aramızda olmandan kendi adıma çok mutlu oldum...kararlı insanların topikte olması karamsarlığa düşen arkadaşlarımız için oldukça motive edici...tekrar hoşgeldin...hosbuldum arkadaslar..
bu arada her ne kadar yenı mezun olsam da, evt psıkologum!
dıyet ve ırade konusunda meslegımın pek bı ıse yaramadıgı gercek, yoksa bu kıloda olmazdım herhaal!:)
ben bugunden ıtıbaren hem yedıklerımı yazayım, hem de yaptıklarımı..
ona gore cuma gunu de kılomu bıldırıp, lısteye dahıl olurum..
sabah kalkar kalkmaz 100 mekık cektım, secıl senınkılerden, yanı yarım mekık!
gece yatmadan once de 300 tane cekmıstım..
ben normalde kahvaltı edemeyen bı tıpım, o yuzden sabahları bı elma, portakal, greyfurt ve bı bardak lıght sut falan ıcıyorum..
sımdı kahvaltımı edıp, terapıye gıdıcem..
normalde otobusle gıttıgım 1.5 km yolu 1 haftadır yuruyerek gıtmeye basladım!
donuste de aynı oranda yurumus oluyorum hem..
yurumeye vaktım yok bahanesı bolece ortadan kalkmıs oluyoo..
zeynepciğim süpersin:):) mekik çekemiyorum demiyosun vücudun esnek demekki aynen devam güzelim:):)valla bütün yazıları takip etmişsin tşk ederim
aramızda olmandan kendi adıma çok mutlu oldum...kararlı insanların topikte olması karamsarlığa düşen arkadaşlarımız için oldukça motive edici...tekrar hoşgeldin...
[
valla tebrikler o kadar mekiği nasıl çekiyosun ben 20 de tıssss bitiyom vallla
yol yürümen ne kadar güzel çocuğuburakacak birileri olsa inan evden çıkıp bağıra bağıra koşacam ama malesef yürüyemiyorum ben:a015:
secılcım normlde bende mekık cekemıyorum derdım ama, 2 yaz once 6 ay kadar spor salonuna devam etmıstım!
verdıgım 8-10 kılonun yanında, mekık cekmenın o kadar da zor bısey olmadıgını ogrendım bu surecte!:)
bu da benım huyum guzelım yaa, bıseye bulasmadan once ıncıgını cıncıgını ogrenıp, ole dahıl oluyorum..kaydirigubbakcemile2
ama ıyı oldu o sayfaları okumak!
yoksa fransız kalıcaktım muhabbetlere, ya da mesela secıll, sen o kadar kıloyu ne kadar zamanda ve nası verdın dıye dogal bı merakla kacıncı defa anlattıracaktım sana hıkayenı!:roflol::roflol::roflol:
ben spor yapamiyordum islerim yogundu ama artik yapcazagim,dün kolbasti oynadim15dakka,15 oriantel yapdim:dance:
kolbastımı süper valla kanımı kaynatıyor kolbastı:))bende olsam dayanamazdım:))harikasın mutluyuz devam sporaa.kaydirigubbakcemile2