Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar su bal ve sirkeden oluşan bir kür var ve zayıflattığını söylüyorlar isteseniz okuyun çünkü kk de bu ad altında topik açılmış ve hemen hemen herkes memnun

merhaba kızllaarr bugun anca gırebıldım foruma :)) rapor verıyorum:)

kahvaltıyı bırazcık kacırdım

aksamda sadece kumpir yedım bugun bıraz duzennsız oldu ama butun gun dısardaydık 1 saat yurudum ama ıns. acısını cıkarmısımdır

hepinize sevgiler...

canım hoşgeldin bu arada sen bel fıtığından ameliyat olmuştun değilmi öncelikle geçmiş olsuun canım diyorum ve sonra sorumu soruyorum. ayyyyyy makaleye bak sanki mektup yazıyom yaf :roflol::roflol: mecburmu kaldın ameliyat için bendede iki tane var sağlı sollu malesef:çok üzgünüm: hatta bir buçuk hafta yürüyememmiştim sürünüyrdum yerde iki sene önce ayy lavobaya bile gidemiyordum çok kötü sen bilirsin tabiki. neden ameliyata karar verdiniz banada doktor biri ameliyatlık dedi ama çok gençsin şimdi olmaz demişti öyle kaldım valla :çok üzgünüm:ve şimdi nasılsın bide onu sorayım dedim yaf

canımm sanırım bu bunyeden bunyeye degısıyor bende hıc ıse yaramadı zayıflama bakımından daha once denedım

merhaba Canım ben cokk cektım hatta son 1 sene yalvardım doktoruma amelıyat et dıye etmedı..

amelıyat olalı 2 ay falan oldu sanırsam ama artık yatakta kendı kendıme donemez oldum ayıptır soylemesı altıma kacırıyodum bu yasta.. 2 buklum yuruyordum yanı sürünüyordum..

son care gıttım amelıyat oldum ALLAH SANA DA ACIL SİFALAR VERSİN.. 9 yıl cektım bılırım

ne olur dıkkat et, fizik tedaviye gıtme olanagın varsa mutlaka doktora danısarak gıt lutfen

bende de 2 tane vardı..

istanbula geldım amelıyat olmaya memnunum sukur
3-4 gundur dısarı cıkmaya basladım ama genede bel agrılarım var sadece egılınce gerce ızmırde benden 1 ay sonra ssk da amelıyat olan bı yakınım var ve 50 yasında sımdı benden bın kat ıyı

ben cok cektım amelıyat sonrası..

o günlerde gelicek inşallah gamyoncuiremsuannesini koluna takacak salına salına yürücez o yüzden bende benden utanmasını istemediğim için şimdiden kilolarımı atmaya çalışıyrumsenağlama

tursaricim inşALLAH o günleri hepimiz görürüz,ama ben sana katılmıyorum şöyleki:kendi adıma konuşayım eger veremesem hatta alsam dahi büyük konuşmayımda evladımın benden utanması durumunu düşünemiyorum.böyle bi durumda sucu kendimde ararım demekki ona yeterince iyi şeyler ögretememişim eğitememişim derim.benim annem teyzem tüm yakınlarım en az 110 kilo üstü ve ben hiç bir yaş dönemimde utanmadım.çünkü onlar benim bitanelerim.bizimkilerde bizim gibi düşünecek umarım

kızlar herkese slmmmm misafirlikteydim orda bişey yemedim 1 kepçe çorba içtim ama kuzenlerle dışarı çıktı ve ben kumpir yedim dövün beni yaaaaaaaaaaaaaa

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizzzz:):)

topik bugün hareketliymiş baya,:):):)

seçilcim bende bugun dayaklıgım bende dısarda kumpir yedım ne yapsak bılmıyorum

kız cimcime valla bende dün akşam okudum o yazıyı ve topikte paylaşşsam derken sen yazmışşsın bende
denesem diyorum
ne kayberiz ya atıverecen agzına bir tutam dere otuu
tadı nasılki pek mem ben ama nesee
cimcimee sanada afiyet olsun anamm ama varya bir bıraktınmı kaçırdınmı ipin ucu gelkiyo
ki ben şu an öyleyim tüh yaaa moralimde bozuk deyil yedigim için midem şiş rtahatsızım off off
soprda yapmadım yedim içtim yatttım bugunn

ah canım doğru söylüyorsun da biz beraber yaşıyoruz maalesef her dakka dinleme zorundayım.

en azından benim annem elli kilo ve küçük bir kadıncık babam yapılı ben asla babamdan yada başkasından utanmadım neden utannayımda zaten onlar benim canlarım ama annemle beraber bir yere gittiğimizde ben anneme anne derken utanıyorum yani kendimden ne yalan söyliyim ben bir yetmişe yakın 90 kilo o ise 50 kilo bir altmış ancak var ve o altı çocuk doğurmuş düşün yanikaydirigubbakcemile3

ah canım doğru söylüyorsun da biz beraber yaşıyoruz maalesef her dakka dinleme zorundayım.

canım bende bir dönem beraber oturdum ama hiçbirşekilde takmamaya calıştım ama sana tavsiyem kesinlikle ayrı oturana kadar çocuk yapmayın yoksa kafayı yersin valla-tatlicadiarzu- boşver onu yokmuş gibi davran dediklerini yerine getir iş açısından diyorum yani onun haricinde duyma kendi işine bak eğer çalışıyorsan çalışmana bak yada al başını çık evden rahatlat kendini relaks olmaya çalış boşver konuşsun he de gitsin yoksa çok sıkıntı yaşarsınız eşinle sen sıkıldıkça eşine yansıtırsın ilişkinizde problemler başlar başka kimseleri sokmayın aranıza kendi bildiğinizi yapın yani kaydirigubbakcemile3 tabi saygı çerçevesinde çünkü arada sürtüşme olura eşini arada bırakırsın buda problem:1no2: neyse sen ayarlarsın onu zaten kaydirigubbakcemile5

İyi geceler güzeller şakkıdı

Bugün herkes kaçırmış ama ben kaçırmadım delikafadulden eşimin kafasına saksı neyin düştü sanırsam dışarı çıkalım dedi oğlumda hamburger diye tutturdu ama ben naptım bu tuzaklara kanmadım :jeyyar:

Onlar hamburger yedi bende tavuklu salata yasakkelimesırnaşık şey yemekten sonrada ufak bi parça fıstıklı çikolata yedim o çok iyi geldi akşamda balıkla salata yedim.

Bu saate kadarda heç bişey yemedim delikafadulden nefsimlen mücadele ediyorum canım yemek istersede bu saatte yediğim için çok fazla rahatsız olacağımı ve pişman olacağımı düşünüyorum.

Biriniz yazmıştınız kilo verdiğimde yemek yediğimden daha fazla mutlu oluyorum diye ayyynen öyle a.sa.sa.s

ben severim defeotunu..yarın alıcam marketten..bakalım bende işe yarıyacak mı

efferim kız sana...gözüme girdin bak...seni bu günün en iradeli hatunu ilan ediyorum....:lepi:kaydirigubbakcemile3 bu arada nası girdin bu saatte:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…