secilim aşkın burda kafayı yedidtiriyo bana-tatlicadiarzu-
şimdi wcden geldik.
yok çişi geliyo
yok susuyo
beni pc den kaldırmak için ne gelirse elinden yapıyo.
şuan top oynuyo
evi bi görsen dandini ,,,oyuncak ,,,kağıt,,,,,balon ,,,top.....ne ararsan var...küçük bi karı olsam kaybolucam içinde allahtan iriceyimkafamçokkarıştı:bbo:
kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
cimcime citollllll canlarım moralim cok bozuk yaa 2kgı kas ve sudan vermişim yaa,ben kilo veremiyorum ya halbuki öle dikkat ediyorumkii off yaa offff(((batsın bu dünyaaaa bıktım bıktımm.
kendimi atasım var bir yerden valla evimde 2.kart atlasam ölmemki bacagımı kırarım evde oturmaktan 50kilo daha alırım:)))off offff allah belamı versin benimmm yaa çok mutsuzum.
canların hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yazamıyorum buraya ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu hafta ikinci olmuşum tebrik eden etmeyen herkeze çoooook teşekkür ederim. O kadar mutluyumki 100 ün altına inmeme 2 kilom kaldı artık bu üç rakamdan kurtulmak istiyorum darısı hepimizin başına inşallh diğer haftaya iki rakamlı kilolarla girerim (gireriz) şimdilik hepinizi öpüyorum şekerler iyi gecelera.s.
cok az kaldı elifcim inşallah hepimiz istedigimiz kilolara inicezz...durmak yok yola devammm.bu haftada inşlh dereceye girenlerden olursuncanların hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yazamıyorum buraya ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu hafta ikinci olmuşum tebrik eden etmeyen herkeze çoooook teşekkür ederim. O kadar mutluyumki 100 ün altına inmeme 2 kilom kaldı artık bu üç rakamdan kurtulmak istiyorum darısı hepimizin başına inşallh diğer haftaya iki rakamlı kilolarla girerim (gireriz) şimdilik hepinizi öpüyorum şekerler iyi gecelera.s.
canımcım ben senden cok umutluydum....halada öle...umutsuzluga kapılma..burdan buse ve secil arkadaşlarmzda gidiyodu diyetisyene.sanırım buse buraktı...tabiki bilgilenmek iyi bişeyde...birazda kendimizde iş bitiyo...baktın sonuç alamıyosun kendin devam et bence .kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
kızlar bende bugün sapıttım yine yaaa... Ne oluyo bana böyle anlamadım ki benneyaptımki Bugün sırf sinirden yedim ama yediğime değil de iradesizliğime yanıyorum.O kadar moralim bozukki anlatamam koptum iyice. senağlamaYapamayacağım galiba bilmiyorum. Sabahtan beri girip okuyor geri çıkıyorum yazacak yüzümde yoktu zaten.
kızlar dayanamıyorum artık agır geliyor bu bana hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım,ben başka biriydim,genctim güzeldi,m şıkır şıkır giyinirdim,şimdi xxl lar arasında kayboldum bunaldımm.şuan ne cesaretim ne azmim kaldı,ben bu kiloalrını nasıl verecegim,ne yapacgım yapıştı kaldılar üstümee,acba mideme kelepcemi taktırsam ölümü göze alıp hergün ölmekten iyidir((