Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence kalbinin sesini dinlemekle çok ii etmişsin...ne zaman istersen yardım etmeye hazırım canım...:asigim:a.s.:1hug:

walla bana ilaç gibi geldi burası inanın ben kıyafet bölümünde topik açmıştım burdan haberim bile yoktu tesadüfen buldum burayı..
ben ailemdende uzakda gurbette gelin gelmiş biriyim onunda çöküntüsü oldu tabi bende..etrafımda dostlara ihtiyac duyuyorum bu güzel yaklaşımınız için sonsuz teşekkürler...sonsuzzz:Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza bu arada çok enteresan bir hikaye çok şaşırdım gerçekten :1shok: bende nerdeyse bir ay flan oldu bebeğimi sütten keseli ama halaa süt var sıkınca geliyor hemde yağlı birşekilde .bende diyorum kilo verdiğim için süte karışıyor eriyenler çünkü bir diyertisyen doktor öyle demişti. emzirirken çok yoğum kilo kaybetmeyi ve hatta diyet yapmayı tasdik etmiyordu. sende bu ters tepmiş yaw demekki emzirirken çok kalori yakıyormussun. çünkü bir emzirmede kşi 500 kalori yakıyor yani tmpolu bir şekilde iki saat yüzmeye eş değermiş. emziremeyincede vücud emdi sütleri a.s. neyse canım olsun sonuçta atramızdasın veeee burdan kilo vermeden çıkamazsınnnklava:sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için en iyi birbirimizi biz anlarız.(bu arada keske bebeğini bir okutsaydın nazar sanada onada değmiş olabilirdi bazen benim oğlumda öyle yapıyordu benim tek çarem oydu valla anında çocuk sanki hiçbişey olmamış gibi düzeliyordu. neyse geçmiş artık ikincisine inşallahkaydirigubbakcemile3)

ya kızlar bu arada bu tartı beni deli ediyor. kafamçokkarıştı klava: sabah tartıldım sanki kilo veren ben değilmişim gibi aynı gösterdi. valla tartıyı fırlatasım geldi yaw noluyor anlayamadım:uhm: çok üzüldüm bakalım yarında böylemi gösterecek bu arada bugün yediklerim biraz kaşarpeyniri vede bir simit çok yorgun ve halsiz olduğum içinde dünle bugünde öyle olucak galiba spor yapamadı senağlama:1no2:

tursari walla ne okutmak hemde herşeyi denedik ama olmadı... bende böyle kilo alacakmışım iştekaydirigubbakcemile3
şimdi sizlerleyim ve mutluyum bakalım neler olacak hepimiz görücez...sanada sonsuz başarılar..:1hug:

tursani ablam katılıyorum sana ben 80 kiloyla hamile kaldım 87 kiloyla doğum yaptım 2yaşına kadar kızımı emzirdim kızımı memeden kestiğimde70 kiloydum temmuz ayında kestim mart ayında 98 kiloya ulaştım gerçekten bu kalori yakma olayı doğru

asmi58 kesinlikle doğru çünkü emzirirken çok kalori yakıyosun...allah kimseyi benim durumuma düşürmesin inannın bu kiloları vermek daha zor...

Evet canım mutlaka dikkat etmek gerekiyormuş baksana sizler örnek oldunuz şutarafagitti belkide bu kadar yavaş kilo vermemein sebebide ondandır. çünkü emzirirken kalori yakıldığını biliyordum ama bıraktıktan sonra kilo alındığını bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 demek benim daha çok dikkat etmem gerekiyor:1no2: olsun daha çok dikkat ederim nasıl olsa sizler varsınız kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

benneyaptımki anam ben biraz daha dikkat etcek olursam hiçbişey yemicem demektir:1shok:kafamçokkarıştı

canım benim çok güzel yazmışsın cok etkilendim saol bitanem benim,diyete devam bırakmak yokk yola devammkaydirigubbakcemile3hihoyyytdelikafaduldena.s.

saat 12de kaltıjm 3kayısı bir bardak su içitm,kahvaltıda 1yumurta 2dilim kepek ekmek,1domates,6zeytin 1krem peynir yedim,çitollllllllllllllllllllllllllllll börekmi yedin kızz benim depresyonumdan faydalanıp demek börek yedinn kaçmaaaaaaaa durrrrrrrrklava:birlikte zayıflayacgız kızz yok börek mörekkkkkkk yasakkkkkkkkkkk zararlı öle şeylerrr tamammı canım birdaha yemek yokk yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklava:buaradaa seni çok özledim citolcum nerelerdesinnkaydirigubbakcemile3hihoyyyta.s.

mayıştım kaldım yaaa nerde olcam uzandım ama uyumak ne mümkün istek bitmiyoki
uyumadıgım iyide oldu bir soda getirttim kendime onu içtim azcık rahatladım

12 de kalkmakta neyin nesi yaaa
oooo siz diyeti uykuya tutturuyonuzz (yok ya o ruçtuu dimi ) kaydirigubbakcemile3
okadar uyku yasak bi keremmmmm

ya kızlar elli sarışındaki kızlar varya ne güzeller ama bi gram akıl yok yaw bu nasııl iş anlamıyorum :1shok: soklardayım yaw kilo yok akılda yok yawbu sanki özellikle seçip oraya komuşlar gibi:1shok: ben halimden ççok memnunun onlarla kıyaslarsam kendimi seviyorum ve gayet iyi hissediyorum :sm_cool:bundan sonra hep seyredicem:jeyyar:

onların çogu çakma sarışın yaa kaydirigubbakcemile3

bende cok güzel ve akıllılarıda var içinde kıskançlık yapmaa yerimseniben

bilmemki yaw ilk defa şimdi seyredyorumda sorulan sorular çok kolay hepsine cevap verdim ama sarışın değilim belki ondandırkaydirigubbakcemile3 bu arada valla bazılarını kıskanılacak kadar güzel fiziği var valla ne yalan söyliyimkaydirigubbakcemile3 kendi aklımla o fiziğe sahip olurum inşllh hepimizin başınaa kızlarrr öyle güzel vücutlarsengözlerimebaksanab

ahh ulen ahh ben öglen çok yedimya
ancak soda ile kendime geldim birde duş aldımm spor felan yapacak halim yok
akşama eşimde künefe yemeye gidelim diyo

yemek yemesemde yarım künefe yesem garii napım ya
battı balık yan gidrmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…