Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bırı bana ne olr soylesın ben sımdı lısteye dahıl oldum mu?? ozelden mesaj atabılırsenız cok sevınırım burdan takıp etcem dıe bazen kacırıyorum...

tablo4.jpg

tatlım listedesin cuma günü bakaım kaç kilo vermiş olucaksın:):):)

tesekkurler Secilcim yaptı bana kg takıp cizelgesini :))))))
ciccime cim msjını aldım tesekkurler..

oo benimkiler burdaymış inanın sizi görünce çok mutlu oluyoru mm:sm_cool:sanki kardeşlerimi görüyom yaw

ben zaten plates yapıyorum sadece dvd de ebru şallı yapmacık geldi...yoksa hergün yapıyorum tv dekiyle beraber..

süpersin yaw demek ebruyu beğenmedin hee:roflol: valla doğruda diyosun. canım bu arada emeğine sağlık yanımda olduğunuz içinde beraber bişeyleri paylaştığımız içinde herbirinize yarı ayrı teşekkürler kızlar yenisinden topiğin demir başlarına kadar öptümmm hepiniziŞeniz gitcek bu kilolarrr:eek:klava:

aaayyy ben,m dün evlilik yıldönümümdü biraz kaçamak yaptım eşimle gamyoncuiremsu bir dilim pasta yedim ama gerisini işyerine gönderdim ki ben bütün hepsini yiyebilirimkaydirigubbakcemile3 çok seviyorum meyveli pastayakaydirigubbakcemile3pişmanmıyım dye soracak olanlara cevabım hayırrrrr :sm_cool: çünkü benim tatlıyla pek aram yok:dance: allahtann haftalardır ilk defa yiyorum tatlı bişeyler kanşekerimde düşmese tatlıya ihtiyacım olduğunu anlamıcammm:roflol: sizleri seviyom birde pişman olmamamın sebeplerinden biride sizler varsınız nasıl olsa :sm_cool :Şeniz

kızlar nerdesiniz yahuuuu görünüyorsunuz ama yasakkelime ne o başka işlerinizmi var:jeyyar: :lepi:sositososito

kızlar nerdesiniz yahuuuu görünüyorsunuz ama yasakkelime ne o başka işlerinizmi var:jeyyar: :lepi:sositososito

ben burdayım canım anca okudum günün özetini..cumartesi pazar relaxs günleri kızlar nerde kimbilir allah verede cok kacıran olmaya-tatlicadiarzu-

walla aslında kaçıranlardan biride benim galiba :mymeka:
bugün sabah 2dilim k.ekmek yeşil sogan sarımsak nane maydonozla karıştırılmış lor peyniri 4-5 zeytin yedim:nazar:
ögleden sora carşıya cıktık tavuk dürüm güplettim...5sularında-tatlicadiarzu-
şuan cay içiyorum..birazdan meyve yiycem...
günün özeti budur..yanlız normal zamanda en az 1.5 dürüm ve arkasına kesin tatlı yerdim buda bi gelişme...
haaa bide 14 sularında yarım simit ve 2 bardak şalgam suyu içtim .....ohh pek gözeldi..inşlh şalgam suyunun çok kalorisşi yoktur hakketen bilmiyorum..yoksa ayvayı yerim:bbo:

selam tam bana göre bir konuymuş.98 kiloyum ya.2 gün önce diyete başladım bakalım sonuç ne olacak

canım gel buraya takıl gercekten günler haftalar nası geciyo anlamıyosun.......kendi başına sürdürürsen cabuk sıkılırsın yani ben öle oluyorum..... gercekten vermemiz lazımmm bişekilde inşALLAH bu sefer olucakkk:Saruboceq:

kimine göre 100 ml de 3 kalari
kimene göre 100 gr da 20 kalari yani en fazla 80 kalari
bişi deyil çok ta besleyiciymiş

ya bu arada kızlar şu benim profilimdeki resimde bisiklete binen kız normalde hareketli ama niye hareket etmiyo yaaaa bilen varmı...

bende geçen hareketli resim koyum dedim baktım oynamıyo
ama oynayan resimelr var bende anlamadım
resimin formatından mı acaba

slm kızlarrrrrr mordabirrenk hg cnm aramıza listeye cuma günü girebiliyosun ama bizle yediklerini yaptıklarını paylaşırsan hergün seviniriz:):):)

ixsir aşkım nerdeeeeeeeee:):):)

secilim aşkın burda kafayı yedidtiriyo bana-tatlicadiarzu-
şimdi wcden geldik.
yok çişi geliyo
yok susuyo
beni pc den kaldırmak için ne gelirse elinden yapıyo.
şuan top oynuyo
evi bi görsen dandini ,,,oyuncak ,,,kağıt,,,,,balon ,,,top.....ne ararsan var...küçük bi karı olsam kaybolucam içinde allahtan iriceyimkafamçokkarıştı:bbo:

X