H A R İ K A A AGünaydın. Sınırı geçtim artık koşma vaktim geldi
Akşam annemler kek ve borek yerken ben hurma ve incir yedim. Kendimle gurur duyuyorum
Tebrik ederim, başarınız daim olsunGünaydın. Sınırı geçtim artık koşma vaktim geldi
Akşam annemler kek ve borek yerken ben hurma ve incir yedim. Kendimle gurur duyuyorum
5, 6 tane de yoğurtla yiyebilirsin aslında naptın ?Cok aciktim. Lahana sarması yaptık. Kalan lahanalardan yogurtlu salata mi yapsam
Aksama yicem sarmadan birde tavuk yapcaz firinda. Yanında da yine salata olur5, 6 tane de yoğurtla yiyebilirsin aslında naptın ?
Senin isin bu olduğu için gercekten cok zor ama basarabilirsen herkese örnek olursunBende acıkmıştım öğlen yemeğimi yedim, kahvemi içiyorumçevremde büsürü zararlı yiyecek var. işyerinde bozmasam evde frenliyorum kendimi. evdede gerçi akşamları zorlanıyorum çalışan arkadaşlara dedim bu ara çok hamur işi ağırlıklı beslendik bugünki yemek güzeldi dedim hak verdiler bakalım
afiyet olsun iyi yapmışsın bende şimdi yeşil çay içiyorumAksama yicem sarmadan birde tavuk yapcaz firinda. Yanında da yine salata olur
O cok aciktim dedigimde yogurtly lahana yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?