Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcime citol ninanur napıyısınız başka ba yafsengözlerimebaksanab
zeynep karasızlıklarını ve karamsarlıklarını çok iyi anlıyorum ama üstünden gelmicek bi kilon yokki senin azından söyle düşün ya 100 kşlo olsaydın işin daha zor olurdu bak şimdi 14 kilo azsın..buda bi başarı lütfen umutsuzluğa kapılma yanlız yürüyüşe çıktığında beline çöp boşeti bağla bi tayt giyin üstüne eşofman ozaman aşırı terleme oluyo görceksin farkı zaten ben çalıştığım için fırsatım şimdi yok ama bekarken verdiğim kilolarda çokkkk etkisini görmüştüm...
birde yurt dışında gittiğim bir diyetisyen bana şunu söylemişti çok önemli bence..
''bakın siz ne kadar ben kilo vericem der ve yemezseniz vücudunuz hemen beyne sinyal yolluyor ve ...aman dikkat bundan yemek gelmiyo hemen yağları depola..diyo dedi ve bu şekilde çok daha zor kilo verirsiniz dedi..aksine sıkmayın bakın nasıl vereceksiniz dedi işte o dönem o doktorun çabasıyla ben 93 den 84 indim ve burda kaldımkaydirigubbakcemile3 bitürlü bi yere gidemiyorum...
ama sana çok güveniyorum kasma bana ne yaa olursa olur de...stres de bebeğin olmaması için büyük etken birde eğer regl olamıyosan soğan suyu içi çok ama çok iyi geliyor...
ohh anam bak keyfine benimkiler kendini kurtardıı
sorun çıkarmıyolar odalarındaa ohh herkes kendi halinde bizim ewde
çok güzel bilgiler cimcimem çok sağol canım hemen uygulamaya geçmemiz lazım.kaydirigubbakcemile5 ya bu arada kızlar yaf bitkisel tablet kullanıp yada çay faydasını görneler varmı aranızda özellikle fazla kilo verenlere soruyorum canlarımcokacimcoook
kesinlikle yeşil çay ve biberiye çayı..inanılmaz ödem ye yağ atıyo..
canım yaw yeşil çay içiyorum yanında ikibuçuk ltr suda içiyom görsen lavobaya on dak bir gidiyom kaydirigubbakcemile3 ama şöyle hızlı kilo verdiren kendime güvenimi biraz daha arttıracak bişey dedim bakınıyorum ama düzgün bişey bulamıyom :1no2:
ben senin yerinde olsam asla hızlı kilo vermeye çalışmam...sen içmeye devam et yeşil çayı ..yediğin yemeğe de dikkat et yeter bence zaten verirsin o zaman
zeynep yazdıklarını okudum aaa valla ben senin yazdıklarından destek alırken olmaz ama böle karamsarlık diyetine devam et seni burda görmek istiyorum hayat çok güzel ya eşin yanında sıcacık bi yuvan var ve sana destek üzülme sakınklava:kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
valla benim çocuklarım boynuma atlayıp sakın zayıflama anne biz seni böyle seviyoruz diyoo
depresyondayken bana en büyük moral onlların bu tarz konuşması oldu