- 12 Temmuz 2006
- 869
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kendimi bugün çok iyi hissediyorum Cimcimem öpüyorum seni desteğin için çok teşekkür ediyorum.Amatör seviyede olsada plates iyi geliyomuş bunuda görmüş oldum
Bu topic bana iyi geldi yazmasamda takip ediyorum.He bide tanımasamda seviyorum hepinizi :1hug:
Sevgi kelebeği bonus moduna girdim :dance:
cimcime şeytan tüylüdür:):):) süper bir insan kesinlikle insana doping gibi geliyor:):)
mutlu olmana çok sevindim canımmmmm bizde seni sefiyoruzzzzz:):):1hug:a.s.a.s.
alevsi anlat kzı merak ettim ben kaydirigubbakcemile3
Valla kendimi bugün çok iyi hissediyorum Cimcimem öpüyorum seni desteğin için çok teşekkür ediyorum.Amatör seviyede olsada plates iyi geliyomuş bunuda görmüş oldum
Bu topic bana iyi geldi yazmasamda takip ediyorum.He bide tanımasamda seviyorum hepinizi :1hug:
Sevgi kelebeği bonus moduna girdim :dance:
cimcime şeytan tüylüdür:):):) süper bir insan kesinlikle insana doping gibi geliyor:):)
mutlu olmana çok sevindim canımmmmm bizde seni sefiyoruzzzzz:):):1hug:a.s.a.s.
ben 50 kg eşim 102 cmt akşamı birlikte olurken çok zorlandı.ben vajinismustum tedavi oldum ve yeni yeni beraber olmaya başladık ve cmt gerçekten çok zorlandı.göbüşü yüzünden yerimseniben pazar sabahı kalkyı ve diyete başladı.
şimdilik bir sorun yok ne versen içiyor şunu getir de yiyim demiyor.çok kararlı ama kaynanam biraz zorlayacak bizi ben odadan çıkar çıkmaz kola getiriyimmi diyor aç karnına 1 bardak su veriyorum içme oluşum içme diye bağrınıyor yeşil çaya ilaçlı çay diyor ki bu hatun ziraat mühendisi offff yaaa işim çok zor.
a.s. Nerde acaba bugün görmedim.
burdayımmm:)))))))
merhaba benimde vermem gereken azıcık 20 kilo kadar bir fazlalığım var ne yapmam gerek
ben şuan 94 kiloyum biraz desteğe ihtiyacım var ocak ayında diyet yapmaya başladım 98 kiloydum şimdi bu kilodayım belki bu yarışmaya katılırsam biraz daha gaza gelirim