arkadaşlar aranızda çalışıp bütün gün masa başında oturan var mı? neler yapıyorsunuz bana da anlatın lütfen. ben masama 8 de oturuyorum çoğu zaman akşam 20.30 a kadar((
tatlım endee falllll istiyom bak bakalım incecik olucakmıyım iş varmı kısmet varmı
secilcim sana 3vakte kadar aymı desem haftamı desem incecik bir yol ve bu yolda yürüyen incecik dal gibi bir kız gözüküyor gelinlikli:)) sensin bu kız tabii:))evleniyorsun gülüm kısmette varr,herşey varrr:)))kaydirigubbakcemile3a.s.
kızlar selam
kızlar selam
CANIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER .bilmiyorum yaf ne yapıcam bu bel fıtıklarımla. eşim nomalde asla kilodan bahsetmez ama ne zaman belim ağrıyor desem kilo diyor ben senin sağlığın için söylüyorum diyor haklıda bişey diyemiyorum senağlama ama gel görki bazen çok ağrıyor en büyük sıkıntımda oğlumu taşıyamıyorum bu ağrı yüzünden senağlama
canim cok üzüldüm :çok üzgünüm: benimde bebegim olmuyor allah hepimize sifa versin evlat sahibi olmayi nasip etsin:Saruboceq: bende ayni senin gibi bahaneler buluyorum sürekli cok zor bir durum:çok üzgünüm:
maalesef insanlara bahane uydurmak zorunda kalıyoruz eşimde sorun var desem ööölemi bööölemi ben de sorun var desem tedavi bilmem ne anlatamıyorsun millete en iyisi bahane uydurmak ama oda sıkıyor 1,5 yıllık evliyim daha ilk aydan başladılar sormaya.[/QUOT
canım cok haklısın.ben bide bahanede uyduramazdım.yaşadıklarımı anlatırdım.istedigi zaman tıkır tıkır doguran önlem alan aldığı halde hamile kalıp aldıran insanlara cevap verir anlamsız anlamsız bakmalarını izlerdeim.en basit otobüs beklerken dahi tanımadığın bi insan nerde oturuyosundan sora cocuk kac tane diye sorar.yok dersin niye yok suç kimde....vs ..vs..tedavim süresince bunlara cok takıldım.kendimi başkalarından soyutladım.mutlu bir insan rolü oynadım.siz benim gibi yapmayın.kestirip atın.cevap vermeyin.
ha şimdide 2.ne zaman odamı tedaviyle olcak korunuyonmu.....üf üf ..bu insanlar niye bu kadar meraklı.anlamıyorum kötükedihüso
canım benım esımde oyle ameluyat olmama ragmen hala belım agrıyor ve 1 kg bıle alsam daha cok agrıyor kılo bas dusmanı
opuyorum canım rica ederim..bu arada Bonus senı cookk tebrık edıyorumm dun bozmayan bır sen varsın galıba
hüzüncüm gecmişimi gördüm sanki.yaşadıklarınızın hepsini 9 yıl yaşadım.umutsuzluga sakın düşmeyin.allah dilerse verir .dua dua dua hep dua ettim.şükürler olsun kabul oldu.inşALLAH SİZEDE TÜM İSTEYENLEREDE RABBİM EN KISA SÜREDE NASİP EDER
kız dövelim hepiciğini...ben 5 senelik evliyim...eşim istemiyo ısrarla...bende kilo vermeden istemiyorum...ama gel de millete anlat bunu....maalesef insanlara bahane uydurmak zorunda kalıyoruz eşimde sorun var desem ööölemi bööölemi ben de sorun var desem tedavi bilmem ne anlatamıyorsun millete en iyisi bahane uydurmak ama oda sıkıyor 1,5 yıllık evliyim daha ilk aydan başladılar sormaya.[/QUOT
canım cok haklısın.ben bide bahanede uyduramazdım.yaşadıklarımı anlatırdım.istedigi zaman tıkır tıkır doguran önlem alan aldığı halde hamile kalıp aldıran insanlara cevap verir anlamsız anlamsız bakmalarını izlerdeim.en basit otobüs beklerken dahi tanımadığın bi insan nerde oturuyosundan sora cocuk kac tane diye sorar.yok dersin niye yok suç kimde....vs ..vs..tedavim süresince bunlara cok takıldım.kendimi başkalarından soyutladım.mutlu bir insan rolü oynadım.siz benim gibi yapmayın.kestirip atın.cevap vermeyin.
ha şimdide 2.ne zaman odamı tedaviyle olcak korunuyonmu.....üf üf ..bu insanlar niye bu kadar meraklı.anlamıyorum kötükedihüsoklava: klava:hepsini dövesim geliyo