Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asıl sorun eşimde aslında klein felter sendromu diye bir rahatsızlığı var doğuştan tüm spermler ölü.ama bide ben vajinismustum yaklaşık 3 ay oldu vajinismusu yeneli ama şimdi eşimin sorunu kaldı.kısmet belki de yanlış teşhistir diye umuyorum ve bi kızımız olsun istiyorum ama sanırım şimdilik hayal.gerçi hani bahaneler vardır ya malum bebek sahibi olamayanların şimdilik düşünmüyoruz daha erken filan diye ben de istemediğimi filan söylüyorum doğum korkum var diyorum kendi evimize çıkalım diyorum diyorum da diyorum haa bi de o sorumluluğu alamam bebekleri çok sevmiyorum zaten filan:)
canım yaa Allah büyüktür ne hastalıkları atlatmış kesinlikle çocuğu olmaz diyenlerin bile çocukları oluyor onu Allah bilir canım herşeyinde bir zamanı vardır. bi bakarsın hamilesin :ecrin_bebek:herşeyin zamanını ve olucağını allahtan başkası bilemez doktorlar kesin konuşsa bile ne mucizelere şahit oluyoruz bu dünyada değilmi? bu arada bak ne dicem bizimkiler doğulu bilirsiniz onlar hemen çocuk isterler bizde hemen yapmadık düşün dördüncü senenin sonunda hamile kaldım hatta dördüncü senenin bitti ay evlilik yıldönümümün olduğu ay neyse kayınvalideciğimin çenesi dururmu bu kadın kesin kısır deyip duruyor bende yok senin oğlunda problem deyince hayatta kabul etmiyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama sonunda çocuk olunca ne dalga geçtik onunla bir gösen gülmekten kırılırdın kaydirigubbakcemile3 bizde prblem yoktu Allaha şükür istedik hemen oldu çok şükür . Allahım isteyen herkese versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq: herşey Allahın kudretine kalmış çünkü. ne mucizeler oluyor tıpta çünkü canım benim :teselli::1hug:

arada sevgi ve saygı varsa hayat her hali ile güzeldir canım herşeyin çözümü vardır zaman herşeyin ilacıdır allah yardımcınız olsun umarım sizde istediğinize kavuşursunuz

amin canım çok teşekkür ederim güzel dilekerin için.

canım yaa Allah büyüktür ne hastalıkları atlatmış kesinlikle çocuğu olmaz diyenlerin bile çocukları oluyor onu Allah bilir canım herşeyinde bir zamanı vardır. bi bakarsın hamilesin :ecrin_bebek:herşeyin zamanını ve olucağını allahtan başkası bilemez doktorlar kesin konuşsa bile ne mucizelere şahit oluyoruz bu dünyada değilmi? bu arada bak ne dicem bizimkiler doğulu bilirsiniz onlar hemen çocuk isterler bizde hemen yapmadık düşün dördüncü senenin sonunda hamile kaldım hatta dördüncü senenin bitti ay evlilik yıldönümümün olduğu ay neyse kayınvalideciğimin çenesi dururmu bu kadın kesin kısır deyip duruyor bende yok senin oğlunda problem deyince hayatta kabul etmiyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama sonunda çocuk olunca ne dalga geçtik onunla bir gösen gülmekten kırılırdın kaydirigubbakcemile3 bizde prblem yoktu Allaha şükür istedik hemen oldu çok şükür . Allahım isteyen herkese versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq: herşey Allahın kudretine kalmış çünkü. ne mucizeler oluyor tıpta çünkü canım benim :teselli::1hug:

ben de bu şekilde düşünüyorum ve korunmuyoruz daha doğrusu benim tedavim bittikten sonra (asla atlatamayacağımı düşündüğüm vajinismusu yendikten sonra) 4-5 kere beraber olabildik eşimle ama stresliydim artık yavaş yavaş olmayak korkusunu yeniyorum ve çocuk mevzusunu düşünmüyorum.çocuk hiç bir hastalık olmasa bile stresten bile geç olabiliyor o nedenle çocuk olsun diye bir çabamız yok ama olmasın diye bir çabada sarfetmiyoruz yani oluruna bıraktık.ve yanlış teşhis olarak değerlendirdiğim eşimin durumunu yok gibi davranıyoruz şimdilik.bu nedenle strese dayalı bi gecikme olmaz diye düşünüyorum.Ama yinede ilerleyen yıllarda olmazsa en azından şuna inanıyorum ki tıp çok gelişiyor ve buna bile bir çözüm bulabilirler.
ALLAH'ıma inanıyorum birgün bizim de bir bebişimiz olacak kendim doğurmasam bile bir evlatlık edinme hayalim var.:enbuyukkk:

:enbuyukkk::enbuyukkk:bu arada kızlar sizleri gerçekten çok seviyorum. bir şekilde beni aranıza aldınız sen bizden değilsin diyip dışlamadınız.ne sıkıntım olsa yazdım beni motive ettiniz.buradaki dayanışma diğer yerlerde bu kadar sağlam değil maalesef.
HEPİNİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLARIM.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

ben de bu şekilde düşünüyorum ve korunmuyoruz daha doğrusu benim tedavim bittikten sonra (asla atlatamayacağımı düşündüğüm vajinismusu yendikten sonra) 4-5 kere beraber olabildik eşimle ama stresliydim artık yavaş yavaş olmayak korkusunu yeniyorum ve çocuk mevzusunu düşünmüyorum.çocuk hiç bir hastalık olmasa bile stresten bile geç olabiliyor o nedenle çocuk olsun diye bir çabamız yok ama olmasın diye bir çabada sarfetmiyoruz yani oluruna bıraktık.ve yanlış teşhis olarak değerlendirdiğim eşimin durumunu yok gibi davranıyoruz şimdilik.bu nedenle strese dayalı bi gecikme olmaz diye düşünüyorum.Ama yinede ilerleyen yıllarda olmazsa en azından şuna inanıyorum ki tıp çok gelişiyor ve buna bile bir çözüm bulabilirler.
ALLAH'ıma inanıyorum birgün bizim de bir bebişimiz olacak kendim doğurmasam bile bir evlatlık edinme hayalim var.:enbuyukkk:[/

tabiki canım benim herşeyin sebebinide bilen mutlaka Allahtır. sen bunu sıkıntı yapma eşinde yapmasın benim teyzeminde çocuğu olmadı ihtimal olmasına rağmen ama eşiyle o kadar mutlularki dersin sanki bir ay önce evlenmişler kendinde sıkıntı yapma eşinde yapmasın illa çocuk olacak diye bir kanunda yok önemli olan mutlu olmaktır. ama sen yinede kendini ve eşini stresten uzak tut nolur nolmaz dimikaydirigubbakcemile3 bakarsın bi bebiş firar etmiş büyümeye başlamış bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he kimsenin dediğinede bakma herkes akıl verir. boşver sen yine aklına geleni söyle yok istemiyom falan diye eşim istemiyor de falan filan işte daha dün evlenmissiniz daha yaf noluyor bu millete anlamıyorum banada aynısını yaparlardı sinir olurdum. sanane benim çocuk yapmamadan dimi sanki gelip bi işin ucundan tutacakmış gibi sorup durulardı :eek:klava:takma sen onlara hayatını yaşa boşver:sm_cool:

neyse ben imdi çıkayım eşimin kahvaltıda yemesi için kepekli ekmek arası peynir elma ve etiform büsküviden oluşan menüsünü hazırlayım ve yatayım.gece 4 de kalkıyo bitanem beni uyandırmaya kıyamıyo ben de o saatte derin uykuda olduğum için duymuyorum alarmı(ben duymayım diye çalar çalmaz kapatıyo).iyi geceler herkese:)

ALLAH'ıma inanıyorum birgün bizim de bir bebişimiz olacak kendim doğurmasam bile bir evlatlık edinme hayalim var.:enbuyukkk:[/

tabiki canım benim herşeyin sebebinide bilen mutlaka Allahtır. sen bunu sıkıntı yapma eşinde yapmasın benim teyzeminde çocuğu olmadı ihtimal olmasına rağmen ama eşiyle o kadar mutlularki dersin sanki bir ay önce evlenmişler kendinde sıkıntı yapma eşinde yapmasın illa çocuk olacak diye bir kanunda yok önemli olan mutlu olmaktır. ama sen yinede kendini ve eşini stresten uzak tut nolur nolmaz dimikaydirigubbakcemile3 bakarsın bi bebiş firar etmiş büyümeye başlamış bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he kimsenin dediğinede bakma herkes akıl verir. boşver sen yine aklına geleni söyle yok istemiyom falan diye eşim istemiyor de falan filan işte daha dün evlenmissiniz daha yaf noluyor bu millete anlamıyorum banada aynısını yaparlardı sinir olurdum. sanane benim çocuk yapmamadan dimi sanki gelip bi işin ucundan tutacakmış gibi sorup durulardı :eek:klava:takma sen onlara hayatını yaşa boşver:sm_cool:

:) haklısın canım aynen öyle çok teşkkür ederim :teytey:

neyse ben imdi çıkayım eşimin kahvaltıda yemesi için kepekli ekmek arası peynir elma ve etiform büsküviden oluşan menüsünü hazırlayım ve yatayım.gece 4 de kalkıyo bitanem beni uyandırmaya kıyamıyo ben de o saatte derin uykuda olduğum için duymuyorum alarmı(ben duymayım diye çalar çalmaz kapatıyo).iyi geceler herkese:)

sanada canım Şeniz

kızlar hayattaki en acı an çocuğunuzun sizi beyenmediği an...benim kızım kreşe gidiyor ve ben onu kreşe bırakacam ilk gün herkezin annesi dal gibi bi ben şişko...eve geldik akşam babasına dediki baba sen götür beni kreşe..bende sordum neden kızım diye oda bana...senin çok göbeğin var öbür annelerin yok sen gelme.. dedi o an kalkdım yerimden banyoya gittim açdım duşu hüngür hüngür ağladım..oda üzüldü..annecim seni seviyorum dedi ama en acı veren şey yalan bilmeyen çocukların gerçekleri yüzüne vurması..şimdi diceksinizki neden vermedin?aksine dahada üzüldüm dahada yedim ve ben bi daha kızımı kreşe götürmedim ve hatta yarı dönemde aldım..çok acılar içindeyim...üzülüyorum..herşey üstüme geliyo hırslanamıyorum...
ben genç kızken kiloluydum ve birine aşıkdım bana haber yolladı ben o şişkoyla çıkmam diye ve ben bir ayda 25 kilo verdim ve hiç bozulmadan bu emzirme olayına kadar o kilomda kaldım bunuda sinamikeyle yapdım..aslında zararlı ama ben bi zararını görmedim şimdi yapamıyorum çünkü ülser hastasıyım...
yani kızlar işim zor moralim bozuk...
bıktım...

kızlar hayattaki en acı an çocuğunuzun sizi beyenmediği an...benim kızım kreşe gidiyor ve ben onu kreşe bırakacam ilk gün herkezin annesi dal gibi bi ben şişko...eve geldik akşam babasına dediki baba sen götür beni kreşe..bende sordum neden kızım diye oda bana...senin çok göbeğin var öbür annelerin yok sen gelme.. dedi o an kalkdım yerimden banyoya gittim açdım duşu hüngür hüngür ağladım..oda üzüldü..annecim seni seviyorum dedi ama en acı veren şey yalan bilmeyen çocukların gerçekleri yüzüne vurması..şimdi diceksinizki neden vermedin?aksine dahada üzüldüm dahada yedim ve ben bi daha kızımı kreşe götürmedim ve hatta yarı dönemde aldım..çok acılar içindeyim...üzülüyorum..herşey üstüme geliyo hırslanamıyorum...
ben genç kızken kiloluydum ve birine aşıkdım bana haber yolladı ben o şişkoyla çıkmam diye ve ben bir ayda 25 kilo verdim ve hiç bozulmadan bu emzirme olayına kadar o kilomda kaldım bunuda sinamikeyle yapdım..aslında zararlı ama ben bi zararını görmedim şimdi yapamıyorum çünkü ülser hastasıyım...
bıktım...
bak yaf noluyor kızlar hergece birimiz bunallıma giriyoruz olmuyor böyle arkadaşlar canım sen üzerine alınma sen sıkıntılısın şimdi ama boşuna sıkıntı yapıyorsun bende bunu düşündüğüm için şimdiden kilo vermek istiyorum. sıkıntılı dönemde yemek yemek kolay sankim kendimize ceza veriyoruz. sıkılıyoruz yiyoruz pişman oluyoruz tekrar yiyoruz canlarım biz neden burdayız birbirimize destek olmak için. bunu bir kere başarmıssın ikincisinde daha azimli yapman lazım çünkü sen bunu birkere başarmıssın ve yine başarıcaksın ben buna inanıyorum ben burdaki herkesin başarılı olucağına inanıyorum herkese çooooook güveniyorum ben sileri bırakmayı düşünmüyorum siz beni bırakmadığınız sürece aynı şey senin içinde geçerli eminim herkes benim gibi düşünüyordur. sen bizi bırakmadığın sürece bu topikteki kimse eminim seni bırakmıcaktır kaydirigubbakcemile5 sen bize lazımsınnnnn hadi toparla kendini ve yatağa uzandığında yarın nasıl davranıcağını ve nasıl kilolardan kurtulacağını hayal et:lepi::lepi:

Nasılsınız kızlar, bu saatte kımse yoktur heralde canım sıkılıyo, uyku tutmuyo , bende ıyıce bıraktım kendımı nerde motıvasyon nerde enerjı?
Varsa yoksa tez. Delırmemek ısten dııl

günaydın kızlar kasç gündür girememişdim mesajları okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza kavaltım yaptım yediklerimi yazayım 2 zeytin 2 kibrit kutusu peynir 1 dilim kepek ekmek 1galetesusamlı bu kadargamyoncuiremsu

bıktım...

Günaydın güzeller :dance::dance: Uyanın beya pazartesi iş günü delikafadulden ben şimdi yürüyüş bandına çıkıyom geldiğimde burda olursunuz mutlaka laelaelaelaelae

Ninanur arkadaşım kendini üzme bu kadar lütfen bak bu üzüntüler bunalımlar sana sadece ruh sıkıntısı ve tekrar kilo olarak döner. Bunu yapmiycaz hiçbirimiz.

Kendimize ne kadara değer verir ne kadar önemsersek başkalarıda ( ki buna çocuklarımızda dahil ) bize o kadar değer verir.

Böyle birbirimizi görmeden tanımadan desetak olabildiğimiz için çok şanslıyız. Sıkıldığın darlandığın zaman aç buraya yaz içinden ne geçiyorsa KK günlük var orayada yazabilirsin yerimseniben

Ama ne olursa olsun kendine değer vermekten vazgeçmiceksin.Senin değer verdiğini gören kimse sana başka türlü bakamiycak.Niye böyle neden böyle diyenlere bahane üretmeye çalışmicaksın.Aklından kalbinden ne geçiyorsa onu söyliyceksin onlarda senin kararlılığını anliyacaklar.

Hep destek tam destek Şeniz

Son düzenleme:
Ay çok acıktım ya sonra yürüyücem önce kahvaltı yapim cokacimcoook

günaydınn kızlarr tüm msj ları okudum önce

ayy sabah ceza olarak tartıldımm biliyorum çünkü çozuttum iki gündürr
başım agrıdı tartıdaki rakamı görüncee vayy anam vayy
okadar sık dişini(2-3 hafta)
iki günde al gerii kiloyu

işlerim çok bitirim günüm var bugundee
haydin öptümm byyy akşama görüşürüzz

bıktım...

tatlım buna üzülme diyemicem çünkü biz ne kadar desekte sen üzülüceksin ve kızın kaç yaşına gelirse gelsin unutmayacaksın

çocuklar kreş dönemlerinde ve ilkokul dönemlerinde anne ve öğretmen onları için bir modeldir seni öğretmenlerini ve diğer anneleri kıyaslamış olabilir bu çok normal çocuğun gelişimi için farklılıkları gözlemlemesi zamanla düzelicektir sen bu kiloyu vericeksin bikere:):)bıcırıkta üzülmüş zaten:KK43::KK43: ay bende üzüldüm yazıyom ama ne yazdığımıda bilmiyom valla:KK43::KK43::KK43:

ya kızlar hdin yaza az kaldı denize gitcez eriyelimmmm:):):)

X