nursenacım unuttum sormayı dayın naptı ? kan verebıldı mı ?
busecim ben iki ay daha önce kullanmıştım bana spor hocası üçe yada ikiye bölde iç demişti. çünkü yoğum kas geliştirmek için ağırlık çalışanlar bile ilk başlarda böyle yapıyorllarmış galiba vücut fazlasını dışarı atıyoormuış galiba o yüzden bence hergün içelim ama ziyan etmiyelim çok ucuz değil bence sengözlerimebaksanab. ben şimdi ikiye bölüp içiyorum bir gün yarısını diğer gün kalanını hihoyyyt sporda kasları kuvvetlendirdiği için kilonuzda değişiklik olmayabilir ama bu yağ yakmadığınızdan değil sadce kaslarınız geliştiği içindir:1shok: paniklemeyin yani kızlarrrrrsengözlerimebaksanab bu bilgide hacodan :lepi::lepi::lepi:
kizlar ya ben kendime hakim olamiyom:tomato:aksam yemeginde cok kacirdim ya kisir yedim 2tabak kepekli undan kek yapmislar ondan yedim cok pismanim ya ne olcak benim halim offfffffffffffffffff offffffffffffffffff:çok üzgünüm:
kizlar ya ben kendime hakim olamiyom:tomato:aksam yemeginde cok kacirdim ya kisir yedim 2tabak kepekli undan kek yapmislar ondan yedim cok pismanim ya ne olcak benim halim offfffffffffffffffff offffffffffffffffff:çok üzgünüm:
kısıra bende dayanamam aman boşver kız aç bi oyun hava ohhhh :teytey:döktür yandannnhihoyyyterdi blem bak dertte kalmadı
insallah ama öle gitmiyor isde kilolar yerken hizli verirken zor oluyor cnm yerimseniben
olsun bak vermişin baya bide ben 80 li sayıllara inebilsemmmmmsenağlama
merhaba arkadaslar bugun bende rejime basladım su an 87 kg yım bel fıtıgından amelıyat oldugum ıcın spor yuruyus bulasık yıkamak bıle yasak bakalım nasıl olucak ancak bugun cabbagepow isimli lahana kapsulunu aldım esımden .. (esim eczacı oldugu ıcın ordan aldım fıyatını bılmıyorum ) bakalım ıse yarayacak mı ? yarın baslayacagım
bu arada ben gülay izmirliyim hepinize selamlar.. :)
geçmiş olsun canım ya hayırlısı veririz inşallah beni kuru incir bay kesiyo dene istersen 1tane yiyorum nerdeyse 4 bardak su üstüne içiyorumaz kalmis cnm seninde ben önceden daha iyi rejim yapiyordum bu arada büyük kaza atlattim ya bu benim kontrolümü bozdu bu siralar cok yemek isdiyor cnm:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım ya hayırlısı veririz inşallah beni kuru incir bay kesiyo dene istersen 1tane yiyorum nerdeyse 4 bardak su üstüne içiyorum