Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam millet bende sabah kahvaltısında 1 dilim kepekli ekmek üzerine çok az krem peynir sürüp kağıt inceliğinde 1 salam koydum ve onu yedim.Ara öğün olarak 1 avuç antep fıstığı ve 1/2 bardak süt içtim.Sporumu akşama yapacağım şimdilik bu kadar akşam yazarım yine byyy

Valla kendimi bugün çok iyi hissediyorum Cimcimem öpüyorum seni desteğin için çok teşekkür ediyorum.Amatör seviyede olsada plates iyi geliyomuş bunuda görmüş oldum

Bu topic bana iyi geldi yazmasamda takip ediyorum.He bide tanımasamda seviyorum hepinizi :1hug:

Sevgi kelebeği bonus moduna girdim :dance:

cimcime şeytan tüylüdür:):):) süper bir insan kesinlikle insana doping gibi geliyor:):)
mutlu olmana çok sevindim canımmmmm bizde seni sefiyoruzzzzz:):):1hug:a.s.a.s.

alevsi anlat kzı merak ettim ben kaydirigubbakcemile3

ben 50 kg eşim 102 cmt akşamı birlikte olurken çok zorlandı.ben vajinismustum tedavi oldum ve yeni yeni beraber olmaya başladık ve cmt gerçekten çok zorlandı.göbüşü yüzünden yerimseniben pazar sabahı kalkyı ve diyete başladı.

şimdilik bir sorun yok ne versen içiyor şunu getir de yiyim demiyor.çok kararlı ama kaynanam biraz zorlayacak bizi ben odadan çıkar çıkmaz kola getiriyimmi diyor aç karnına 1 bardak su veriyorum içme oluşum içme diye bağrınıyor yeşil çaya ilaçlı çay diyor ki bu hatun ziraat mühendisi offff yaaa işim çok zor.

Valla kendimi bugün çok iyi hissediyorum Cimcimem öpüyorum seni desteğin için çok teşekkür ediyorum.Amatör seviyede olsada plates iyi geliyomuş bunuda görmüş oldum

Bu topic bana iyi geldi yazmasamda takip ediyorum.He bide tanımasamda seviyorum hepinizi :1hug:

Sevgi kelebeği bonus moduna girdim :dance:

canım benim..ne demek...eğer az da olsa yardım edebildiysem çok sevinirim...siz böyle dedikçe daha çok gaza geliyorum:))))):1hug:a.s.

cimcime şeytan tüylüdür:):):) süper bir insan kesinlikle insana doping gibi geliyor:):)
mutlu olmana çok sevindim canımmmmm bizde seni sefiyoruzzzzz:):):1hug:a.s.a.s.

yavyuuuuuum yevim seni....sağol bebeğim...çok mutlu ettiniz beni inanın...:1hug:Şeniz

alevsi aklıma da gelmedi deyil kaydirigubbakcemile3
valla ben 108 eşim 112 biz hiç zorlanmıyozz hayat uyumlu bir çiftin
çok seviyom ben kocişimi.. ew yaptırıyo banaa :jeyyar:

ben 50 kg eşim 102 cmt akşamı birlikte olurken çok zorlandı.ben vajinismustum tedavi oldum ve yeni yeni beraber olmaya başladık ve cmt gerçekten çok zorlandı.göbüşü yüzünden yerimseniben pazar sabahı kalkyı ve diyete başladı.

şimdilik bir sorun yok ne versen içiyor şunu getir de yiyim demiyor.çok kararlı ama kaynanam biraz zorlayacak bizi ben odadan çıkar çıkmaz kola getiriyimmi diyor aç karnına 1 bardak su veriyorum içme oluşum içme diye bağrınıyor yeşil çaya ilaçlı çay diyor ki bu hatun ziraat mühendisi offff yaaa işim çok zor.

ay çok güldüm ya...ziraat mühendisi ve yeşil çaya ilaç gözüyle bakıyo...Allahım ya neler görücez daha bakalım...doktorla r bangır bangır bağırıyo yeşil çay için diye...hakikaten işin zor arkadaşım.Allah yardımcın olsun....kaydirigubbakcemile3

sabah bol maydonuzlu ve peynirli 2 yumurtadan omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği
arada 3 tane minik pastane pizzası:)(kahveye çok sevdiğim bir ablama gittimde:))
birazdan da öğlen yemeğimi yicem..1 kaşık z.yağda kabak kavurup yoğurtla yemeyi düşünüyorum...akşamda yeşil mercimek...

merhaba benimde vermem gereken azıcık 20 kilo kadar bir fazlalığım var ne yapmam gerek

hoşgeldin...yazılanları baştan okuyabilirsen oku canım...hepimiz kendi bünyemize ve günlük yiyeceklerimize göre ayarlıyoruz beslenmemizi...sende kendine göre bir beslenme düzeni oluştur kendine...her cuma tartılıp kilolarımızı yazıyoruz...kendi aramızda ufak bi yarışma yapıyoruz

teşekkür ederim ben yeni üye oldum hiç bir konuda bi fikrim yok baştan okumak aklıma gelmedi umarım benide aranıza alırsınız

ben şuan 94 kiloyum biraz desteğe ihtiyacım var ocak ayında diyet yapmaya başladım 98 kiloydum şimdi bu kilodayım belki bu yarışmaya katılırsam biraz daha gaza gelirim

ben şuan 94 kiloyum biraz desteğe ihtiyacım var ocak ayında diyet yapmaya başladım 98 kiloydum şimdi bu kilodayım belki bu yarışmaya katılırsam biraz daha gaza gelirim

tabiki alırız hoşgeldin...o zaman cuma günü en geç 2 ye kadar kilo bildirimini yap bir sonraki listeye yazıcam adını olur mu...şimdiden başarılar canım...

çok sevinirim elbette bildiririm şuan yediğimi içtiğimi yaptığım diyetimi yazayımmı gerk varmı

sen bilirsin canım yazarsan ve yaptığın bir yanlış varsa ben ve arkadaşlarım bildiğimiz kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışırız...

şuan 1600 kalorilik bir diyet uyguluyorum sabah aç karnına limonlu sıcak su içiyorum günde 3litre su içiyorum ve birde 5bir yerde zayıflama çayı

X