çıktık börek çok istemiş canı yarım yarım yiyelim son dedi tamam dedim eşlik ettim ona.
Allahın izniyle 16 sında başlayacağım zaten. şu an kendimi sıkmıyorum. istediğimi yiyorum.
bu arada 99 un hayırlı olsun kuzuBugun sondu artik yarin guzel bir kahvaltiyla başla güne
evet 16 sında başlıyor. bu sefer 3 aylık bir program.Şaka yapmıştım ben valla mıbu ayın 16 mı?
bu arada 99 un hayırlı olsun kuzu
evet 16 sında başlıyor. bu sefer 3 aylık bir program.
Benim kızda aynısını yapıyor bana yürüyüşe çıkıyoruz ilaaa dönüşte zararlı bişey aldırıyor. Yürüyüşe başlıyacaz haftada bir kere sahile götürmeyede söz verdimTeşekkür ederim inşallah umutluyum.
Oğlana dedim gel sende başla tamam dedi dışarı bi yürümeye çıktık börek çok istemiş canı yarım yarım yiyelim son dedi tamam dedim eşlik ettim ona.
takvim hazırmış ama sitede yayınlayacakmış. bir de telegram grubunda.Hiç incelemedim ben bi iki gün önce gördüm yeni programıda içeriği nasıl?
Seviyeler dimiii daha önce yapmışmıydıntakvim hazırmış ama sitede yayınlayacakmış. bir de telegram grubunda.
İnşallah inşallah
Bu cumadan sonra tartil. Cogu odemdir suan zaten hic kafana takmaPazartesi değilde salı kilosu 108.5 ti bu sabah cumada 108.6 idi öğlene doğru tartılırdım hep bugün unuttum.
Teşekkür ederimbu arada 99 un hayırlı olsun kuzu
evet 16 sında başlıyor. bu sefer 3 aylık bir program.
1. seviyeyi yapmıştım sadeceSeviyeler dimiii daha önce yapmışmıydın
Akşam yemeğini erken bir saatte yediyseniz gayet güzel menü olmuş afiyet olsunMenümü yazayım
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2 çeri domates, salatalık az penir
Ara: bir kupa sütlü neskafe, 3 adet ceviz, 3 adet hurma
Akşam: balık ve salata
Ara: çay yanında 30 gr fıstıklı çukulata
Balıklar az yağdada olsa kızarmıştı, onun dışında iyi geçti günüm sanki
Kahvaltı fazla kaçsa da gün içinde telafi edilebilen en kolay öğün gibi geliyor bana, geç yattığınızı daha önce söylemiştiniz sanki o yüzden 21.00 öğününü de fazla bulmadım. Menünüz gayet besleyici afiyet olsunSabah 11.00
Cay
Sucuklu yumurta
Zeytin 3 tane
3 dilim kasar
3 dilim salam
1 kucuk dilim recelli labneli ekmek
Fazla kacti sonradan dusununce farkettim..
15.30
Kucuk lahmacun
Bol marul sogan havuc karisimi
Ayran
17.00
Turk kahvesi
Litalif yulafli birsey
19.30
1 kepce domates corbasi
1 kasede az lahana yemegi 1 buyuk yemek kaşığı kurufasulye
Salata-yogurt
21.00
İhlamur-;3 incir 3 hurma 3 fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?