Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bende öyle düşünmüştüm yarım yarım içerim demiştim ama kararsızım hala.Ya yarım yarım her gün içicem yada 1 ampul 1 gün ara ile içecem.

Çitolüm öğlen ne yedinde abarttın kız?

ya ben öglen bi güzel domates rendeleyip pişirdim içine az peynir koydum
2 dilim k.e yedim
sonra eşimle kardeşim geldi açız bize kahvaltılık koy dediler
tabi sucuksuz kızartmasız olmazz paşalaraa kahvaltı
bende bir iki çatal kızarma aldım ama suckla normal ekmek yedim
hala açıkmadıga göre demekki baya yemişim 3 falan dı saat

kizlar ya ben kendime hakim olamiyom:tomato:aksam yemeginde cok kacirdim ya kisir yedim 2tabak kepekli undan kek yapmislar ondan yedim cok pismanim ya ne olcak benim halim offfffffffffffffffff offffffffffffffffff:çok üzgünüm:

kizlar ya ben kendime hakim olamiyom:tomato:aksam yemeginde cok kacirdim ya kisir yedim 2tabak kepekli undan kek yapmislar ondan yedim cok pismanim ya ne olcak benim halim offfffffffffffffffff offffffffffffffffff:çok üzgünüm:

hadi kısır neyse az yağlıysa tabi de kek kaç dilim yazmamışınkaydirigubbakcemile

canım hadi kısır neysede kek yemeseydin keşke.Benim eski diyetisyen 6 kaşık kısıra izin vermişti

ne alti kasigi benimki bayabir kasik yapar,kek ufakdi ya 1dilim ancak yapar ama kisiri cok yedim ascakmisiniz beni:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kısıra bende dayanamam aman boşver kız aç bi oyun hava ohhhh :teytey:döktür yandannnhihoyyyterdi blem bak dertte kalmadı

merhaba arkadaslar bugun bende rejime basladım su an 87 kg yım bel fıtıgından amelıyat oldugum ıcın spor yuruyus bulasık yıkamak bıle yasak bakalım nasıl olucak ancak bugun cabbagepow isimli lahana kapsulunu aldım esımden .. (esim eczacı oldugu ıcın ordan aldım fıyatını bılmıyorum ) bakalım ıse yarayacak mı ? yarın baslayacagım

bu arada ben gülay izmirliyim hepinize selamlar.. :)

a.s cnm h.geldin insallah kapsüller ise yarar hihoyyyt

Ya kızlar git gide benim süre daralıyor yaa. Bugünde 23 nisanda memlekete gitme kararı aldık ablamla.O da istanbuldan gelecek.23 nisanda kilolarımdan yani çoğundan kurtulmuş olmam lazım yaaaaa.Karar verdi (uygulayabilirmiyim bilmiyorum ) sabahları 8 de kalkıp yürüyüşümü yapıcam.Şu anda da ebru şallının pilates dvd sini indiriyorum bilgisayardan.Sabahları yürüyüşten sonra onuda yapıcam.Çünkü saat 10.30 tv den yapamıyorum çocuklarla uğraşmaktan.Şans dileyin bana yaaaa.Sabahları kalkabileyimmmm

blacksiya arkadaşım ben denedim onu gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyo.Kullanmadıysan onu verde elma sirkesi hapı al cimcime arkadaşımız kullanıyor o bilgi verir sana.

az kalmis cnm seninde ben önceden daha iyi rejim yapiyordum bu arada büyük kaza atlattim ya bu benim kontrolümü bozdu bu siralar cok yemek isdiyor cnm:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım ya hayırlısı veririz inşallah beni kuru incir bay kesiyo dene istersen 1tane yiyorum nerdeyse 4 bardak su üstüne içiyorum

merhaba arkadaslar bugun bende rejime basladım su an 87 kg yım bel fıtıgından amelıyat oldugum ıcın spor yuruyus bulasık yıkamak bıle yasak bakalım nasıl olucak ancak bugun cabbagepow isimli lahana kapsulunu aldım esımden .. (esim eczacı oldugu ıcın ordan aldım fıyatını bılmıyorum ) bakalım ıse yarayacak mı ? yarın baslayacagım

bu arada ben gülay izmirliyim hepinize selamlar.. :)
hoş geldin canım ya benimde evde zayıflama hapı varda güvenip içemiyom sonrası kötü olur diye korkuyorum

kızlar ben bu tere togumunu kullandım ve 4-5 gunde 2.5 kg verdım ancak ıcmek yurek ıstıo ben sadece 3 gun ıcebıldım mıde altust oluyo bılmıyorum ne yapıo ama acayıp hızlı verdırıo gozumu karartsam onud da ıcerım kı pis boğazlı oldugum ıcın ıcebılırım sanıorsum ama cok zor

offffffff ben yarın kesin fazlaçıkıcam bu hafta amma stresli geçti bugün arkadaşıma gittim kısırlar börekler başta yemedim ama orda canım sıkılınca yedim valla benim arkadaşım eşini kaybetti 2 çocuğu var 2. çocuğuna 8 aylık hamileyken eşi beyin kanamasından vefat etti daha 27 yaşındaydı ay ona üzüldüm oturdum sıkıntımdan yedim kızlar bu hafta fazla çıkıcam ama üzülmicem çok stresli bi hafta geçirdim yaaa valla buraya yazamadım kaç aydır diyet yapıyom ilk defa börek falan yedim bu
kızın bana kızın:):):)

blacksiya cnm hg yarın tartı günümüz okuduysan topiği bilirsin zaten saat 2 ye kadar kilonu bildirirsin yeni isteye ekler cimcime seni.:):)

cimcimem nerelerdeeeee

bu arada gecmıs olsun arkadasım..

bu stıcerlerı nasıl yapıyorsunuz ugrastım ugrastım olmadı.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…