• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar menum

Sabah 1 tane haslama yumurta
Çay
Penır
Zeytin

Ara öğün kahve

Akşam mercimek köftesi
Salata
Öay
Kahve
1 tane çikolata yedım
Az mısır patlagı

100 ıp atlama 15dk yuruyus 10 mekıj
Bu aksam bıraz kacırdım gıbı
Spor olması iyi olmuş. Yarın dengelemeye çalış
Bende menümü yazayım

Kahvaltı 2 dilim kızarmış ekmek, 1 haşlanmış yumurta domates, salatalık 5 adet zeytin

Öğlen: bir tabak bamya yemeği, bir tabak salata, 3 kaşık melemen 2 dilim ekmek

Ara: 3 tane hurma, 2 tane ceviz

Akşam: bir kase nohut yemeğinin nohutundan

Gün içinde yeşil çay ve kahve içtim bu günü beğendim 👍
Güzel menü afiyet olsun. Ben beğendim
İyi akşamlar 🤗 Menüleriniz çok güzel, emin adımlarla ilerliyor gibiyiz 👍

30 dakika tempolu yürüyüş

Kahvaltı 11.30
Domatesli omlet( 1 domates, 1 yumurta, baharat), kahve

Akşam Yemeği 19.40
4 parça ızgara kırmızı et, salata

3 lt su
Güzel menü afiyet olsun

Ben resim eklememisim

Eklentiler

• IMG_20210111_193252_885.webp
    IMG_20210111_193252_885.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210111_143340.webp
    IMG_20210111_143340.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 29
Haftasonu evde ki şekerpareyi bitirdiğim için bugünü kendime başlangıç günü ilan ettim.
Gerçekten niyet ettim sağlıklı beslenmeye ve hafiflemeye. Bu sefer bu niyet kalıcı olsun inş.
Diyorum ama düşününce sağlıklı da olsa epey abartmışım bugün. Sanırım yazdıkça düzelteceğim kendimi. Günde iki öğün yiyip, 15-16 saat midemi dinlendirmeye çalışacağım.

Gündüz öğünü
2 yumurtadan biberli-kaşarlı omlet, az yağlı tavada
1 iri avokado sadece limon ve tuzla
Çay- tatlandırıcı ile

Arada
Sade Türk kahvesi
4 naneli şeker (40 kalori)

Akşam öğünü
100 gr kadar fırın somon
1 cup fırınlanmış Brüksel lahanası ve havuç
Epey bir maş fasülyesi salatası
Yarım lahmacun

Gece
Çay-tatlandırıcıyla
Suyu 1 litreden fazla içtim ama tam ne kadar oldu bilmiyorum

Haftasonu evde ki şekerpareyi bitirdiğim için bugünü kendime başlangıç günü ilan ettim.
Gerçekten niyet ettim sağlıklı beslenmeye ve hafiflemeye. Bu sefer bu niyet kalıcı olsun inş.
Diyorum ama düşününce sağlıklı da olsa epey abartmışım bugün. Sanırım yazdıkça düzelteceğim kendimi. Günde iki öğün yiyip, 15-16 saat midemi dinlendirmeye çalışacağım.

Gündüz öğünü
2 yumurtadan biberli-kaşarlı omlet, az yağlı tavada
1 iri avokado sadece limon ve tuzla
Çay- tatlandırıcı ile

Arada
Sade Türk kahvesi
4 naneli şeker (40 kalori)

Akşam öğünü
100 gr kadar fırın somon
1 cup fırınlanmış Brüksel lahanası ve havuç
Epey bir maş fasülyesi salatası
Yarım lahmacun

Gece
Çay-tatlandırıcıyla
Suyu 1 litreden fazla içtim ama tam ne kadar oldu bilmiyorum
Aksam lahmacuna hic gerek yokmus aslinda. Ama beynimizi degistirmezsek kilo veremeyiz mecburuz degismek zorundayız

Aksam lahmacuna hic gerek yokmus aslinda. Ama beynimizi degistirmezsek kilo veremeyiz mecburuz degismek zorundayız
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Sabah 2 yumurta yerine 1 yumurta ve yarım avokado da olabilirmiş. Tek tesellim 4 naneli şeker harici rafine şeker tüketmemiş olmam. Bir de yürüyüş yapamadım ama önceliğim yeme alışkanlıklarımı değiştirmek. Umarım başarılı olurum, oluruz.

merhaba kızlar :KK200: yoğundum yine bugün. bir ara yakındaki markete kadar yürüyeyim dedim. dönerken çok zorlandım ki elimdeki poşet hafifti. kapıya gelince eğilip spor ayakkabımın bağcıklarını bile nefes nefese çözdüm :olamaz: yaşlı insanlar gibiyim. tabi hareketliliğimiz de azaldı. onun da etkisi var. kaslar iyice tembelleşti. moralim bozuldu. elma tipiyim zaten.
ruhum daraldı. bir miskinlik var üzerimde... bilmem belki azim olur bana bu durum. daha önce de çok kilo aldığım, şeklim şimalimin kaçtığı dönemlerde aniden silkelenmiştim. hep seviye başlangıçlarına denk gelmişti birkaç yıldır. inşallah bu sefer kayda değer bir kilo veririm.

merhaba kızlar :KK200: yoğundum yine bugün. bir ara yakındaki markete kadar yürüyeyim dedim. dönerken çok zorlandım ki elimdeki poşet hafifti. kapıya gelince eğilip spor ayakkabımın bağcıklarını bile nefes nefese çözdüm :olamaz: yaşlı insanlar gibiyim. tabi hareketliliğimiz de azaldı. onun da etkisi var. kaslar iyice tembelleşti. moralim bozuldu. elma tipiyim zaten.
ruhum daraldı. bir miskinlik var üzerimde... bilmem belki azim olur bana bu durum. daha önce de çok kilo aldığım, şeklim şimalimin kaçtığı dönemlerde aniden silkelenmiştim. hep seviye başlangıçlarına denk gelmişti birkaç yıldır. inşallah bu sefer kayda değer bir kilo veririm.

Yeniden mi başlasan seviyelere 🥴

Hadi hayirlisi olsun bonus ❤

Tebrik ederim 🌺 Azminiz daim olsun 👏

Hayirli olsun inşallah iyi gelir ❤️

Kolay gelsin canım takipteyim 😘

hayırlı olsun canım.

Teşekkür ederim inşallah umutluyum.

Oğlana dedim gel sende başla tamam dedi dışarı bi yürümeye çıktık börek çok istemiş canı yarım yarım yiyelim son dedi tamam dedim eşlik ettim ona.

Back
X