ben de bu şekilde düşünüyorum ve korunmuyoruz daha doğrusu benim tedavim bittikten sonra (asla atlatamayacağımı düşündüğüm vajinismusu yendikten sonra) 4-5 kere beraber olabildik eşimle ama stresliydim artık yavaş yavaş olmayak korkusunu yeniyorum ve çocuk mevzusunu düşünmüyorum.çocuk hiç bir hastalık olmasa bile stresten bile geç olabiliyor o nedenle çocuk olsun diye bir çabamız yok ama olmasın diye bir çabada sarfetmiyoruz yani oluruna bıraktık.ve yanlış teşhis olarak değerlendirdiğim eşimin durumunu yok gibi davranıyoruz şimdilik.bu nedenle strese dayalı bi gecikme olmaz diye düşünüyorum.Ama yinede ilerleyen yıllarda olmazsa en azından şuna inanıyorum ki tıp çok gelişiyor ve buna bile bir çözüm bulabilirler.
ALLAH'ıma inanıyorum birgün bizim de bir bebişimiz olacak kendim doğurmasam bile bir evlatlık edinme hayalim var.:enbuyukkk:[/
tabiki canım benim herşeyin sebebinide bilen mutlaka Allahtır. sen bunu sıkıntı yapma eşinde yapmasın benim teyzeminde çocuğu olmadı ihtimal olmasına rağmen ama eşiyle o kadar mutlularki dersin sanki bir ay önce evlenmişler kendinde sıkıntı yapma eşinde yapmasın illa çocuk olacak diye bir kanunda yok önemli olan mutlu olmaktır. ama sen yinede kendini ve eşini stresten uzak tut nolur nolmaz dimikaydirigubbakcemile3 bakarsın bi bebiş firar etmiş büyümeye başlamış bile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he kimsenin dediğinede bakma herkes akıl verir. boşver sen yine aklına geleni söyle yok istemiyom falan diye eşim istemiyor de falan filan işte daha dün evlenmissiniz daha yaf noluyor bu millete anlamıyorum banada aynısını yaparlardı sinir olurdum. sanane benim çocuk yapmamadan dimi sanki gelip bi işin ucundan tutacakmış gibi sorup durulardı
klava:takma sen onlara hayatını yaşa boşver:sm_cool: