Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

secilimmmmmmmmmmmmm....gülüm bugün konuşamadık hiç senle:))))))))yerini dolduramadım:)))))

kesinlikle tatlım ne zaman yemicem desem yiyorum bundan sonra yemicem demicem yasaklar tatlı gelmeye başladı:):)

Niye kendine yasak koyuyon ya koyma yasak falan biz kendimize herkesten daha güzel davranmalıyız kaydirigubbakcemile5

canımız çok pasta istiyorsa hele bir de evde birileri yiyorsa ufak bir dilimde biz yiyebilirz yeterki dengeleyelim.

Bende kendimden biliyorum bunlar bana yasak dediğim zaman daha çok canım istiyor.Yasak demiyorum bende bana hiç bir şey yasak değil.Yeterli miktarı hepimiz biliyoruz şutarafagitti

Bu arada arkadaşlar hepimizin yaşları aynımı yani topiğin yaş ortalaması kaç diye merak ettimde -tatlicadiarzu-

merhaba Canım ben cokk cektım hatta son 1 sene yalvardım doktoruma amelıyat et dıye etmedı..

amelıyat olalı 2 ay falan oldu sanırsam ama artık yatakta kendı kendıme donemez oldum ayıptır soylemesı altıma kacırıyodum bu yasta.. 2 buklum yuruyordum yanı sürünüyordum..

son care gıttım amelıyat oldum ALLAH SANA DA ACIL SİFALAR VERSİN.. 9 yıl cektım bılırım

ne olur dıkkat et, fizik tedaviye gıtme olanagın varsa mutlaka doktora danısarak gıt lutfen

bende de 2 tane vardı..

istanbula geldım amelıyat olmaya memnunum sukur
3-4 gundur dısarı cıkmaya basladım ama genede bel agrılarım var sadece egılınce gerce ızmırde benden 1 ay sonra ssk da amelıyat olan bı yakınım var ve 50 yasında sımdı benden bın kat ıyı

ben cok cektım amelıyat sonrası..

CANIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER .bilmiyorum yaf ne yapıcam bu bel fıtıklarımla. eşim nomalde asla kilodan bahsetmez ama ne zaman belim ağrıyor desem kilo diyor ben senin sağlığın için söylüyorum diyor haklıda bişey diyemiyorum senağlama ama gel görki bazen çok ağrıyor en büyük sıkıntımda oğlumu taşıyamıyorum bu ağrı yüzünden senağlama

efferim kız sana...gözüme girdin bak...seni bu günün en iradeli hatunu ilan ediyorum....:lepi:kaydirigubbakcemile3 bu arada nası girdin bu saatte:)))))))))))

Oy cimcimem Şeniz ya anlatsam gülersin ki anlatıyom gül diye kaydirigubbakcemile3

Burda diyet bölümüne baktığımı söyledim bişey demedi.Zaten demesinde yani kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum köstek olmasın dimi :1closedeyes:

İşte ben girdim bakıyom geldi dediki ya ben biraz yürüsemmi :roflol: bende yürü dedim sanırsam adama gaz verdim yürüyerek :eek:
O yürürken bende az bakayım dedim birazdan çıkayımda yatayım yarın bi sürü iş beni bekliyo enerji topliyim biraz -tatlicadiarzu-

Çizelgeleri cumalarımı değişiyoz bide onu sorcaktım :uhm:

canım bende bir dönem beraber oturdum ama hiçbirşekilde takmamaya calıştım ama sana tavsiyem kesinlikle ayrı oturana kadar çocuk yapmayın yoksa kafayı yersin valla-tatlicadiarzu- boşver onu yokmuş gibi davran dediklerini yerine getir iş açısından diyorum yani onun haricinde duyma kendi işine bak eğer çalışıyorsan çalışmana bak yada al başını çık evden rahatlat kendini relaks olmaya çalış boşver konuşsun he de gitsin yoksa çok sıkıntı yaşarsınız eşinle sen sıkıldıkça eşine yansıtırsın ilişkinizde problemler başlar başka kimseleri sokmayın aranıza kendi bildiğinizi yapın yani kaydirigubbakcemile3 tabi saygı çerçevesinde çünkü arada sürtüşme olura eşini arada bırakırsın buda problem:1no2: neyse sen ayarlarsın onu zaten kaydirigubbakcemile5

maalesef işsizim:KK43: 2 aydır evdeyim gerçi benden hiç bir beklentisi yok evde akşama kadar oturuyorum. bi yatak odamı temizliyorum bide eşimle ben küçük odada oturuyoruz o salonda oturuyo diye küçük odamızı temizliyorum.ne yemek ne bulaşık ne iş ne güç eşimin çamaşırlarını bile o yıkıyo.evde ööle misafir gibi takılıyorum.bulaşık bile yıkatmıyo yemek bile yaptırmıyo:KK43: çalışırken yorulmayım diye yaptırmıyo sanınıyordum ama galiba benim işimi beğenmiyo bunu iyice hissettirdi.kocamın yemeklerini bile yapamıyorum çok sıkılıyorum çok bunlıyorum.eşimin rejimine taktım kafayı şimdi onla uğraşıyorum.ders çalışmam lazım aöf sınaları yaklaşıyo onlara bakmaya çalışıyorum.zaman zaman bunalıyorum oturup ağlıyorum kendi kendime ama söylediklerini duymamaya çalışıyorum.bi de çocuk yapma demişsin zaten olmayacak güzelim maalesef.inşallah kendi evimiz olursa yani kendi hayatımız işte o zaman bi evlat edinmeyi hayal ediyoruz eşimle tatlı bi kız bebiş:)

bu arada cmt akşamdan beri misafirlikteyiz ancak okuyabildim 2 günlük yorumları ama çok ayrıntılı okuyamadım çok birikmiş.

öncelikle zeynep arkadaşıma gereken destek verilmiş çok mutlu oldum.umarım bi nebze de olsa morali düzelmiştir.

kaçamak yapan arkadaşlarım daha fazla spor yapıp düzene girerler inşallah.

şu l-carte denilen bi içecek sanıyorum vardı dün uyuyamadım yapılan yorumlar nedeniyle hamen düşüncemi paylaşayım.bir arkadaş yazmıştı vücuttaki yağı kasa çeviriyor diye bişeyler.şimdi bu yağlar kas olursa kiloda değişme olmayacak dolayısıyla 90 kilo olan kişi yine 90 kilo kalıp daha fit bir vücuda sahip olacak ama kilo vermek isterse bu sefer kaslardan mı gidecek? burda kafam karıştı umarın ne düşündüğümü yazabilmişimdir.

son olarak eşim ilk rejim haftasında 1,5 kilo verdi. düzenimden bahsetmiştim.sadece kola ve çikolatayı kestim onun yerine az k.ekmek arasına peynir ve 1 elmayla kahvaltı yapıyor.öğlen yemek yemiyor sadece etiform büskivi 1 pkt. akşam 2 kap yemek biri sebze veya et yemeği diğeri genelde pilav oluyor 2 dilim k.ekmekle ve bol çay su.arada 1 avuç kadar ceviz veya fındık.

secilimmmmmmmmmmmmm....gülüm bugün konuşamadık hiç senle:))))))))yerini dolduramadım:)))))

tatlım evet konuşamadık senle ben bugün iyi gezdim şimdide kardeşimin ödevini yetiştiriyorum çiz çiz bitmiyor uzay geometrisiymiş allahım ya nasıl bişeydir bu böyle:):):)

şeker bugün mağaza dolaştım abiyeler vardı aklıma sen geldin haberin olsun bi model çok hoşuma gitti yaza giydiricem sana onu:):):)

bonus evet haklısın :):):)tatlım 1 bütün kumpirr offfffff yerken çok gözeldi:):):)

pişman deilimmmmmmmm

Oy cimcimem Şeniz ya anlatsam gülersin ki anlatıyom gül diye kaydirigubbakcemile3

Burda diyet bölümüne baktığımı söyledim bişey demedi.Zaten demesinde yani kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum köstek olmasın dimi :1closedeyes:

İşte ben girdim bakıyom geldi dediki ya ben biraz yürüsemmi :roflol: bende yürü dedim sanırsam adama gaz verdim yürüyerek :eek:
O yürürken bende az bakayım dedim birazdan çıkayımda yatayım yarın bi sürü iş beni bekliyo enerji topliyim biraz -tatlicadiarzu-

Çizelgeleri cumalarımı değişiyoz bide onu sorcaktım :uhm:

evet canım cumaları değişiyo....eşinde yakında bakıcak sen hep pc başındasın..oda üye olur burda görüşürsünüz:))))))))))))))

selam kizlar nasilsiniz? ben bugün bir dilim kepek ekmegi diyet peynirle yedim.aksamda koca bir tabak balikli salata yedim kahve ictim okadar. bu arada askitoyu gören bilen varmi ya kizcagiz uzun zaman oldu ugramiyor bu hafta kilo bildirimide yapmadi yanilmiyorsam merak ediyorum..

seçil bana şu altta çıkan tablodan yapmadın:KK43: yoksa yazmadım mı ben yaaa????????

tatlım evet konuşamadık senle ben bugün iyi gezdim şimdide kardeşimin ödevini yetiştiriyorum çiz çiz bitmiyor uzay geometrisiymiş allahım ya nasıl bişeydir bu böyle:):):)

şeker bugün mağaza dolaştım abiyeler vardı aklıma sen geldin haberin olsun bi model çok hoşuma gitti yaza giydiricem sana onu:):):)

bonus evet haklısın :):):)tatlım 1 bütün kumpirr offfffff yerken çok gözeldi:):):)

pişman deilimmmmmmmm

afiyet olsun kuşum....yaramasın inşallah:))))))))))))))ben buldum elbişemi...gönderirim msnden

selam kizlar nasilsiniz? ben bugün bir dilim kepek ekmegi diyet peynirle yedim.aksamda koca bir tabak balikli salata yedim kahve ictim okadar. bu arada askitoyu gören bilen varmi ya kizcagiz uzun zaman oldu ugramiyor bu hafta kilo bildirimide yapmadi yanilmiyorsam merak ediyorum..

hoşgeldin güzelim...askito biraz rahatsız...msj attı bana..düzelsin gelicek..

Hadi size eyi sohbetler ben yatmaya gidiyom tavuk bonus -tatlicadiarzu- yatmadan önce su içmeyi unutmayın gece bol bol işersiniz hepiniz kaydirigubbakcemile3

bu arada cmt akşamdan beri misafirlikteyiz ancak okuyabildim 2 günlük yorumları ama çok ayrıntılı okuyamadım çok birikmiş.

öncelikle zeynep arkadaşıma gereken destek verilmiş çok mutlu oldum.umarım bi nebze de olsa morali düzelmiştir.

kaçamak yapan arkadaşlarım daha fazla spor yapıp düzene girerler inşallah.

şu l-carte denilen bi içecek sanıyorum vardı dün uyuyamadım yapılan yorumlar nedeniyle hamen düşüncemi paylaşayım.bir arkadaş yazmıştı vücuttaki yağı kasa çeviriyor diye bişeyler.şimdi bu yağlar kas olursa kiloda değişme olmayacak dolayısıyla 90 kilo olan kişi yine 90 kilo kalıp daha fit bir vücuda sahip olacak ama kilo vermek isterse bu sefer kaslardan mı gidecek? burda kafam karıştı umarın ne düşündüğümü yazabilmişimdir.

son olarak eşim ilk rejim haftasında 1,5 kilo verdi. düzenimden bahsetmiştim.sadece kola ve çikolatayı kestim onun yerine az k.ekmek arasına peynir ve 1 elmayla kahvaltı yapıyor.öğlen yemek yemiyor sadece etiform büskivi 1 pkt. akşam 2 kap yemek biri sebze veya et yemeği diğeri genelde pilav oluyor 2 dilim k.ekmekle ve bol çay su.arada 1 avuç kadar ceviz veya fındık.

canım yaa daha ne istiyorsun boşver yaptırmasın sana iş beğenmesinde nocak yaa sen kendi keyfine bak ben 20 yaşında evelendim benimde kayınvalideciğim çooooooooooooooookkkkkkkkkk titizdir. beğenmiyordu benim yaptıkalrımı banada bahane oluyordu valla kaydirigubbakcemile3 yapmıyordum vede biri bişey söyleyincede ama beğenmiyorki diye yapıştırıyordum lafı ammada eğleniyordum yafkaydirigubbakcemile3 tabi sıkıntıda olmuyor değildi arada ccanımkaydirigubbakcemile3:eek:bu arada erkeklerin metabolizması kadınlara göre birbuçuk katı daha hızlı çalışır ona yeter bu kadar takma sende canım yaf. bu arada bebeğimiz olmicak dedin :çok üzgünüm: neden canım yaf:çok üzgünüm:

aşkıtoma tgecmiş olsun yaa özledik valla onu,cimcime sen nasılsın gülüm umarım herkes iyidir,ben bugün akşam 1tabak fırında tavuk patates ekmek yok,az öncede bir bardak süt içtim okadar,misafirliktede bolca cay içtim,birde şekersiz türk kahvesi, çok güzel kahve falı bakarım:)))

kizlar bu arada ben bugün bi caya basladim isirgan otu ve limon bitkisinden olusuyor zayiflamya yardimci oluyormus insallah faydasini görürüm

X