Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bu arada l carnitine kullanıldığı zaman yağları kasa çeviriyor derken kas sistemini güçlendirdiği için doğal olarak yağ yakıyorsun ama bu arada eğer kilo verirsen kilona karşılık kas yaparsan vücudun afişlerdeki kaslı erkeklere döner yaf:1shok:kaydirigubbakcemile3

asıl sorun eşimde aslında klein felter sendromu diye bir rahatsızlığı var doğuştan tüm spermler ölü.ama bide ben vajinismustum yaklaşık 3 ay oldu vajinismusu yeneli ama şimdi eşimin sorunu kaldı.kısmet belki de yanlış teşhistir diye umuyorum ve bi kızımız olsun istiyorum ama sanırım şimdilik hayal.gerçi hani bahaneler vardır ya malum bebek sahibi olamayanların şimdilik düşünmüyoruz daha erken filan diye ben de istemediğimi filan söylüyorum doğum korkum var diyorum kendi evimize çıkalım diyorum diyorum da diyorum haa bi de o sorumluluğu alamam bebekleri çok sevmiyorum zaten filan:)

iyiyim sağol...sen nasılsın ...daha iyimisin...

canim cok üzüldüm :çok üzgünüm: benimde bebegim olmuyor allah hepimize sifa versin evlat sahibi olmayi nasip etsin:Saruboceq: bende ayni senin gibi bahaneler buluyorum sürekli cok zor bir durum:çok üzgünüm:

hah işte ondan sorayım dedim daha öncede söylediğim gibi benim kilo sorunum yok eşim için takip ediyorum ama okuduklarımı uyurken değerlendiriyorum kafamda sabaha kadar uyuyamadım yani bazı ürünleri kullanırken çok dikkatli olmak lazım iyice araştırmakta fayda var.

cimcime xhüzünx seçil00 zeynep2630 asirenkler bonus canlarım bu arada nabersiniz yahuu topiğimin güzelleri lolipoplar nasıl gidiyorkaydirigubbakcemile2 bu arada kızlar yahu sabahtan beri bu sirke bal su üçlüsüne bakıyorumda on tane kilo verdim diyen varsa arada birtane yok bana kilo verdirmedi ama çok sıkılaştırdı diyenlervar deneyelim canlar. bu arada balın kalorisi var diye kullanmaktan çekinmeyin çünkü metabolizmayı hızlandırıyor sirkede eksi olduğu için beyindeki açlık merkezini dengeleyip atıştırmayı engelliyor. zaten elma sirkesinde bayaa vitaminleri var hihoyyyt bunu deniyelim yaf

canim cok üzüldüm :çok üzgünüm: benimde bebegim olmuyor allah hepimize sifa versin evlat sahibi olmayi nasip etsin:Saruboceq: bende ayni senin gibi bahaneler buluyorum sürekli cok zor bir durum:çok üzgünüm:

maalesef insanlara bahane uydurmak zorunda kalıyoruz eşimde sorun var desem ööölemi bööölemi ben de sorun var desem tedavi bilmem ne anlatamıyorsun millete en iyisi bahane uydurmak ama oda sıkıyor 1,5 yıllık evliyim daha ilk aydan başladılar sormaya.

tatlım endee falllll istiyom bak bakalım incecik olucakmıyım iş varmı kısmet varmı

evet canim haklisin en iyisi kimsenin agzina laf vermemek en iyisini yapiyoruz bizim insanlarimiz 1 in üstüne 10 ekleyip dedikodu yapmaya bayiliyor zaten

evet canim haklisin en iyisi kimsenin agzina laf vermemek en iyisini yapiyoruz bizim insanlarimiz 1 in üstüne 10 ekleyip dedikodu yapmaya bayiliyor zaten

ben kimseye sormam bu kanuları özellikle evliliklerinin üzerinden belli bir süre geçmişse çocuk konusuna hiç girmem biliyorum ki sorduğun zaman aklında nelerin canlanabileceğini

tatlım saol iiyim elma sirkesi bende kullanıyorum ama balsız bilmiyom valla geçen hafta 300 gram verebildim ondan önce 1200 gram yaklaşık 3 hafta oldu kullanalı ixsirle beraber kullanıyoruz tadı iğrençççç ıyyyyyyyyyyyy

hüzüncüğüm canım benim hepimiz incelicez hepimiz isteklerimize kavuşucazzz alevsi yazmıştı sanırım offff uyku başıma vurdu

kızlar bu çocuk olayını anlıyorum o psikoloji bende de vardı ama doktora gitmeden heen kendinizi karalamayın önce incelelim sonra benim düğünüm olsun tabi kısmet bulursam:):) gerçi ixsirin oğluna talibim ama onun büyümesinede çok var:):):):)
hayata olumlu bakmamız galiba en güzeli olucak polyanacılık oynucaz ama napalım yoksa kendimizi salıcazzzz cumaya sadece 5 gün kaldıııııııı:):):):

hadi bakalım heycan dolu son 5 günn

ben çıkar hepinize iyi gecelerrrrrr :):):)a.s.

Son düzenleme:

haklısın canım ama benim yani eşimin durumumda maalesef doktor teşhisi var ama ben yinede polyanna rolündeyim.iyi geceler.

slm kızlar ben su elma sirkesini icemiyorum ya bana bi tavsiyeniz varmı iştahımı kesecek bi türlü dietime uycak bi yeme sekli bulamadım

slm kızlar ben su elma sirkesini icemiyorum ya bana bi tavsiyeniz varmı iştahımı kesecek bi türlü dietime uycak bi yeme sekli bulamadım

başbakanımızın diyet yöntemini söylüyorum yemekten önce tatlı yermiş sonra yemek ama tatlı bu yaaa nasıl olur ki?

haklısın canım ama benim yani eşimin durumumda maalesef doktor teşhisi var ama ben yinede polyanna rolündeyim.iyi geceler.

arada sevgi ve saygı varsa hayat her hali ile güzeldir canım herşeyin çözümü vardır zaman herşeyin ilacıdır allah yardımcınız olsun umarım sizde istediğinize kavuşursunuz

ya ben geçen hafta başladım acayip böbrek ağrısı oldu elma sirkesi böbrek taşını tetiklermiş varsa orrataya çıkarırmış belime vurdu ağrısı bende 3 -4gün ara verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…