Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar aranızda çalışıp bütün gün masa başında oturan var mı? neler yapıyorsunuz bana da anlatın lütfen. ben masama 8 de oturuyorum çoğu zaman akşam 20.30 a kadar ((

arkadaşlar aranızda çalışıp bütün gün masa başında oturan var mı? neler yapıyorsunuz bana da anlatın lütfen. ben masama 8 de oturuyorum çoğu zaman akşam 20.30 a kadar ((

tatlım günaydın

sabah ve akşam iş gidişi ve dönüşü yürüme imkanın varsa yürüyüş yap bide tavsiyem akşamları spora git genelde haftada 3 gün oluyo akşam çalışanlar içinde oluyor ben öyle yapıyodum

ninanur çok üzüldüm canım yaa:))benim annemde kilolu bir bayan ama annemin saglık problemleri
var hiçbirzaman öle cok yiyen bayan degildi ama tiroidleri calışmıyor ve guatr var annemde,belki 3ayda 1kilo zor veren biri malesef(napcan hayat acımasız gülüm yaa enazından saglık problemin yok istedigin zaman kilo evrebilirsin herşey senin elinde canım yaa yeter ki iste sabret azmet valla verirsin kilo nedirki bugün var yarın yokk:))valla bize bak gülüm polikistik over hastasyım ve aylarca 1kilo vereyim diye cabalıyorum,saglık enönemlisi gerisi boşş,1senede kurtulursun kilolarından düzenli bir diyet artı spor takviyesiyle,hadi kilolar gitsin artıkk:)))

tatlım endee falllll istiyom bak bakalım incecik olucakmıyım iş varmı kısmet varmı

secilcim sana 3vakte kadar aymı desem haftamı desem incecik bir yol ve bu yolda yürüyen incecik dal gibi bir kız gözüküyor gelinlikli:)) sensin bu kız tabii:))evleniyorsun gülüm kısmette varr,herşey varrr:)))kaydirigubbakcemile3a.s.

alevsi canım benim bende seninle benzer durumları yaşıyorum uzun süredir kistim için ilaç kullanıyorum hormon ilaçlarını kesitik ama dogum kontrol hapına devam,acaba cocugum olcakmı diye bir kurt beynimi kemiriyor canım,doktor zayıfla dedi,kilolu hamilelik tehlikeliymiş,zaten kiloluda zor hamile kalınırmış,kısır döngü yani acaba kilo verincede hemen hamile kalabilecekmiyim onuda bilmiyorum çünkü regli bile olmuyorum,yani nasıl iş anlamadım valla ama ümidini kaybetmemek lazım canım bu umittir insnaları yaşatan,karamsarlık yok,kilolardan kurtulup catır catır dogurracaz kariyerde yapacaz çoçukta:)))

kızlar sabah 3kayısı ve birbardak su içtimm,1muz yedim başkada bişey yokk,canım acayip muz istedi yaa aş erer gibi töbe töbe:))

Haydin plateseeee ebru şallı ne derse onu yapın hihoyyythihoyyyt

günaydın kızlar biraz geç oldu ama neyse bi arkadaşıma kahvaltıya davetliydim 2dlim ekmek yedim kepekli giderken lor peynirgötürdüm3dlmsucuk yedim4-5zeytin pişman deilim de ekmeği 1 dlim yesem iyi olurdu heralde ben bu hafta veremicemmi ne ya hafta sonu coştum ben yaaa napacam bilmem off offff zayıf olmak istiyorummmmmm 1 ay sonra kayınvalideme gidicem beni zayıf görmesini istiyorum (kendi zayıftırda)zayıf gelin hastası ya yemek yerken gözüme bakıyo çok yeme diye bende sinirden yiyom gıcık oluyom yaaaa bana geliyolar valla

ay çok güldüm valla süperrrr:):)tşk ederim tatlım:):)

HERKESE selamlar arkadaslar walla özluyorum sızın muhabbetlerınızı ılk fırsatta burdayım..
b,gun de toplanma gunu yapmak lazım ama 10 kg verınce :)))

ben sabah tartıldım 86.5 cıktım ayyy 1 kg yok :)) su mu sevınıo ınsan

canım benım esımde oyle ameluyat olmama ragmen hala belım agrıyor ve 1 kg bıle alsam daha cok agrıyor kılo bas dusmanı
opuyorum canım rica ederim..bu arada Bonus senı cookk tebrık edıyorumm dun bozmayan bır sen varsın galıba

2 gündür yazıyom kimsecikler cevap yazmıyo herkez yorgun heralde haftasonunun yorgunlunu atamadınızmıııı neyse ben kaçıyom bol kalorisiz günlerrrr

canim cok üzüldüm :çok üzgünüm: benimde bebegim olmuyor allah hepimize sifa versin evlat sahibi olmayi nasip etsin:Saruboceq: bende ayni senin gibi bahaneler buluyorum sürekli cok zor bir durum:çok üzgünüm:

hüzüncüm gecmişimi gördüm sanki.yaşadıklarınızın hepsini 9 yıl yaşadım.umutsuzluga sakın düşmeyin.allah dilerse verir .dua dua dua hep dua ettim.şükürler olsun kabul oldu.inşALLAH SİZEDE TÜM İSTEYENLEREDE RABBİM EN KISA SÜREDE NASİP EDER

He bozmadım :dance: bozmicamda canım çok istediyse o an kendime engel olamayıp kalorili bişey yemişsem bile bozmicam diyetimi bir sonraki öğünde dengelicem.Helede misafir ortamlarında ben diyetteyim nasıl yiycemki demek çok sinirimi bozuyo.
Öyle demiyorum o yüzden hangisi bana daha uygunsa onlardan yiyorum.

Yani istediğimiz herşeyi kararında olduktan sonra yiyebiliriz.Çok yemenin bir anlamı yok diye düşünücez hep şahsen benim için aile boyu cips paketi ufak bir paketle aynı seviyede :roflol:

Selam kızlar diyet konusunda toprladım kendimi o yüzden bir sıkıntım yok şu anda ama bu akşam saat 16.00 da eve sünnetçi gelecek ve oğluşumu,bebişimi sünnet edecek.Çok korkuyorum,kıyamıyorum yaaa dünden beri ağlıyorum.Pipisi tıkanmıştı birde emeklemeye başlamadan aradan çıksın dedik iyi oldu ama ne bileyim yaaa kıyamıyorum canı yanacak diye korkuyorum. Şimdilik öpüyorum herkesi.Oğluşum iyi olurda fırsat bulursam gelirim arada.Ne olur dua edin de sorunsuz bir şekilde olsun sünneti. Daha 7 aylık yaaa...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…